Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir Žuvys

QUOTE(dynka @ 2006 09 09, 23:33)
Ir as skorpionas ir mane per didselis 'štilis' santykiuose nepatinka.  lotuliukas.gif
Turiu dabar drauga zuviuka. Nepasakyciau, kad jis flegma, tikrai ne. Ir
smileysex.gif fantastika. Ir siaip rupestingas, paslaugus, mylintis. Tik baisiai jau svajotojas nerealus! Ir kaip mane erzina tos jo nerealios svajones!

assa.gif nuotykiu ieskotojas,subtilus melagis-visada islydes zmona i darba,padarys pusfabrikacius,kad grizes is meiluzes suspetu paruosti valgyt;alfonsas ieskantis naudos-tiesa seimos niekada nepaliks,nes bijo giminiu apkalbu.Savimyla ir pagyrunas,amzinai reikalaujantis demesio ir neduok dieve nelauktai gaus palikima....galas schmoll.gif
Atsakyti
Tinkamiausi partneriai

Jausminguosius Skorpionus traukia Vėžys ir Žuvys . Itin agresyviems ir valdingiems tinka ištvermingesni Jautis bei Svarstyklės. Taip pat gali neblogai sutarti su Mergele, Ožiaragiu, Vandeniu ir kitu Skorpionu. Kažin ar sugyvens su Liūtu. Kai kurie astrologai pataria vengti Dvynių.

thumbup.gif tinka skorpionas žuvims...
Atsakyti
Mano draugas zuvys,as skorpionas.Labai puikiai sutariam.Turejau visokiu zenklu turbut draugu,bet va su juo viskas idealu...ir visur!!!
Atsakyti
blush2.gif as zuvyte,o mano draugas skorpionas wub.gif tai viskas puiku,bet cia pamaciau nu kad grynai apie mane raso apie tuos visus cia "uzsiraukimus" doh.gif blush2.gif 4u.gif o maniskis irgi vat stengiasi isklausti viska tongue.gif va bet siaip viskas thumbup.gif
Atsakyti
As skorpiojonas vyras zuvis turime dukryte biggrin.gif reiskia neblogai,tik va kartais as ji noriu uzmust kartais jis blush2.gif na visko juk buna ar ne taip?
Atsakyti
As pati skorpionė, kaip mano žuvinukas mėgsta sakyti, kad esu gana skaudžiai geliantis skorpionas Bet manyčiau žuvys yra gana jautrios ir meninės sielos žmonės, todėl bet koks tiesus pasakymas jiems atrodo kaip skaudus kirtis.
Kai susipykstam tai aš jam vis sakau, kad nuplėšiu pelekus ir galėsi plaukti nuogas smile.gif
Atsakyti
As zuvyte, mano vyras skorpijonas, mes kartu jau virs penkiu metu vis kovojam kovojam, bet susitaikymas yra smagiausias wub.gif wub.gif as sakau, kad as ne siaip paprasta zuvis, o piranija, nes moku taip pat skaudziai ikasti kaip skorpijonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilia @ 2006 03 15, 18:27)
Aš žuvis, vyriokas - skarpionas, ką galiu pasakyt jau treti metai kartu ir turim sūnelį.  thumbup.gif Sutariam gerai, nes man patinka, kad visada mane įvertina, randam kompromisų ir papildom viens kitą. Nors yr atokių savybių, kad atrodo norėčiau su kuo nors jas "išmušt".  rolleyes.gif O jam nepatinka, kad aš esu pavydi ir kad dažnai užpykus nepasakau, kas man yra. doh.gif

Pagalvociau kad tai as apie musu pora parasiau. Atitinka zodis zodin 2000 procentu. O jei autores ir vardas toks, apie koki galima sprest is nick'o, tai tada as apakus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2006 09 09, 20:33)
Ir as skorpionas ir mane per didselis 'štilis' santykiuose nepatinka.  lotuliukas.gif
Turiu dabar drauga zuviuka. Nepasakyciau, kad jis flegma, tikrai ne. Ir
smileysex.gif fantastika. Ir siaip rupestingas, paslaugus, mylintis. Tik baisiai jau svajotojas nerealus! Ir kaip mane erzina tos jo nerealios svajones!

As taip pat Sorpione ir jei viskas "pernelyg saldu" mane ima pykinti. doh.gif .nerandu vietos..pati kabinejuos ir ieskau kabliuku...o zuvytems kabliukai kaip visi zino nepatinka, nei zvejyboj, nei gyvenime...viska, ka raset apie zuvytes atitinka 90%...tik va gasdina vienas "forta" nares pareiskimas, apie alfonsiskuma...

Ka manot? ar jie tikrai kartais megina finansiskos atsakomybes nusimuilinti? g.gif Nes maniskis pvz "nesupranta" kodel as svaistau pinigus ant maisto, kai butu galima valgyt pigiau...Ar jis jums Skorpionems nepriekaistauja, kad islaidaujate?

Beje, ar jusu zuvytes, kartais nebando jusu ignoruoti, ir pvz gali ta pati klausima pakartoti 5 kartus visvien atsakymo neisgirsi, jei per Discovery kanala rodo laida apie antra pasaulini kara arba apie Ferrari kapotus biggrin.gif
Atsakyti
As skorpionas, mano vyras zuvis. Abu nesam saldainiai, as tipiskas baisus skorpo variantas, jis netipiskas blogaja prasme zuvinas. Slifuojames, derinames. Kartais ramu, kartais stogas kilnojasi, kaip ir pas visus speju visko buna.
Atsakyti
Nejaugi viskas? Daugiau nebera tokiu poru?
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2007 09 02, 13:09)
Nejaugi viskas? Daugiau nebera tokiu poru?

As taip pat skorpione,o mano vyras zuvys. Siaip tai puikiai sutariam thumbup.gif Bet kai susipykstam,tai tikrai stogas namie kilnojasi bigsmile.gif
Atsakyti