Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(tiju @ 2011 08 29, 15:52)
Gerai ji dėvisi? Užsisakiau, bet galvoju gal geriau reikėjo silk.. ji gražiau lyg krenta  smile.gif

Man gerai, patenkinta. Silkine aisku graziau, bet as ju nelyginu, nes jos kaina 3 kartus didesne.
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 29, 13:18)
Gal kas esat pirke vaikams ar sau virsutinius vaikiskus rubus? Ar yra sansu itilpti tikram S dydziui i 14 dydi? ax.gif

Pirkau suknele, maikutes, tai 14 dydis kaip ir tiko, nesioju S i didesne puse/M

Dabar laukiu megztuka/dzemperiuka, kai gausiu, parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 08 29, 17:15)
Pirkau suknele, maikutes, tai 14 dydis kaip ir tiko, nesioju S i didesne puse/M

Dabar laukiu megztuka/dzemperiuka, kai gausiu, parasysiu mirksiukas.gif

As megstukus irgi turiu... 12 dydzio tik is bedos, toks truputi i mazaja puse, o 14 dydzio visai geras. Dabar laukiu maikyciu..itariu bus truputi sudetingiau nei su megstukais, kuriuos bet kada galiu nesioti nesusegtus ax.gif

Bet labiausiai mane domina rimti rubai is vaiku skyriaus (kuriu ir kainos rimtos, pabandymui truputi per didele rizika) - paltukai, striukes... g.gif

Suknyciu irgi nesiriztu kazkaip bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 29, 15:26)
As megstukus irgi turiu... 12 dydzio tik is bedos, toks truputi i mazaja puse, o 14 dydzio visai geras. Dabar laukiu maikyciu..itariu bus truputi sudetingiau nei su megstukais, kuriuos bet kada galiu nesioti nesusegtus ax.gif

Bet labiausiai mane domina rimti rubai  is vaiku skyriaus (kuriu ir kainos rimtos, pabandymui truputi per didele rizika) - paltukai, striukes... g.gif

Paltuku, striukyciu, kelnes, sijonu net neziuriu, nes tikrai man netiks. Suknele turiu tokia trikotazine, tai 14 dydis geras, tik ju liemuo aukstesnis gaunasi. Del maikuciu dabar nepergyvenu, 14 kaip ir gerai. Tik dabar ziuresiu kaip del megztuku.
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 29, 16:26)

Bet labiausiai mane domina rimti rubai  is vaiku skyriaus (kuriu ir kainos rimtos, pabandymui truputi per didele rizika) - paltukai, striukes... g.gif

manau su vaikiskais rubais galima rizikuoti moterims ugiui iki 168 ir smulkesnio( berniukisko) kuno sudejimo, nes kriauses figuros moteriai tikrai per klubus bus visi paaugliski siauri. Kadangi 13-15 panasiai metu paaugles kad ir aukstos bet dar ''nesuapvalejusiu'' formu g.gif
Papildyta:

Dar noreciau jusu nuomoniu. Pasiemiau maudymuka toki ''melon spice'' spalvos.
http://www.jcrew.com...D=1314180571763
kazkaip ant zirniu patrauke, bet dabar suabejojau, ne per ''bobutiska''? unsure.gif
gal kas tokios spalvos turite maudymuka, ji ryski ar svelni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 08 29, 17:46)
manau su vaikiskais rubais galima rizikuoti moterims ugiui iki 168 ir smulkesnio( berniukisko) kuno sudejimo, nes kriauses figuros moteriai tikrai per klubus bus visi paaugliski siauri. Kadangi 13-15 panasiai metu paaugles kad ir aukstos bet dar ''nesuapvalejusiu'' formu g.gif

Tai tiap taip..as ir esu 1,64cm, be apvalumu sakyciau ax.gif Bet i maudymuka 14 dydzio atskira sunkokai isispraudziu biggrin.gif Uzsideti galiu, viskas ok, bet ir kelnaites ir virsus truputi isirezia...plius krutine tokia ne paaugliska jau..34C, del to irgi bijau, kad paltukai tiesiog nesusisegtu arba butu anksta per ta vieta..klubai apie 90cm...irgi ant ribos, nes pagal ju lentele berods iki 86cm didziausias dydis per klubus.
Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2011 08 29, 17:49)
Dar noreciau jusu nuomoniu. Pasiemiau maudymuka toki ''melon spice'' spalvos.
http://www.jcrew.com...D=1314180571763
kazkaip ant zirniu patrauke, bet dabar suabejojau, ne per ''bobutiska''? unsure.gif
gal kas tokios spalvos turite maudymuka, ji ryski ar svelni? g.gif

Manau labai skaniai atrodys ant idegusio kuno wub.gif Man irgi tie zirniukai si sezona labai patiko thumbup.gif O tas vintage stilius man visai ne bobutiskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 29, 15:54)
Tai tiap taip..as ir esu 1,64cm, be apvalumu sakyciau ax.gif Bet i maudymuka 14 dydzio atskira sunkokai isispraudziu biggrin.gif Uzsideti galiu, viskas ok, bet ir kelnaites ir virsus truputi isirezia...plius krutine tokia ne paaugliska jau..34C, del to irgi bijau, kad paltukai tiesiog nesusisegtu arba butu anksta per ta vieta..klubai apie 90cm...irgi ant ribos, nes pagal ju lentele berods iki 86cm didziausias dydis per klubus.

skyeyes, turiu parsisiuntus sijonuka is mergaiciu skyriaus, tiko, kai buvo 93, tik kad siaubingai trumpas, taip ir guli.. doh.gif
O del krutines, manau, yra rizika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 08 29, 16:54)

Manau labai skaniai atrodys ant idegusio kuno wub.gif Man irgi tie zirniukai si sezona labai patiko thumbup.gif O tas vintage stilius man visai ne bobutiskas rolleyes.gif

mano kompas lyg rodo pakankamai ryskia spalva, tokios ir noreciau, bet tas pavadinimas ''melon'' g.gif bijau kad gali buti svelni, pasteline unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri turit tokį megztuką, gal jis padidintas g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/35774.jsp
Atsakyti
Koks super derinukas wub.gif
GAL KAS PARDUODATE KA NORS PANASAUS 4u.gif L dydziui tinkama blush2.gif

user posted image
Mielai uzsisakyciau, bet is Jcrew nemoku blush2.gif
Atsakyti
Batukai superiniai wub.gif Senokai jau nuziureti, ir kada nors tikrai nusipirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2011 08 29, 18:00)
Gal kuri turit tokį megztuką, gal jis padidintas g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/35774.jsp

aš turiu M, neaptemptas jis man, bet ir ne per didelis pagal mano supratimą.
Kiek turiu per galvą maunamų tai visus M, tai ir šitas analogiško dydžio. Maikutes S perku, nes M jau šiek tiek maišai.
Atsakyti