Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(Benita @ 2011 08 29, 13:02)
Mergaites, gal kuri Minnie pant in bi-stretch wool jau panesiojusios esat? Nes pirkau mamai - tiko, bet dabar sukudo ji ir kusta dar, tai mastau, ar dydziu mazesnes is naujo imt, ar dar mazesni dydi bandyt gaudyt gal g.gif  nes turint omeny jcrew issitampyma  doh.gif

O tos kelnes padidintos ar atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 29, 12:08)

nepadidintos
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 08 29, 13:08)

Sakyciau, atitinka, jau vien del to, kad per kojas aptemptos jos.
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 08 29, 13:18)
Sakyciau, atitinka, jau vien del to, kad per kojas aptemptos jos.

Benita, o gal pabandykit tas minnie pant isskalbti svelniu rezimu? g.gif manau,tikrai kiek pasitrauks 4u.gif As turiu jas keliu spalvu, bet taupau ziemai, manau,kad bus pakankamai siltos 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad merginos perkasi is vaiku skyriaus rubelius..esu ir as bandziusi, bet tik megstukus..dabar laukiu maikyciu keliu..Siaip nesioju S dydi, Jcrew viska XS..

Pirkau pabandymui ir maudymuka atskira, 14 dydzio..deja deja, mazokas doh.gif Viena laime, kad dukryte turiu, tai gal jai tiks paauglystej lotuliukas.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/42029.jsp

Domina virsutiniai silti rubeliai is mergaiciu skyriaus...jauciu neverta net bandyti, neitilpsiu doh.gif Bent jau pagal ju duodamus ismatavimus lentelej, tai su 90cm klubais nelabai ir per krutine taip pat ankstoka gali buti g.gif
Nerealiai grazus man tas palciukas:
http://www.jcrew.com...47695/47695.jsp

Gal kas esat pirke vaikams ar sau virsutinius vaikiskus rubus? Ar yra sansu itilpti tikram S dydziui i 14 dydi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 08 29, 13:46)
Benita, o gal pabandykit tas minnie pant isskalbti svelniu rezimu? g.gif manau,tikrai kiek pasitrauks 4u.gif As turiu jas keliu spalvu, bet taupau ziemai, manau,kad bus pakankamai siltos 4u.gif

Gaila skalbt, nes nenesiotos dar jos, naujos rolleyes.gif Bet turbut dydziu mazesnes reiks gaudyt, nes is tikro gi jos trauksis dar..
Atsakyti
negi nieko šiandien neperkat? ax.gif
man cotton blousanna užsakė, berods gyrė kažkas labai rolleyes.gif

skyeyes, laaaabai gražus tas paltukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 29 rugpjūčio 2011 - 14:35
QUOTE(tiju @ 2011 08 29, 15:07)
negi nieko šiandien neperkat?  ax.gif
man cotton blousanna užsakė, berods gyrė kažkas labai  rolleyes.gif

O kaip su jos dydziais?
92 per krutine kokio reiketu (ir petukai mano ne siauri)?
Atsakyti
manau jum 4 dydžio reikia g.gif nors ji plati tai gal nelabai svarbu krūtinės dydis..
aš ėmiau 0, bet bijau kad ir tai didoki bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 29 rugpjūčio 2011 - 14:29
QUOTE(Arelija @ 2011 08 29, 14:21)
O kaip su jos dydziais?

http://www.facebook....1...e=1
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 08 29, 15:21)
O kaip su jos dydziais?

As turiu 4 dydi, su 93cm ir placiais peciais, tai man ji graziai laisva, tilpciau jauciu laisvai ir i antra, bet kitos spalvos vel emiau 4 dydi
Atsakyti
Gerai ji dėvisi? Užsisakiau, bet galvoju gal geriau reikėjo silk.. ji gražiau lyg krenta smile.gif
Atsakyti