QUOTE(norma @ 2011 10 26, 17:03)
Kada suzinojot?

laikykites ..... nezinau ka tokiu atveju net pasakyt.
O tas 50, ka jis sako? Ar vandenu tyrimas jau galutinai patvirtino? .....
Viskas gerai,cia jau praeitas etapas

sikart lyg ir viskas gerai

na,o tas 1;50 rode, kad tikimybe,kad vaikiukas turi ES,yra 1:50.
Papildyta:
QUOTE(Zarute @ 2011 10 28, 09:39)
Sveikutes busimos mamytes, turiu klausymeli: kada darotes echoskopija pas genetikus? Turiu siuntima, bet su juo pakliut nemokamai - neimanoma. Geriausiu atveju po 2.5 menesio gali pakliut. Tai taip suprantu, uzsirasyt reikia kol dar neesi pastojus
Siulau kasdien stebeti galiju registravimosi laika,nes vos ne kasdien vis atsiranda laisvu vietu.bent ju man taip pavyko rasti

na,o apsilankyti reiketu,kai bent 12 sav. yra
Papildyta:
QUOTE(hipolite @ 2011 10 28, 10:35)
Siandien man jau praejo panika ir pasitaise nuotaika. Gavau PRISCA II kraujo rezultatus, pagal kuriuos jau tikimybe DS tapo 1:500 (o pagal PRISCA I kraujo rezultatus buvo 1:100). Genetike sako, kad su tokia tikimybe jau net nelabai verta daryt vandenu tyrima (nes ten tikimybe persileist yra 1:100, tai zymiai didesne). Tai dabar kai bus 20 savaiciu darys echoskopija, pamatuos ten viska ka reikia ir jeigu pagal proporcijas nebus jokiu itarimu tai mane paleis, o jeigu kokia nors proporcija nukryps nuo vidurkio, tai tada paims vandenu tyrimui. Kazkiap man atrodo, kad viskas turi but gerai su ta echoskopija, o tikimybe 1:500, tai manes jau negasdina (nors amziaus vidurkis turejo but 1:800), nes man gi lieka visi 499, palyginus su 99 tai labai daug.