Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

QUOTE(Druoja @ 2011 10 28, 12:50)
Pas genetikę gavau, nuėjau iškart. O ji užrašė genetinei echoskopijai, kurią atliko gydytoja I.Kiseliova.

dabar aišku ..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 28, 11:09)

tikrai būtų įdomu kaip su santariškėm..... Ar pamačius II, tai yra esant apie 4 sav nėštumui, įmanoma patekt pas genetiką 11-13 sav?

Pas Santariskiu genetikus as su abiem vaikais registravausi iskart pamacius II ir abiem kartais gavau tik 17 savaitei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupale: 28 spalio 2011 - 13:41
QUOTE(norma @ 2011 10 26, 17:03)
Kada suzinojot?  verysad.gif  laikykites ..... nezinau ka tokiu atveju net pasakyt.
O tas 50, ka jis sako? Ar vandenu tyrimas jau galutinai patvirtino? .....

Viskas gerai,cia jau praeitas etapas smile.gif sikart lyg ir viskas gerai smile.gif na,o tas 1;50 rode, kad tikimybe,kad vaikiukas turi ES,yra 1:50.
Papildyta:
QUOTE(Zarute @ 2011 10 28, 09:39)
Sveikutes busimos mamytes, turiu klausymeli: kada darotes echoskopija pas genetikus? Turiu siuntima, bet su juo pakliut nemokamai - neimanoma. Geriausiu atveju po 2.5 menesio gali pakliut. Tai taip suprantu, uzsirasyt reikia kol dar neesi pastojus doh.gif

Siulau kasdien stebeti galiju registravimosi laika,nes vos ne kasdien vis atsiranda laisvu vietu.bent ju man taip pavyko rasti smile.gif na,o apsilankyti reiketu,kai bent 12 sav. yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hipolite @ 2011 10 28, 10:35)
Siandien man jau praejo panika ir pasitaise nuotaika. Gavau PRISCA II kraujo rezultatus, pagal kuriuos jau tikimybe DS tapo 1:500 (o pagal PRISCA I kraujo rezultatus buvo 1:100). Genetike sako, kad su tokia tikimybe jau net nelabai verta daryt vandenu tyrima (nes ten tikimybe persileist yra 1:100, tai zymiai didesne). Tai dabar kai bus 20 savaiciu darys echoskopija, pamatuos ten viska ka reikia ir jeigu pagal proporcijas nebus jokiu itarimu tai mane paleis, o jeigu kokia nors proporcija nukryps nuo vidurkio, tai tada paims vandenu tyrimui. Kazkiap man atrodo, kad viskas turi but gerai su ta echoskopija, o tikimybe 1:500, tai manes jau negasdina (nors amziaus vidurkis turejo but 1:800), nes man gi lieka visi 499, palyginus su 99 tai labai daug. smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2011 10 28, 14:33)
Pas Santariskiu genetikus as su abiem vaikais registravausi iskart pamacius II ir abiem kartais gavau tik 17 savaitei...

blink.gif jop...... Bet tai kas per nenormalybė...... doh.gif Beliks sukt asmeniškai kai reikės ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 28 spalio 2011 - 14:44
QUOTE(krr @ 2011 10 28, 15:17)
Viskas gerai,cia jau praeitas etapas smile.gif sikart lyg ir viskas gerai smile.gif na,o tas 1;50 rode, kad tikimybe,kad vaikiukas turi ES,yra 1:50.

Tai vaisiaus vandenų tyrimas nedavė tikslesnio atsakymo??? Negi su tokia tikimybe medikai atlieka abortą g.gif . Juk 49 atvejais liga galėtų ir nepasitvirtinti.

Išvis man neaišku, ar, pavyzdžiui, net ir su 99,9 procentų tikimybe nustačius, kad yra DS, nėštumą būtų galima nutraukti, juk jau mažų mažiausiai bus 16-17 savaitė? Sunkiai rašosi toks klausimas, bet... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Druoja: 28 spalio 2011 - 20:17
QUOTE(Druoja @ 2011 10 28, 21:14)
Tai vaisiaus vandenų tyrimas nedavė tikslesnio atsakymo??? Negi su tokia tikimybe medikai atlieka abortą  g.gif . Juk 49 atvejais liga galėtų ir nepasitvirtinti.

Išvis man neaišku, ar, pavyzdžiui, net ir su 99,9 procentų tikimybe nustačius, kad yra DS, nėštumą būtų galima nutraukti, juk jau mažų mažiausiai bus 16-17 savaitė? Sunkiai rašosi toks klausimas, bet...  verysad.gif

