QUOTE(norma @ 2011 11 03, 16:09)
Sekmes tau didziausios, linkiu, kad to vandenu tyrimo neprireiktu ...
As ir ryt einu, pirmas vizitas - neramu baisiai ....
Mergaites, o kai echoskopu ziurejo, jau matosi gerai tas lelius? Rode ka ten nagrineja? Su manim vyras eis, jam baisiai idomu
Man pirma genetine echoskopija dare 13-14 savaite, tai pirma karta pamaciau toki dideli leliuka. Anksciau tik zirnis ar pupa budavo, o tada jau labai graziai ir rankytes ir kojytes matesi, net veidukas matesi truputi. Tai jau rankytes judino ir vartesi. Tai genetike pamatavo viska, o paskui dar parode, kur kojytes, kur rankytes, nors as jau ir pati maciau, tik tiek kad aparatas gal nelabai geras, vaizdas biski paplaukes matesi. Vyras irgi ejo kartu, tai abiem ispudis nerealus buvo. Mums tada labai pasiseke, kad leliukas noriai rodesi, demonstravo viska ka moka. Esu skaicius kad buna, jog vaikelis slepiasi nuo echoskopo, jis kazkaip jaucia, nusisuka ir nesirodo. Man po tos echoskopijos patys graziausi prisiminimai liko, kokia as tada laiminga buvau visa diena. Linkiu rytoj irgi tokiu puikiu ispudziu ir kad visi ismatavimai butu geri. Siaip jau kiek prisimenu ten svarbiausia ismatuot kaklo persvieciamuma (rauksle), o jau kiti matavimai tai standariniai kaip per kiekviena echoskopija. Nu dar ziuri ar yra nosies kaulas, paskui toki lapeli duoda, kur visi ismatavimai surasyti. Galima net nuotraukos leliuko paprasyt, as tada taip jaudinausi kad viskas gerai butu, kad net nepaprasiau.