Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir Žuvys

As taip pat Sorpione ir jei viskas "pernelyg saldu" mane ima pykinti. .nerandu vietos..pati kabinejuos ir ieskau kabliuku...o zuvytems kabliukai kaip visi zino nepatinka, nei zvejyboj, nei gyvenime...viska, ka raset apie zuvytes atitinka 90%...tik va gasdina vienas "forta" nares pareiskimas, apie alfonsiskuma...

Ka manot? ar jie tikrai kartais megina finansiskos atsakomybes nusimuilinti? Nes maniskis pvz "nesupranta" kodel as svaistau pinigus ant maisto, kai butu galima valgyt pigiau...Ar jis jums Skorpionems nepriekaistauja, kad islaidaujate?

Beje, ar jusu zuvytes, kartais nebando jusu ignoruoti, ir pvz gali ta pati klausima pakartoti 5 kartus visvien atsakymo neisgirsi, jei per Discovery kanala rodo laida apie antra pasaulini kara arba apie Ferrari kapotus

as skorpionas, berniukas mano zuvyte, gyvenime as impulsyvesne, nei jis, jis pas mane saltasis protas ax.gif as islaidi, ir tai anksciau man budavo sakoma ne viena karteli g.gif , bet db to nebeliko rolleyes.gif o su teliko ziurejimu, tai kai ziuri, tai geriau nieko nekalbeti, nes busiu tusciai kalbejusi biggrin.gif bet siaip viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Aš - žuvytė, jis - skorpiukas thumbup.gif ! Esu laiminga, ir net nenorėčiau, kad būtų kitaip. Tik nelabai sutinku, kad žuvys svajotojos, neryžtingos. Aš labai impulsyvi, nemoku tylėti, man reikia lėkti, planuoti, daryti. Gal todėl, kad gyvenime visko pasiekiau pati, nebuvo kam padėti.
Kas liečia pedantiškumą - sutinku, reiktų man mažiau skirti dėmesio kai kurioms smulkmenoms. Ačiū Dievui, kad maniškis palyginti tvarkingas, ir tai randu prie ko prikibti blush2.gif . Tylėti galiu ... penkias minutes biggrin.gif. Kiek sykių esu nusprendusi, kai užpykstu, kad nekalbėsiu, deja deja .... Jau geriau jam būtų, kad nekalbėčiau lotuliukas.gif .
Gerai, kad jis jau seniai subrendęs, ir moka mane prajuokinti. Ypač jei supykstu, kai pasakys ką nors tokio ..., tai pradedu žvengti, ir visas pyktis išgaruoja.
Dar - yra šiek tiek tiesos apie žuvų nepasitikėjimą savimi. Kartais reikia mums įspirti biggrin.gif .

Apibendrinimas - pora kaip tvora thumbup.gif lotuliukas.gif !!!!!!!
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir panorau pasisakyt smile.gif
Tai va aš skorpionė, o mano (jau sužadėtinis) žuviukas, bet mes neįsivaiduojam gyvenimo vienas be kito. Mes mokam ir pasibart ir paverkt kartu, tiesiog kartu mes jėga. Tikrai niekada nenorėčiau kitokio vyro. Jis rūpestingas, supratingas, jautrus, romantiškas... ar gi ne to mes norime iš vyrų mirksiukas.gif ir aš su juo viska turiu blush2.gif Manau ir jam gera su manim, nesvarbu, kad kartais skaudžiai įgeliu 4u.gif
Mylėkit ir būlkit mylimos. Net paprastame dalyke, galima įžvelgti stebuklą thumbup.gif
Atsakyti
Mano geriausia draugė skorpionė 4u.gif Sutariam puikiai
Atsakyti
Aš žuvytė, o mano sūnus skorpionas....... Nors jam tik devyni, bet manipuliuoti oi kaip moka...
Atsakyti
A zuvis o draugas skorpionas, kazkodel kaip rasot jog skorpionai palaiko nepastebeciau - viska as darau, viska sprendiu - ojis apkiautes tinginys, bet kartu jau 5 metus esam, ir kazkaip vienas be kito gyvenimo neisivaizduojam, nors aplinkiniai sako jog mes ne pora blink.gif . pasisakiau tongue.gif
Atsakyti
Šiaip visi horoskopai, sako, kad Žuvys ir Skorpionas tinka vienas kitam smile.gif Mes jau kartu septyni metai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santuri2: 21 sausio 2008 - 21:28
Aš skorpione o mano vyras žuvis kai mes kartu tai riejames ir pikstames o kai atskirai tai nebegalim vienas be kito gyventi ax.gif
šiaip jis visada mane kaltina del aršaus budo ir sako kad aš pati visada sukeliu konfliktiškas situacijas gyliai širdi aš tai žinau nors nenoriu pripažinti , papraščiausiai jau toks mano budas kabinetis, išve mirksiukas.gif sti iš kantrybės ir gelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka666 @ 2008 02 12, 16:16)
sako kad aš pati visada sukeliu konfliktiškas situacijas gyliai širdi aš tai žinau nors nenoriu pripažinti , papraščiausiai jau toks mano budas kabinetis, išve mirksiukas.gif sti iš kantrybės ir gelti  mirksiukas.gif

Panasiai ir pas mus blush2.gif As bunu ta blogiete biggrin.gif Bet aisku, daznai ne be pagrindo, bent man taip atrodo, o mano vyrui - kad as be reikalo kabinejuos ir kad man patinka pyktis. Ech, bet vis tiek mes ienas kita labai mylim, antraip nebutume kartu jau 7 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2006 11 09, 23:42)
assa.gif nuotykiu ieskotojas,subtilus melagis-visada islydes zmona i darba,padarys pusfabrikacius,kad grizes is meiluzes suspetu paruosti valgyt;alfonsas ieskantis naudos-tiesa seimos niekada nepaliks,nes bijo giminiu apkalbu.Savimyla ir pagyrunas,amzinai reikalaujantis demesio ir neduok dieve nelauktai gaus palikima....galas schmoll.gif

thumbup.gif

na, nezinau kaip ten su tom meiluzem, bet del maisto gaminimo tai thumbup.gif nuostabus kulinaras mano Zuviukas biggrin.gif
siaip sutariam gan neblogai, kol kas...tfu tfu tfu
Atsakyti
Aš-žuvis, o mano vyras-skorpionas.Esam kartu 3metus ir jau antrus-santuokoje. smile.gif Suprantam vienas kita puikiai,beveik is puses žodžio(kartais net iš žvilgsnio). Esam labai pavydūs,gal net perdėtai doh.gif bet vistiek labai laimingi,būdami kartu. Geresnio partnerio,visom prasmėm,įsivaizduot negalėčiau. smile.gif
Atsakyti
Turetu laba itikti zuvytes su skorpionais, vandens zenklais abu smile.gif
Atsakyti