Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

ir kriaukles ir sedmaisiai patinka. pastaraji vintazini ir as namie turium baisia smagus daiktas

as tai sita foto isimylejau. nuo iki
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 10 22, 18:43)
Turiu po ranka nuorodą, kur rašo kaip pasidaryt įvairių formų sėdmaišius. Manau, mūsų interjerams tinka, tai metu čionai. [

ot ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 22, 21:24)
ir kriaukles ir sedmaisiai patinka. pastaraji vintazini ir as namie turium baisia smagus daiktas

as tai sita foto isimylejau. nuo iki

labai silta thumbup.gif

o paskutine nuotrauka is velux langu katalogo thumbup.gif
Atsakyti
as ta veluxine irgi esu issisaugojus pries pora metu lotuliukas.gif

Ta pirmoji su paveikslu irgi nuostabi. rolleyes.gif

Va teip atrodo IKEA akcentai skandinavijos princesių kambariuose biggrin.gif
user posted image
user posted image
čia tas pats kambariukas, tik priešingi kampai. smile.gif

Atsakyti
grazi lovele smile.gif

user posted image
user posted image
visas farmhouse
user posted image
user posted image
user posted image
sita lovele jei neklystu yra vieno skandinavu dizaineriu, pas juos pardese vaikisku daiktu ju daug ten buna. ispradziu jis buna lopsys ir augant vaikui vis transformuojas t.y dideja smile.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 24 spalio 2011 - 19:43
prietarai, pasakiskos nuotraukos, antra tokia silta ir jauki wub.gif
Atsakyti
Pora dienų jokių naujienų?
Aš vat pavyzdžiui užsisakiau vonioje po kriaukle stalčiams priekines dalis. lotuliukas.gif Jos bus baltos, blizgios. Visas spintelės korpusas po kriaukle padarytas prieš metus, tamsios spalvos, kaip plytelės. ai nieko bus biggrin.gif

Tiesa, gal kas netyčia turite išsisaugoję idėjų, kaip vaikų kambaryje eksponuoti, kabinti piešinius? Na kaip būna tipo ant virvelės ištemptos. Kaip nors gražiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 27, 10:20)
Tiesa, gal kas netyčia turite išsisaugoję idėjų, kaip vaikų kambaryje eksponuoti, kabinti piešinius? Na kaip būna tipo ant virvelės ištemptos. Kaip nors gražiai  rolleyes.gif

man ir gražiausia ant virvutės mediniais skalbinių segtukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2011 10 27, 11:00)
man ir gražiausia ant virvutės mediniais skalbinių segtukais ax.gif

thumbup.gif

Ant virvutės, lentoje (tie kamštinė kokia, tiek putų polisterolo, patraukta medžiaga). Esu mačius ant durų iš siūlų/gumyčių raizgalyne, už kurių dedami atvirukai/foto/manau, ir darbelius galima sudėti (va radau (foto pačios neduoda kopijuoti, metu nuorodą), tai čia net paprasščiau: su segtukais prisegami)... Lentynėlės siauros su įremintai ar paklijuotis darbeliais... bet pvz su foto nerandu pas save smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 spalio 2011 - 11:03
IKEA yra tos plonos lentynėlės, kaip tik ir sau tokias žiūriu http://www.ikea.com/...ducts/50152595/ paskutinėj foto kaip tik piešiniai sudėti, gražiai žiūrisi smile.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10151036/ dar toks variantas kabinimui gal tiktų g.gif
Atsakyti
http://www.bloglovin...20/318033902/fb super interjeras thumbup.gif
Atsakyti