Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai (III tema)

QUOTE(Lars @ 2011 11 03, 12:38)
Sveikos merginos,

pati lankaiusi pas genetike, bet dabar drauges situacija kiek kitokia tai nzn ka jai patarti.
Zodziu jai 35 metai ir eitu pas genetike tik del amziaus rizikos ir siaip apraminti dusia. Bet ji neseniai isvyko i uzsieni ir ten dar neturi reikaimu dokumentu, kad galetu lankytis pas gydytojus. dabar jai 12 sav.i LT gris tik Kaledoms.Ar yra tada tikslas eiti pas genetikus darytis echo ir pasidaryt koki PriscaII..ar jau nebeverta.
Aciu.

Del ramybes siulyciau grizus nueiti pas genetikus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 11 03, 16:09)
Sekmes tau didziausios, linkiu, kad to vandenu tyrimo neprireiktu ...  4u.gif
As ir ryt einu, pirmas vizitas - neramu baisiai ....
Mergaites, o kai echoskopu ziurejo, jau matosi gerai tas lelius? Rode ka ten nagrineja? Su manim vyras eis, jam baisiai idomu smile.gif

Sekmes pasimatyme smile.gif viskas gan aiskiai matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 03 lapkričio 2011 - 16:47
QUOTE(krr @ 2011 11 03, 17:46)
Del ramybes siulyciau grizus nueiti pas genetikus smile.gif
Papildyta:

Aciu mergaites uz atsakyimus. Hipolite 4u.gif tik teigiamu minciu tau!!

Krr..o kaip tau? as anksciau tave sekiau ir ziuriu dabar jau laukeisi leliuko? Ar jau darei tyrimus, kokie rezultatai?
Atsakyti
Na va, as jau po pirmo vizito tongue.gif
Mano baimes visas nuramino ... kaklo raukslyte 2,00 mm (kaip ir telpam i normas), nosies kauliukas +. Sake viskas siaip grazu, tik namuos grizus pamaciau viena grafa su minusu, ka tai galetu reiksti? g.gif
TV regurgotacija (-) JEI TAIP PERSKAICIAU
Peme kraujo tyrimus, tikiuosi bus neblogi rezultatai ax.gif
Tik kazkaip nesupratau, klausiau, kada reikes ateit Prisca II darytis, tai pasake, jei Prisca I bus neblogi rezultatai, tai nereikes daugiau ... kaip cia taip idomiai? g.gif
As buvau Kauno klinikose.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 11 04, 18:48)
Na va, as jau po pirmo vizito  tongue.gif
Mano baimes visas nuramino ... kaklo raukslyte 2,00 mm (kaip ir telpam i normas), nosies kauliukas +. Sake viskas siaip grazu, tik namuos grizus pamaciau viena grafa su minusu, ka tai galetu reiksti?  g.gif
Peme kraujo tyrimus, tikiuosi bus neblogi rezultatai  ax.gif
Tik kazkaip nesupratau, klausiau, kada reikes ateit Prisca II darytis, tai pasake, jei Prisca I bus neblogi rezultatai, tai nereikes daugiau ... kaip cia taip idomiai?  g.gif

Džiugu!
To termino nežinau... Bet jei gydytoja nieko nepakomentavo, gal taip ir turi būti.
Aš tavo vietoje prašyčiau ir PRISCA II. Nes jie pagal viską turi tau siūlyt, o tu raštu patvirtini, kad atsisakai. Tik gali paprašyti dar vieno siuntimo iš tavo ginės ar šeimos gydytojo. Man reikėjo abu kartus nešti po siuntimą, nors dar Priscos II laukiu, bus lapkričio 11 d.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2011 11 03, 18:11)
Aciu mergaites uz atsakyimus. Hipolite 4u.gif  tik teigiamu minciu tau!!

Krr..o kaip tau? as anksciau tave sekiau ir ziuriu dabar jau laukeisi leliuko? Ar jau darei tyrimus, kokie rezultatai?

Malonu,kad prisimeni 4u.gif Laukiuosi,tikiuosi,trecias kartas bus laimingas g.gif jau dariausi nemazai tyrimu,kolkas viskas gerai.18d.didysis pasirodymas pas genetikus,jau antras,dar truputi baisu unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

Perskaiciau visa temute, tai noriu prisijungti prie jusu, nes tikrai nemazai informacijos cia galima gauti smile.gif .
As eisiu pas genetikus lepkricio 22 diena, man bus tada 15 sav. ir 2 dienos. Bus tik pirmas vizitas, tai su su pirmuoju PRISCA mes jau pavelave. Bet gine, pas kuria lankausi, ir kuri dave siuntima, matavo ir sprando raukslyte, kai buvo 12 sav.- rezultatas 2,1mm. Man pasirode itartina, bet gine sake, tikrai geras rezultatas, nes nesiekia 3 mm. Tiesa, siunciama esu pas genetikus, nes man 37 metai. Jau sunku laukti tai tikrai, nes uzsirasiau rugseji, kai tik suzinojau nestuke.gif , o vieta buvo tik lapkricio 22 d.
Tai va, ir prisijungiu prie jusu kompanijos, kurios laukia paciu geriausiu rezultatu, ir kurios jau ju sulauke 4u.gif

