Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Kiba koks elektriko butas:)))))))))))))))
Atsakyti
[quote=Egliene77,2011 10 18, 11:28]
http://thebeautifuli...tage-flourishes

sitame tai ir gyvenciau:)
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 10 12, 21:57)
taip prekiauja
http://www.ikea.com/...ch/?query=blaty

sis azuolinis
user posted image

Prietari, antroj nuotraukoj koki faina vezima uzmaciau thumbup.gif

Gal kas žinot, ar eitų iš tokio stalviršio padaryt stalą? Ta prasme, ar kraštai vienodai apdirbti, ar vienas kraštas padarytas prie sienos montuot?
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 10 17, 20:46)
nu tada jei norit kabinti, tai manau ant kieto 'strypo' reiketu. vat kaip tik radau IKEA varianta:

Radau dar keleta variantu, gal kazkas patiks  ax.gif

labai aciu, va kazka turiu omeniuose, tik be to apatinio strypo, manau uzektu kad butu nuleisa is virsaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 10 18, 16:18)
Gal kas žinot, ar eitų iš tokio stalviršio padaryt stalą? Ta prasme, ar kraštai vienodai apdirbti, ar vienas kraštas padarytas prie sienos montuot?

Mes esam virtuviniam pirke berzini, berods; tai is visu krastu padaryta vienodai. Stala is jo butu galima pasidaryt.
4u.gif
Atsakyti
LT Saulele, tu vėl laimėjai biggrin.gif Mergos po mokyklos gryžusios pareiškė, kad dzin, kad ir jų ir brolių užuolaidos vienodos bus, nori su žodžiais laugh.gif Na skirsis vis tiek, kėdžių spalva tarkim, gal karnizą joms baltą, o jiems juodą paimt g.gif
Laukiu žinių iš vežėjų rolleyes.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif didis.gif hihihi.gif hihihi.gif imk visiems baltus karnizus, lai būna tas erdvės šviesumas ir neakcentuojama, kas nėra labai išskirtinio, na kaip karnizai, nes jei taviškiai nėra kokie nors super duper pedantai, tai neprabėgs nė savaitė, kai kambaryje ir taip netrūks spalvotų detalių irnesakyk.gif: merginos susidės mergiškus dalykėlius, "bantus", suknias, rėmelius ir t.t., bernai numes savo kuprines, kamuolius, gitaras ir t.t., niekaip tie kambariai vienodi neatrodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 18, 22:31)
hihihi.gif  hihihi.gif  didis.gif  hihihi.gif  hihihi.gif imk visiems baltus karnizus, lai būna tas erdvės šviesumas ir neakcentuojama, kas nėra labai išskirtinio, na kaip karnizai, nes jei taviškiai nėra kokie nors super duper pedantai, tai neprabėgs nė savaitė, kai kambaryje ir taip netrūks spalvotų detalių irnesakyk.gif: merginos susidės mergiškus dalykėlius, "bantus", suknias, rėmelius ir t.t., bernai numes savo kuprines, kamuolius, gitaras ir t.t., niekaip tie kambariai vienodi neatrodys  biggrin.gif

Tiek ilgai laukt...savaitę net blink.gif lotuliukas.gif Na, jo, bantams ir kamuoliams savaitė, o per mėnesį kelsiu sparnus iš čia į temą "mano militaristinių spalvų namai" lotuliukas.gif
Bus balti karnizai, kad ir kiek bandyčiau keisti, vis vien tavo paskutinis žodis hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 10 18, 11:28)
http://thebeautifuli...ith-zest-galore
ziauriai gerulis interjeras...i tema drinks_cheers.gif

thumbup.gif tikrai fain!

Ir aš dedu porą:

http://www.bloglovin...20/312300377/fb

http://bo-laget.se/i...av-inspiration/

Šelma, daryčiau vienodas ir tik iš pirmos medžiagos thumbup.gif antra man nelabai...
Atsakyti
Aš irgi balsuočiau už vienodas užuolaidas vaikų kambariuose. Matyt manyje yra tvirtas mergelės ženklo pradas - viskas turi būti gan tiksliai surikiuota ir suderinta. Kai rinkausi roletus vaikų kambariams (jie itin saulėti nuo pat aušros) tai taip suderinau, kad ta pati spalva derėtų prie abiejų kambariukų sienų - man taaaip gražu, kai iš lauko nors dalis namo langų vienodai uždengti matosi rolleyes.gif

Iš ikejos ant juoko atsisiunčiau va tokius karnizus ir va tokias užuolaidas.

user posted image (4 zl.....)

user posted image

Ir super. Dar reikia tik nutrumpint užuolaidas, bet princesių kambarys dar labiau suprincesėjo biggrin.gif Reiktų nufotkinti, tik nesugalvoju, kaip paslėpti atvirą žaislų lentyną, nes ten jau nelabai kaip besutvarkysi kad būtų gražu doh.gif

Na ir jau gamina užuolaidas svetainės-virtuvės langams. Dėl šito projekto tai drebu labiausiai - užsisakiau tamsutėles rudas... ir jau bijau, kad neteksiu namų šviesumo unsure.gif Bet šitos "parkės" irgi man būdingas bruožas lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar žiūrėdama naujas nuorodas, radau gi tą virtuvinę kriauklę, kuri atidalintų stalviršį (čia toms, kurios sakė, kad IKEA stalviršiai trumpoki). smile.gif
user posted image
Tokios plautuvės labai populiarios pas skandinavus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 19, 11:04)
Dar žiūrėdama naujas nuorodas, radau gi tą virtuvinę kriauklę, kuri atidalintų stalviršį (čia toms, kurios sakė, kad IKEA stalviršiai trumpoki). smile.gif
user posted image
Tokios plautuvės labai populiarios pas skandinavus.  smile.gif

aha aš supratau , kad apie tokią kalbėjot 4u.gif tik man stilistiškai netinka į naujus namus biggrin.gif. per daug "vintažinė".o va į dabartinę šimtametę trobele tai net labai tiktų. kai pagalvoji tai iš šito buto galima būtų saldainį scandinavian country padaryt, gaila kad ploto per mažai ir per klubus spaudžia verysad.gif tai tenka naujų erdvių ieškotis.
Atsakyti