Įkraunama...
Įkraunama...

Darbovietė. Kada pranešti apie nėštumą?

sveikos mamytės 4u.gif noriu jūsų patarimų.. biggrin.gif gal ir ne į šią temą rašau, bet nežinojau kur kitur .. blush2.gif tai va pradedu mirksiukas.gif sausi įsidarbinau, ir balandį jau buvo lygiai 3 mėn. kaip praėjo bandomasis, kaip suprantu man pratęs sutartį ir aš cia liksiu. bet esmė ne tame. spalį buvo vestuvės.. ir matyt atėjo laikas kai labai užsimaniau vaikelio.. nu tiesiog užmiegu su ta mintim ir pabundu su tuo... net dienas skaičiuoju kada galėsiu bandyt pastoti.. bet yra vienas bet... aš neturiu jokio darbo stažo.. todėl dabar negaliu pastoti, o paskaičiavus mėnesius planuoju rūgpjūtį-rugsėjį pastoti, o sausi bus lygiai metai, o vasarį-kovą išeičiau į dekretą.. ar labai didelį nusikaltimą padaryčiau? ir dar jei nėštumo metu dažnai turėčiau biletenius, ar man skaičiuotųsi kaip darbo stažas? jei ne tada neišdirbčiau ir tų metų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 04 08, 14:56)
sveikos mamytės 4u.gif  noriu jūsų patarimų..  biggrin.gif  gal ir ne į šią temą rašau, bet nežinojau kur kitur ..  blush2.gif  tai va pradedu mirksiukas.gif  sausi įsidarbinau, ir balandį jau buvo lygiai 3 mėn. kaip praėjo bandomasis, kaip suprantu man pratęs sutartį ir aš cia liksiu. bet esmė ne tame. spalį buvo vestuvės.. ir matyt atėjo laikas kai labai užsimaniau vaikelio.. nu tiesiog užmiegu su ta mintim ir pabundu su tuo... net dienas skaičiuoju kada galėsiu bandyt pastoti.. bet yra vienas bet... aš neturiu jokio darbo stažo.. todėl dabar negaliu pastoti, o paskaičiavus mėnesius planuoju rūgpjūtį-rugsėjį pastoti, o sausi bus lygiai metai, o vasarį-kovą išeičiau į dekretą.. ar labai didelį nusikaltimą padaryčiau? ir dar jei nėštumo metu dažnai turėčiau biletenius, ar man skaičiuotųsi kaip darbo stažas? jei ne tada neišdirbčiau ir tų metų... unsure.gif

Jei daug biuletiniu imsi, gali nukenteti motinystes ismoka smile.gif
Atsakyti
tai jei teisingai supratau, kad jei tarkim kada būčiau ant biletenio tai man neprisidetu tos dienos prie tų norimų mano metų stažo?aš noriu gauti vaikiukui pinigėlių, kai būsiu nėščia.. as sausio 13d. isidarbinau, tai kada anksčiausiai galiu pastoti? kad gauti išmoką? 4u.gif padėkit.. smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...amp;s=&f=64
Atsakyti