Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 10 11, 13:20)
Siek tiek vaizdu

Ačiū 4u.gif Aš tai šiuos skelbimus gan dažnai pažiūriu, na, bet niekada nepastebėjau, kad prie tokių lentučių sienų būtų priderinti tokie prašmatnūs lubų apvadai. Dažnai kirbėdavo mintis kaip tai atrodytų. O pasirodo labai jau neblogai wub.gif Netgi labai labai gražu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Labai norėčiau jūsų pasvarstymo tokiu klausimu. Jei sienos dažytos na ne visai baltai balta spalva, o turi kreminį atspalvį. Durys, plintusai balti. Virtuvinis stalviršis baltas (iš tolo biggrin.gif ). Kaip dėl valgomojo stalo ir kėdžių? Ar žiūrėtųsi jei jie būtų visai balti? Bent kėdės? Arba bent stalas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 10 11, 13:17)
Ačiū  4u.gif  Aš tai šiuos skelbimus gan dažnai pažiūriu, na, bet niekada nepastebėjau, kad prie tokių lentučių sienų būtų priderinti tokie prašmatnūs lubų apvadai. Dažnai kirbėdavo mintis kaip tai atrodytų. O pasirodo labai jau neblogai  wub.gif  Netgi labai labai gražu  thumbup.gif

aš ir plintusus pažiūrėjau, kad visai neblogai biggrin.gif
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 11, 21:49)
Labai norėčiau jūsų pasvarstymo tokiu klausimu. Jei sienos dažytos na ne visai baltai balta spalva, o turi kreminį atspalvį. Durys, plintusai balti. Virtuvinis stalviršis baltas (iš tolo  biggrin.gif ). Kaip dėl valgomojo stalo ir kėdžių? Ar žiūrėtųsi jei jie būtų visai balti? Bent kėdės? Arba bent stalas?  rolleyes.gif

manau, visai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandžiau įsivaizduoti Odilijos5 aprašymą, peržiūrėjau archyvus, tik nelabai radau tinkamų pvz. Manau, kad turėtų tikti, jei nesibaimini tos baltos spalvos. Aš tai pastebėjau, kad man labai gražu, kai virtuvėje stalviršiai medžio spalvos, grindys tokio pat atspalvio ir valgomojo stalo viršus medinis, o patys baldai balti. O čia įmetu maždaug į Odilijos5 aprašą, tik su vrtuvės baltu stalviršiu neradau.

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2011 10 12, 08:44)
aš ir plintusus pažiūrėjau, kad visai neblogai  biggrin.gif

Beieškodama nuotraukų Odilijai5, radau štai tokią ir iš karto pagalvojau apie tave inc bigsmile.gif Aišku, tik lentelės per geltonos biggrin.gif

user posted image
Beje, nuotraukos pavadinimas: Swedish country home design,Home Interior Decorating,rustic interiors biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau į ką žiūrėdama planavau virtuvę. Pasirodo netgi toje nuotraukoje yra balti valgomojo baldai smile.gif Čia italų virtuvė, bet manau ji gražiai įsilies. Tai va dabar turiu kąžką panašaus tik taupau durelėm (o kartu su jom atsiras ir tie "plintusai" viršuje, ir atviros lentynukės ir t.t.) lotuliukas.gif
user posted image

Tas virtuvės-pečiuko kampelis kurį įmetė Indregu - fantastiškas, kaip iš kokios pasakėlės biggrin.gif NOrėčiau tokiame pašeimininkauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odilija5: 12 spalio 2011 - 08:36
O man graziau kai stalas su kedem jau nebebaltas, o "duoda spalvu" interjerui - bais patinka tokio tipo stalai
user posted image
tokia ideja ir pas save igyvendinti bandau:)
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2011 10 10, 19:30)
dar noriu paklausti ar jos stabilios, nekleba sedint? ar pas jus originalios ar pigesnes is ebay?

man jos irgi ypatingai grazios, islengvintos, bet bijau del ju praktiskumo...
dar blaskausi tarp provanso, klasikos ir skandinavisko stiliu + moderno. Neapsiprendziu... aisku, jungsis detales ir miksuosis, bet bijau prisimiksuot... kazkodel nuo kedziu is sivestuvu  pradejau gilintis smile.gif
del medinio stalvirsio, mes vonioje dejom (sodyboje) jau keitem ir vel keisim tik dabar i akmenini biggrin.gif siaubas, viskas geriasi, lieka demes. Pirma karta beicavom, aliejavom (nesu tikra ka ten marmaliavo vyras), manau reikejo daugiau pasidometi kaip impregnuoti ta medi, bet jau man jis tiek nusibodo, kad mielai keisiu  lotuliukas.gif ideciau nuotrauka, koki stalvirsi kopijavom, bet nemoku, dar paziuresiu internete...

sveikos, labai net nekartais pavartinėju jūsų temą tik kažkaip vis neprasižiodavau ax.gif gražiai bendraujat apie gražius dalykus 4u.gif

statom namelį tai reiks ir įsirengti. planuose ir svajose skandinaviškai baltas/minimaliai apkrautas šviesus gaivus paprastas būstas.

beveik viskas galvoj sukratyta, na tik kartais keičiasi detalės, pamačius ką įkvepiančio. na bet gi visi mes ieškom ir kartais abejojam. tikriausiai taip ir būčiau pratylėjus dar kurį laiką jei ne va tas mikito postas biggrin.gif užlipęs ant abiejų didžiausių mano žaizdų lotuliukas.gif doh.gif

svajonių kėdės.. nekitaip... tik va Simetios kaina tai man oij ne ta ne ta doh.gif
paminėjos ebay, gal turit kas kokią nuorodėlę? arba bent pavadinimą kuriuo ieškot. spėju kad jei jos pigesnės tai vadinas kitaip nei originalai rolleyes.gif

ir klijuotas kietmedžio stalviršis. kiek kol kas domėjausi norint kad būtų kokybiškas , t.y. tinkamai impregnuotas ir padengtas. kad tarnautų o ne susivarytų per metus tai reiks ir nepataupyt. ir dar smarkiai padirbėti gamintojų beieškant. anot žmonių dirbusių su virtuvėm padaryt gali daug kas, bet kokybiškai labai retas. va tai jei nenusvirs rankos tų retų beieškant, kol kas vis dar svajoju...
bet baimės tai tos pačios. dar pati gal ir patausočiau, bet gi paaugs berniokai mano, gi nesužiūrėsiu kad ko nepadėtų, kad saugotų kai savo akį. be to ir nenoriu kad ką namie reikėtų saugot kaip akį schmoll.gif

Atsakyti
pati paklausiau , pati ir susiradau biggrin.gif
esu žiūrinėjus vokiškam ebay, o va šiandien kažkaip užlindau ir į UK
ir vualia :
parduotuvė UK

įdomu tik kiek siuntimas kainuotų g.gif
Atsakyti
jo, jau sitos tai l fainos kedutes;)))))
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nesu tikra, bet man rodosi, kad medzio stalvirsiais prekiauja Ikeja. Pasitikrinkit ju i-nete svetaineje. Ir jeigu tiktu, galetumet nuvaziuot nusipirkt i Lenkija...
Atsakyti
ziurekit, as niekur nepastebejau kaip interjere atrodo tv, gal skandinavai visai jo neziuri? smile.gif
tai klausimas, ar imanoma kaip nors kokiomis nors gijomis nuleisti telika is lubu, kad kabetu? rolleyes.gif
Atsakyti