Merginos raso, kad ne visada su DS galima nestuma nutraukti, idomu kaip yra is tikruju? g.gif nes DS nelaiko labai dideliu apsigimimu ....
Man ir labai idomu, kaip ten yra.
Atsakyti
Sveikutes mergickos smile.gif as jau po vaisiaus vandenu tyrimo,visa savaite lyg ant sparnu biggrin.gif rezultatai geri ,genetike apsigimimu nepamate kai dare echo,bet as uzsispyriau kad paimtu vaisiaus vandenu, norejau but tikra visa 100% kad mazylis sveikutis ,tyrimai buvo geri! tiesa po sirdute nesioju berniuka smile.gif Niu ka belieka augint ir laukt gimdymo dieneles.
Atsakyti
QUOTE(airija123 @ 2011 10 29, 10:46)
Sveikutes mergickos smile.gif as jau po vaisiaus vandenu tyrimo,visa savaite lyg ant sparnu biggrin.gif rezultatai geri ,genetike apsigimimu nepamate kai dare echo,bet as uzsispyriau kad paimtu vaisiaus vandenu, norejau but tikra visa 100% kad mazylis sveikutis ,tyrimai buvo geri! tiesa po sirdute nesioju berniuka smile.gif Niu ka belieka augint ir laukt gimdymo dieneles.

Kaip smagu, tikrai, sveikinam drinks_cheers.gif
Uch .... jau praejai visas proceduras, saunuole. Nu ir kaip ta procedura? Ar labai baisi smile.gif
O mes penktadieni ateinanti keliaujam i pirma konsultacija doh.gif vyras eis su manim, pareiske nora.
Atsakyti
Procedura tikrai ne is maloniuju,bet iskenciama smile.gif sunerimau kai gydytoja pasake kad nera kur idurt adatos,mazylis buvo issisketes per visa gimda tai gavom zadint biggrin.gif pasisukinejau truputi daktaryte pabaksnojo truputi su pirstuku, teko truputi palaukt kol leliukas pakeite pozicija ir tada jau bakst ir viskas biggrin.gif apsizliumbem su gydytoja kad viskas praejo pagal plana,ta diena pageriau magnio nes tikrai jauciau siokius tokius gimdos spazmiukus,pabudusi ryte jauciausi kaip niekur nieko o isgirdusi rezultatus isvis lyg ant sparnu ! Tiesa as buvau isitikinusi, kad laukiuosi mergytes o va koks siurprizas is mano mergytes gavosi berniukas lotuliukas.gif tai va dabar beliko tik augint ir laukt gimdymo! Sekmes visoms busimoms mamulytems! O svarbiausia nestresuokit!!! viskas bus gerai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airija123 @ 2011 10 29, 20:39)
Procedura tikrai ne is maloniuju,bet iskenciama smile.gif  sunerimau kai gydytoja pasake kad nera kur idurt adatos,mazylis buvo issisketes per visa gimda tai gavom zadint biggrin.gif pasisukinejau truputi  daktaryte pabaksnojo truputi su pirstuku,  teko truputi palaukt kol leliukas pakeite pozicija ir tada jau  bakst ir viskas  biggrin.gif  apsizliumbem su gydytoja kad viskas praejo pagal plana,ta diena pageriau magnio nes tikrai jauciau siokius tokius gimdos spazmiukus,pabudusi ryte jauciausi kaip niekur nieko o isgirdusi rezultatus isvis lyg ant sparnu ! Tiesa as buvau isitikinusi, kad laukiuosi mergytes o va koks siurprizas  is mano mergytes gavosi berniukas  lotuliukas.gif tai va dabar beliko tik augint ir laukt gimdymo! Sekmes visoms busimoms mamulytems! O svarbiausia nestresuokit!!! viskas bus gerai! smile.gif

Kaip gera skaityti wub.gif .
O kodėl tu tyreisi, primink? Jei echo geras buvo, tai gal kraujas rodė padidintą riziką?
Ir dar vienas klausimas: ar darant vaisiaus vandenų tyrimą, guldo į ligoninę? Ta prasme, reikia ten nakvoti? Kur Tau darė tyrimą? Aš važiuosiu į Kauną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Druoja: 29 spalio 2011 - 19:48
Pas mane liudni rezultatai buvo, amzius <30, kaklo raukslyte 3.7 (12sav), o Prisca II DS 1:29, kol laukiau amniocentezes galvojau isprotesiu, pirmas vaikutis sveikas, rodos seimoj niekur nieko..Ir aciu Dievui gavau atsakyma ,kad nesiojuju sveika kudikeli
, giliai sirdyje as tikejau ,kad bus viskas gerai,taip ,kad gal ir kitoms suteiksiu vilti.. smile.gif
Linkiu visoms sveiku graziu vaikuciu
Atsakyti
QUOTE(Jazminele-papartele @ 2011 10 29, 21:31)
Pas mane liudni rezultatai buvo, amzius <30, kaklo raukslyte 3.7 (12sav), o Prisca II DS 1:29, kol laukiau amniocentezes galvojau isprotesiu, pirmas vaikutis sveikas, rodos seimoj niekur nieko..Ir aciu Dievui gavau atsakyma ,kad nesiojuju sveika kudikeli
, giliai sirdyje as tikejau ,kad bus viskas gerai,taip ,kad gal ir kitoms suteiksiu vilti.. smile.gif
Linkiu visoms sveiku graziu vaikuciu

Ačiū, kad pasidalinai 4u.gif .
Atsakyti