QUOTE(mikito @ 2011 10 10, 19:30)
dar noriu paklausti ar jos stabilios, nekleba sedint? ar pas jus originalios ar pigesnes is ebay?
man jos irgi ypatingai grazios, islengvintos, bet bijau del ju praktiskumo...
dar blaskausi tarp provanso, klasikos ir skandinavisko stiliu + moderno. Neapsiprendziu... aisku, jungsis detales ir miksuosis, bet bijau prisimiksuot... kazkodel nuo kedziu is sivestuvu pradejau gilintis

del medinio stalvirsio, mes vonioje dejom (sodyboje) jau keitem ir vel keisim tik dabar i akmenini

siaubas, viskas geriasi, lieka demes. Pirma karta beicavom, aliejavom (nesu tikra ka ten marmaliavo vyras), manau reikejo daugiau pasidometi kaip impregnuoti ta medi, bet jau man jis tiek nusibodo, kad mielai keisiu

ideciau nuotrauka, koki stalvirsi kopijavom, bet nemoku, dar paziuresiu internete...
sveikos, labai net nekartais pavartinėju jūsų temą tik kažkaip vis neprasižiodavau

gražiai bendraujat apie gražius dalykus
statom namelį tai reiks ir įsirengti. planuose ir svajose skandinaviškai baltas/minimaliai apkrautas šviesus gaivus paprastas būstas.
beveik viskas galvoj sukratyta, na tik kartais keičiasi detalės, pamačius ką įkvepiančio. na bet gi visi mes ieškom ir kartais abejojam. tikriausiai taip ir būčiau pratylėjus dar kurį laiką jei ne va tas
mikito postas

užlipęs ant abiejų didžiausių mano žaizdų
svajonių kėdės.. nekitaip... tik va Simetios kaina tai man oij ne ta ne ta
paminėjos ebay, gal turit kas kokią nuorodėlę? arba bent pavadinimą kuriuo ieškot. spėju kad jei jos pigesnės tai vadinas kitaip nei originalai
ir klijuotas kietmedžio stalviršis. kiek kol kas domėjausi norint kad būtų kokybiškas , t.y. tinkamai impregnuotas ir padengtas. kad tarnautų o ne susivarytų per metus tai reiks ir nepataupyt. ir dar smarkiai padirbėti gamintojų beieškant. anot žmonių dirbusių su virtuvėm padaryt gali daug kas, bet kokybiškai labai retas. va tai jei nenusvirs rankos tų retų beieškant, kol kas vis dar svajoju...
bet baimės tai tos pačios. dar pati gal ir patausočiau, bet gi paaugs berniokai mano, gi nesužiūrėsiu kad ko nepadėtų, kad saugotų kai savo akį. be to ir nenoriu kad ką namie reikėtų saugot kaip akį