Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir Žuvys

kaip manot ar lengva jiem gyvent ir bendraut?
Atsakyti
as skorpijonas - jis zuvis. ir ka manau tikrai yra viskas thumbup.gif
Atsakyti
kaip manai kokios moterys patinka zuvims? su tvirtu charakteriu ar ramiu?
Atsakyti
Šiaipjau daqug kusr skaičiau, kad žuvys ir skorpionai labai dera. Žuvims reikia tvirto charakterio partnerio, tokio kaip skorpionas smile.gif Aš irgi skorpionas, mano berniukas žuvis smile.gif Tikria sutariam puikiai, su kitais mano berniukais taip nebudavo...
Atsakyti
Aš žuvis, vyriokas - skarpionas, ką galiu pasakyt jau treti metai kartu ir turim sūnelį. thumbup.gif Sutariam gerai, nes man patinka, kad visada mane įvertina, randam kompromisų ir papildom viens kitą. Nors yr atokių savybių, kad atrodo norėčiau su kuo nors jas "išmušt". rolleyes.gif O jam nepatinka, kad aš esu pavydi ir kad dažnai užpykus nepasakau, kas man yra. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowilia: 15 kovo 2006 - 17:28
Va va, pas mus irgi panaši problemėlė, kaip pas Dowilia... Maniškis žuviukas kartais supyksta nežinia dėl ko ir reikia labai pasistengti, norint išgauti informaciją... bet šiaip tai viskas labai labai puiku. thumbup.gif
Atsakyti
o kokios zuvu blogosios savybes (na be pykimo del nezinia ko)? smile.gif man lb patinka vienas zuviukas,bet as jo nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilia @ 2006 03 15, 17:27)
Aš žuvis, vyriokas - skarpionas,,< ,,,> Nors yr atokių savybių, kad atrodo norėčiau su kuo nors jas "išmušt".  rolleyes.gif O jam nepatinka, kad aš esu pavydi ir kad dažnai užpykus nepasakau, kas man yra. doh.gif

mirksiukas.gif as irgi zuvis, ir mano galbut "busimasis" vyras skorpionas... ax.gif ir charakteriai is bendravimo deera tiesiog thumbup.gif suprantam is puse zodziu viens kita... lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka as skorpionas o maniskis zuvis na charakteriai toki panasus kad negaliu apsakyti.jis netipine zuvis kaip maciau kalba kad zuvys ramus o maniskis kaip kibirkstis kaip gyvsidabris...na o as nenusileidziu tai taip kovojam 3,5 metai. nepasakyciau kad tai trukumas santykiuose nes as kitokiu santykiuir neisivaizduoju(turejau toki viena flegmatika ir buvai lyg princese ant zirnio)taciau man taip gyventi ramumoj visai nepatinka... schmoll.gif
tai va ka galiu pasakyti su tom zuvim gyventi nelengva bet bwe ju manau butu dar sunkiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
turejau toki viena flegmatika ir buvai lyg princese ant zirnio)taciau man taip gyventi ramumoj visai nepatinka...

Ir as skorpionas ir mane per didselis 'štilis' santykiuose nepatinka. lotuliukas.gif
Turiu dabar drauga zuviuka. Nepasakyciau, kad jis flegma, tikrai ne. Ir
smileysex.gif fantastika. Ir siaip rupestingas, paslaugus, mylintis. Tik baisiai jau svajotojas nerealus! Ir kaip mane erzina tos jo nerealios svajones!
Atsakyti
Mano vyras skorpionas,o as zuvis sutariam tikrai neblogai.O kad zuvele supykus nesikalba ir skorpionas bando ikyriai isklausti gryna tiesa biggrin.gif Tokie jau charakterio bruozai mes zuvys bandom savyje viska tyliai apgalvoti,o skorpionai linke iskart viska aiskintis.Atrodo skorpionams geriau kai reki,o ne kai tyli ir man tai atrodo visai neblogai isleji sirdele ir palengveja ir jokio uzslepto pykcio ar nuoskaudu nelieka,o kartais nesusipratimu pavyksta isvengti ir greiciau susitaikai nei tyledami tai padarytume.
Atsakyti
Maniskis vyrelis irgi skorpionas o as zuvis wub.gif ax.gif na gerai sutariam jis toks aktyvus zmogus, o as daugiau rami namie megstu buti ax.gif tai vat visada vienas kita papildom, jis man aktyvumo gyvenime, o as jam ramybes! tongue.gif
Atsakyti