Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2011 10 12, 19:02)
Nesu tikra, bet man rodosi, kad medzio stalvirsiais prekiauja Ikeja. Pasitikrinkit ju i-nete svetaineje. Ir jeigu tiktu, galetumet nuvaziuot nusipirkt i Lenkija...

taip prekiauja
http://www.ikea.com/...ch/?query=blaty

sis azuolinis
user posted image

Prietari, antroj nuotraukoj koki faina vezima uzmaciau thumbup.gif
Atsakyti
Neryte - gal laukies, kad vežimaitis rūpi? rolleyes.gif Man toje nuotraukoje tai gražiausia - lovatiesė - apie tokią svajoju smile.gif

Mano dabartinis miegamasis iš idėtų nuotraukų berods nr. 6 - tas kur visas betoninis be apdailos hihihi.gif
Atsakyti
jo, del tv as irgi pastebejau, kad nelabai daug foto kur rastum tv:)))))))))
aisku, kai ziuri parduodamu butu foto, tai speju, kad jie su baldais parduoda, bet tv issiveza, tai velgi nepasimato kaip tv ziurisi interjere:))))))
Atsakyti
labas, nežinau ar visai į tą temą pateikiau, bet labai reikia nuomoniu ar komentarų... ax.gif seniai norejau kažkaip pagyvint darbo kambario sieną, ir vakar vienas dizaino puslapis padėjo kelias idėjas sulipdyt į vieną.. taigi kelios foto

prieš
user posted image

po
user posted image

pauščiai iš atlikusio tapeto, dar nepriklijuoti, tai ir svarstau.. vakar MB paklausiau nuomonės, tai atsakė tik "ar ragatkę turim?" biggrin.gif doh.gif kaip jum?
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 11:27)
labas, nežinau ar visai į tą temą pateikiau, bet labai reikia nuomoniu ar komentarų...  ax.gif  seniai norejau kažkaip pagyvint darbo kambario sieną, ir vakar vienas dizaino puslapis padėjo kelias idėjas sulipdyt į vieną.. taigi kelios foto

prieš
user posted image

po
user posted image

pauščiai iš atlikusio tapeto, dar nepriklijuoti, tai ir svarstau..  vakar MB paklausiau nuomonės, tai atsakė tik "ar ragatkę turim?"  biggrin.gif  doh.gif  kaip jum?

Visai faina ideja thumbup.gif tik ant baltos sienos pauksciai labai pranyksta, o ka, jei juos zalsvus daryti? g.gif o ant zalios sienos baltus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 12, 20:54)
Neryte - gal laukies, kad vežimaitis rūpi?  rolleyes.gif Man toje nuotraukoje tai gražiausia - lovatiesė - apie tokią svajoju  smile.gif

Mano dabartinis miegamasis iš idėtų nuotraukų berods nr. 6 - tas kur visas betoninis be apdailos  hihihi.gif

nesilaukiu, bet blusu turgui irgi akis uzkliuna uz vezimaiciu ar lopsiu biggrin.gif

o ka irgi dizainas biggrin.gif pas mus kai isikelsim i nama irgi turbut kuri laika toks dizainas bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 10 13, 12:48)
o ka irgi dizainas  biggrin.gif  pas mus kai isikelsim i nama irgi turbut kuri laika toks dizainas bus  cool.gif

thumbup.gif ps mus irgi....
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 10 13, 12:45)
Visai faina ideja  thumbup.gif tik ant baltos sienos pauksciai labai pranyksta, o ka, jei juos zalsvus daryti?  g.gif o ant zalios sienos baltus  unsure.gif

ačiū 4u.gif šiaip gyvai jie ryškiau atrodo, o ir nesinori kad butu toks akcentas kad kiekvieną kart už jo akis kliūtų, o toks lyg tarp kitko.. ax.gif iš arčiau tie paukščiai labai atitinka su durų spalva, tai gilesne mintis kad tarsi durys po gabaliuką bando išskristi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 13:27)
po
user posted image

Man gražu thumbup.gif ir tikrai nereikia ryškiau
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 12:27)

šiaip gražiai... bet man visvien tuščia...
Aš ieškočiau kokio paveikslo.... ax.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės visom už nuomones, gal rytojaus palauksiu kad mintys apie tuos paukščius susigulėtų, o tada klijuosiu biggrin.gif nes va su kompiuterio paintu paspalvinau žaliai, tai irgi lyg nieko g.gif

user posted image
Atsakyti