QUOTE(viesnia @ 2011 10 12, 19:02)
Nesu tikra, bet man rodosi, kad medzio stalvirsiais prekiauja Ikeja. Pasitikrinkit ju i-nete svetaineje. Ir jeigu tiktu, galetumet nuvaziuot nusipirkt i Lenkija...
taip prekiauja
http://www.ikea.com/...ch/?query=blaty
sis azuolinis

Prietari, antroj nuotraukoj koki faina vezima uzmaciau

Neryte - gal laukies, kad vežimaitis rūpi?
Man toje nuotraukoje tai gražiausia - lovatiesė - apie tokią svajoju
Mano dabartinis miegamasis iš idėtų nuotraukų berods nr. 6 - tas kur visas betoninis be apdailos

Mano dabartinis miegamasis iš idėtų nuotraukų berods nr. 6 - tas kur visas betoninis be apdailos

jo, del tv as irgi pastebejau, kad nelabai daug foto kur rastum tv:)))))))))
aisku, kai ziuri parduodamu butu foto, tai speju, kad jie su baldais parduoda, bet tv issiveza, tai velgi nepasimato kaip tv ziurisi interjere:))))))
aisku, kai ziuri parduodamu butu foto, tai speju, kad jie su baldais parduoda, bet tv issiveza, tai velgi nepasimato kaip tv ziurisi interjere:))))))
labas, nežinau ar visai į tą temą pateikiau, bet labai reikia nuomoniu ar komentarų...
seniai norejau kažkaip pagyvint darbo kambario sieną, ir vakar vienas dizaino puslapis padėjo kelias idėjas sulipdyt į vieną.. taigi kelios foto
prieš

po

pauščiai iš atlikusio tapeto, dar nepriklijuoti, tai ir svarstau.. vakar MB paklausiau nuomonės, tai atsakė tik "ar ragatkę turim?"
kaip jum?

prieš

po

pauščiai iš atlikusio tapeto, dar nepriklijuoti, tai ir svarstau.. vakar MB paklausiau nuomonės, tai atsakė tik "ar ragatkę turim?"

QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 11:27)
labas, nežinau ar visai į tą temą pateikiau, bet labai reikia nuomoniu ar komentarų...
seniai norejau kažkaip pagyvint darbo kambario sieną, ir vakar vienas dizaino puslapis padėjo kelias idėjas sulipdyt į vieną.. taigi kelios foto
prieš

po

kaip jum?

prieš

po

Visai faina ideja

QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 12, 20:54)
Neryte - gal laukies, kad vežimaitis rūpi?
Man toje nuotraukoje tai gražiausia - lovatiesė - apie tokią svajoju

nesilaukiu, bet blusu turgui irgi akis uzkliuna uz vezimaiciu ar lopsiu

o ka irgi dizainas

QUOTE(Nerytė @ 2011 10 13, 12:48)
o ka irgi dizainas
pas mus kai isikelsim i nama irgi turbut kuri laika toks dizainas bus 

QUOTE(Arvile' @ 2011 10 13, 12:45)
Visai faina ideja
tik ant baltos sienos pauksciai labai pranyksta, o ka, jei juos zalsvus daryti?
o ant zalios sienos baltus 

ačiū

QUOTE(atenee @ 2011 10 13, 12:27)
šiaip gražiai... bet man visvien tuščia...
Aš ieškočiau kokio paveikslo....