Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 19, 10:04)
Dar žiūrėdama naujas nuorodas, radau gi tą virtuvinę kriauklę, kuri atidalintų stalviršį (čia toms, kurios sakė, kad IKEA stalviršiai trumpoki). smile.gif

Tokios plautuvės labai populiarios pas skandinavus.  smile.gif

o kažin ar yra pas mus tokių kriauklių pirkt?

tiesa, ir man užuolaidos su žodžiais liuks atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 10 19, 10:49)
o kažin ar yra pas mus tokių kriauklių pirkt?
tiesa, ir man užuolaidos su žodžiais  liuks atrodo  wub.gif

o jei ir nera tai toj pacioj Ikejoj yra 4u.gif

Pupeliuk, super, patiko man ten bigsmile.gif

as irgi noriu name daug remeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 19 spalio 2011 - 11:06
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 19, 10:43)

Iš ikejos ant juoko atsisiunčiau va tokius karnizus

ir jau bijau, kad neteksiu namų šviesumo 

Vakar žiūrėjau juos, sakai, nėr visai popieriniai g.gif Paimsiu gal jaunimui, pigiau nerasiu vis vien niekur bigsmile.gif

Aš, dėl to pačio nervinuosi, senos užuolaidos man patinka, su rudu jos, tai galvoju ar tiks, kai viską nubalinsiu unsure.gif Bet kokiu atveju, mesiu jas jūsų teismui ir bendrom jėgom palaiminsim arba iškituosim ax.gif

QUOTE(Nerytė @ 2011 10 19, 12:05)
o jei ir nera tai toj pacioj Ikejoj yra

Gal gali padėt jas surast, vertėjo neturiu šioje naršyklėje, tai kapstau, neatkapstau, kaip jos vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 10 19, 15:13)
Vakar žiūrėjau juos, sakai, nėr visai popieriniai  g.gif  Paimsiu gal jaunimui, pigiau nerasiu vis vien niekur  bigsmile.gif

mes tokius į sodybą susipirkom. vamzdukas metalinis, laikikliukai irgi, tik tas ratukas galuose plastiko. atrodo super, ir paprasta, ir zgrabna ir viskas ten su jais gerai. man dar labai patiko kad tas vamzdytis neperstoras, o kokio 1cm skersmens. todėl labai grakštūs atrodo. būtų name maži langiukai imčiau tokius net negalvodama. bet gi neeee reikėjo nesuvokiamo dydžio vitrinų biggrin.gif dabar negaliu sugalvot užtai kaip išsisukt su užuolaidom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2011 10 19, 16:26)
mes tokius į sodybą susipirkom. vamzdukas metalinis, laikikliukai irgi, tik tas ratukas galuose plastiko. atrodo super, ir paprasta, ir zgrabna ir viskas ten su jais gerai. man dar labai patiko kad tas vamzdytis neperstoras, o kokio 1cm skersmens. todėl labai grakštūs atrodo....

super tiksliai apibūdinta biggrin.gif Tvirti, metaliniai, plonučiai. Man kaip tik tiko mažučiame mergaičių kambariuke, su dviem mažais langeliais. smile.gif Tik varžtus vyras juodus įsuko, tai kai lauke maišė baltus dažus, lašiuką pasiskolinau ir varžtus baltai nudažiau. Uf koks didis darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 10 19, 15:13)
Gal gali padėt jas surast, vertėjo neturiu šioje naršyklėje, tai kapstau, neatkapstau, kaip jos vadinasi  doh.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S09897230/ yra dabar tik tokia dviguba. Buvo ir vienguba didelė. Domsjo ar kažkaip ten panašiai vadinasi. Pas mus stovi mažoji Domsjo, kur neišsikiša smile.gif
Atsakyti
Šelma, Pupeliukas jau pagelbejo, tik nesupantu kodel tik dviguba rodo, nes parduotuveje (ekspozicijj) maciau ir po viena
Atsakyti
O iš ko tos kriauklės pagamintos? t.y. ne keramika? kaip virtuvėj eksploatuojasi - neapsidaužo? nes kažkaip gailiuos metalinę pirkus - barška labai. Tas jaučiasi ryte, kai visi miega, o aš ateinu arbatos virt...
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 20, 20:54)
O iš ko tos kriauklės pagamintos? t.y. ne keramika? kaip virtuvėj eksploatuojasi - neapsidaužo? nes kažkaip gailiuos metalinę pirkus - barška labai. Tas jaučiasi ryte, kai visi miega, o aš ateinu arbatos virt...

Keramika. O dėvisi visai neblogai. Esam kažkada prieš 15 metų turėję irgi keraminę kriauklę, tai apsidaužė per pirmus metus. Bijojau vėl keraminės, nu bet galvoju per tiek metų gal jau bus technologijos pažengę. Ir šita visai nebloga. 3 metus jau stovi, kol kas neapsidaužius, nors plaunu ir labai sunkias keptuves joje. Bet kranas IKEA tai aptrupėjo jau. Baltą turim, dažai jau lupinėjasi.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 19, 22:43)
http://www.ikea.com/...ucts/S09897230/ yra dabar tik tokia dviguba. Buvo ir vienguba didelė. Domsjo ar kažkaip ten panašiai vadinasi. Pas mus stovi mažoji Domsjo, kur neišsikiša smile.gif

O gal nuotrauką turit, būtų įdomu gyvai pamatyt, kaip realioj virtuvėj atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 10 21, 10:49)
O gal nuotrauką turit, būtų įdomu gyvai pamatyt, kaip realioj virtuvėj atrodo  mirksiukas.gif

realios nuotraukos is neto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

https://lh4.googleus...Kitchen 024.JPG
Atsakyti
Turiu po ranka nuorodą, kur rašo kaip pasidaryt įvairių formų sėdmaišius. Manau, mūsų interjerams tinka, tai metu čionai. gal kuri pasinaudosit? mirksiukas.gif

yra ten ir kitokių formų iškarpų nei šios wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti