Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(aniuta241 @ 2011 08 29, 10:51)
Nepatikesit, man nieko nereikia...beveik  lotuliukas.gif bet tu dalyku kazkaip vis neismeta  unsure.gif

o jei ir išmeta - baisu pirkt, kad negautum skylėtų ir visai nenešiojamų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 08 29, 10:51)
Nepatikesit, man nieko nereikia...beveik  lotuliukas.gif bet tu dalyku kazkaip vis neismeta  unsure.gif

drinks_cheers.gif
ir as, o ko noriu kazkaip nemeta smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad cia rasau, bet didesne tikimybe, kad atsilieps kas nors.

Gal kas turit pardavimui Felted wool mini 0 dydi . Gali buti mazai nesiotas.

Taip pat ieskau Double serge pensil skirt 0 dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 29 rugpjūčio 2011 - 10:18
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 29, 10:57)
o jei ir išmeta - baisu pirkt, kad negautum skylėtų ir visai nenešiojamų doh.gif

Nu ten ne rubai, tai tikiuodi kad viskas bus gerai jei sumedziosiu. As isvis su nuostaba skaitau tokius atsiliepimus doh.gif
Is prisiminiau cia buvo diskusijos del maikuciu jcrew: as negaleciau nei del vienos skustis, man jos nei issitampo, nei prayra... Esu be galo visomis patenkinta. Gal but kai jos mazokos ir per daug aptempia tai ir issitampo paskui g.gif unsure.gif
Atsakyti
ne ne, ne dėl dydžio tikrai.. Man maikytės net didokos XS, bet vistiek išsitempia iki kokio M doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 08 29, 12:10)
ne ne, ne dėl dydžio tikrai.. Man maikytės net didokos XS, bet vistiek išsitempia iki kokio M  doh.gif

drinks_cheers.gif neturejau ne vienos aptemptos maikutes, bet issitempe vistiek beveik visos tiek, kad is vienos dvi laisvai iseitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 08 29, 12:10)
ne ne, ne dėl dydžio tikrai.. Man maikytės net didokos XS, bet vistiek išsitempia iki kokio M  doh.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 08 29, 12:23)
drinks_cheers.gif neturejau ne vienos aptemptos maikutes, bet issitempe vistiek beveik visos tiek, kad is vienos dvi laisvai iseitu doh.gif

doh.gif ne kas tada tikrai... unsure.gif
Atsakyti
Kas perka gal zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 08 29, 11:50)

Is prisiminiau cia buvo diskusijos del maikuciu jcrew: as negaleciau nei del vienos skustis, man jos nei issitampo, nei prayra... Esu be galo visomis patenkinta. Gal but kai jos mazokos ir per daug aptempia tai ir issitampo paskui  g.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi zinokit nepasakyciau, na taip pralaisveja, bet tikrai ne visu dydziu,ar net dviem. aisku as ju daug ir neturiu 6-7 gal kokias g.gif
Atsakyti
Gal kuri turit Minnetonka® fringed low moccasins? Kaip su dydžiu, kokybe ir ar būna kitų spalvų? smile.gif
http://www.jcrew.com...D=1311415443138
Atsakyti
Man tik is Factory maikytes issitempe 1-2 dydziais.
O is J.Crew nei viena (o su elniuku, tai labai miela ir tvirta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 29 rugpjūčio 2011 - 12:01
Mergaites, gal kuri Minnie pant in bi-stretch wool jau panesiojusios esat? Nes pirkau mamai - tiko, bet dabar sukudo ji ir kusta dar, tai mastau, ar dydziu mazesnes is naujo imt, ar dar mazesni dydi bandyt gaudyt gal g.gif nes turint omeny jcrew issitampyma doh.gif
Atsakyti