Ir labai jautru ir liudna uz tas merginas, kurioms likimas nebuvo toks gailestingas unsure.gif
Atsakyti
Laba diena visoms mergaitems,

iskart noriu palinketi visoms dideles stiprybes ir optimizmo, puikiai zinau, ka sios dienos ir atliekami tyrimai kiekvienai mums reiskia, ir kaip sunku laukti atsakymu...

daugiau nei pries metus pati aktyviai sekiau sia tema, kadangi turiu bedu su genetika, esu subalansuotos chromosomu translokacijos nesiotoja, kas reiskia, kad sansu isnesioti sveika kudiki yra max - 50. Teko daznai lankytis genetikos centre, ir aciu ten dirbantiems medikams - mano nestumas po begales nesekmiu, tyrimu, isgyvenimu baigesi sekmingai smile.gif Musu mergytei jau 8 menesiai. smile.gif

dabar ir vel laukiuosi, tad noriu paprasyti Jusu pagalbos. Gal kas turite genetikes Krasovskajos telefona ir galetumete man brukstelti i AZ?

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amamam @ 2011 11 08, 14:46)
Laba diena visoms mergaitems,

dabar ir vel laukiuosi, tad noriu paprasyti Jusu pagalbos. Gal kas turite genetikes Krasovskajos telefona ir galetumete man brukstelti i AZ?

Buciau labai dekinga  4u.gif

Aciu, kontakta jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 11 04, 19:48)
Mano baimes visas nuramino ... kaklo raukslyte 2,00 mm (kaip ir telpam i normas), nosies kauliukas +. Sake viskas siaip grazu, tik namuos grizus pamaciau viena grafa su minusu, ka tai galetu reiksti?  g.gif
Tik kazkaip nesupratau, klausiau, kada reikes ateit Prisca II darytis, tai pasake, jei Prisca I bus neblogi rezultatai, tai nereikes daugiau ... kaip cia taip idomiai?  g.gif

Paprastai Prisca II daro dvidesimta savaite. Kadangi tyrimas paprastas ir nekenksmingas galima paprasyti, kad padarytu del sventos ramybes.
Atsakyti
Man pirmadieni jau Prisca II echoskopija padare, tai viskas buvo ten gerai, bet kadangi pagal krauja patenku i rizikos grupe, tai nusprende visgi ir vandenu tyrima padaryt. Labai as jo bijojau, bet teko savo baimes nugaleti. Tai ispudziai po vandenu tyrimo tokie, kad ten tikrai daugiau baimes negu skausmo, nes skausmo beveik nebuvo. Kai pradure oda, tai tik lengvas dilgtelejimas pasijaute, paskui lengvai maude, o jau kai i gimda dure tai tada jau toks dieglys, tada gal labiausiai skaudejo, bet tik akimirka. Is tikruju tai maziau man skaudejo negu tada kai is venos ima krauja. Cia taip gerai viskas praejo del to, kad pavyko neitempti pilvo. Visa laika buvau uzsimerkusi, kad nematyciau ka daro, tai tada gerai pavyko atsipalaiduoti, o daktare perspejo kada durs, kad nebutu staigmena. Bisiausia buvo kai iejau i kabineta ir pamaciau daktare su zaliu chalatu, balta paklode pilvui ir irankiu laikikli, visa ta atmosfera labai primine operacija. O siaip po proceduros labai sveika daugiau paguleti, tai buvau paemusi pora dienu atostogu, pageriau magni. Dabar turiu kankyne laukti rezultatu iki penktadienio.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2011 11 09, 09:53)
Dabar turiu kankyne laukti rezultatu iki penktadienio.

4u.gif
Ačiū, kad aprašei procedūrą. Aš jai važiuosiu iš Klaipėdos į Kauną. Mąstau, ar pati sugebėčiau tą pačią dieną nuvairuot ir parvairuot viena g.gif . Gal šiek tiek per sunku...

Penktadienį priduodu kraują antrai Priscai, pirmadienį genetikė jau pasakys bendrus rezultatus ir siųs Kaunan (nepaisant tos PRISCA II rezultatų, nes pirmieji ne kokie). Dar nežinau, ar gaus man vietą kitą savaitę, ar dar kitą.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 11 04, 19:48)

4u.gif laukiam kuo geriausių tyrimų atsakymų.
Gal gali pakomentuoti - pas kokią ginę papuolei? Ar echo per pilvuką darė? Aš turėsiu eiti lapkričio 24d. bus 11sav +2 dienos, pas Norkienę. Paskaičiau kad ji nebendrauja, tai galvoju gal persirašyti g.gif Įdomu ar vyrui parodys lialių, ar viena sau spoksos ir nepakomentuos bigsmile.gif
Atsakyti