Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė II

QUOTE(jaicy @ 2014 04 27, 10:58)
kas rytoj? o kaip tau mm su KT?
4u.gif
buvau pas gyd - pasakiau del trumpu- negausiu/ ar is viso mm nebuvimo.
sako kadangi geriat stiprias Janine- taip ir yra. viskas cia gerai

Operacija ryt. Anksciau lengvos buvo, si menesi gausios gana, atsibudau po nakties baloj...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 27, 11:05)
Operacija ryt. Anksciau lengvos buvo, si menesi gausios gana, atsibudau po nakties baloj...

unsure.gif 4u.gif laikykis!

kad sklandziai ir lengvai!
Atsakyti
As jau po laparoskopijos. Pablogeje man,zidiniai jau ant abieju kiausidziu ne tik ant kaires, slapimo pusle,raisciai. Saaugu belenkiek, visa zarna priaugus buvo, zodziu sh
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 28, 14:58)
As jau po laparoskopijos. Pablogeje man,zidiniai jau ant abieju kiausidziu ne tik ant kaires, slapimo pusle,raisciai. Saaugu belenkiek, visa zarna priaugus buvo, zodziu sh

Bet tau dabar viska pridegino?
Ka gydytojai sake apie ateities perspektyvas?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 28, 15:10)
Bet tau dabar viska pridegino?
Ka gydytojai sake apie ateities perspektyvas?

Pridegino, isdalino ir pripyle pilva skysciu. Sake dar dubens venu varikoze yra. Nieko dar nesake, pasake, kad ryt pasikalbesim daugiau ir tiek... sad.gif bet sake kad lb gerai,kad nusprendem daryti operacija...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 28, 15:23)
Pridegino, isdalino ir pripyle pilva  skysciu. Sake dar dubens venu varikoze yra. Nieko dar nesake, pasake, kad ryt pasikalbesim daugiau ir tiek... sad.gif bet sake kad lb gerai,kad nusprendem daryti operacija...

Tai laukiam daugiau naujienu. Sveik 4u.gif
Tikiuosi skausmai mazesni bus po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 28, 15:23)

Daug gaug tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 28, 14:58)

velnias...... sad.gif
kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 28, 18:59)
velnias...... sad.gif
kaip jautiesi?

Nu sad.gif sudinai, ir skauda ir siaip tokios pesimistiskos nuotaikos... Ir siaip silpnoka,per operacija kazkas buvo negerai,tik nezinau dar kas, ryt su gydytoju placiau aptarsim viska,bet tikrai,nuotaikos baisiai nekokios...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 28, 19:04)
Nu sad.gif sudinai, ir skauda ir siaip tokios pesimistiskos nuotaikos... Ir siaip silpnoka,per operacija kazkas buvo negerai,tik nezinau dar kas, ryt su gydytoju placiau aptarsim viska,bet tikrai,nuotaikos baisiai nekokios...

jetau... stiprybes tau 4u.gif
svarbiausia kad dabar gerai.
bet tau tik laparaskopija dare? 3 skylutes liko? tikekimes kad nieko baisaus nebuvo....

gydytojas tas pats operavo?

laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 28, 21:37)
jetau... stiprybes tau 4u.gif
svarbiausia kad dabar gerai.
bet tau tik laparaskopija dare? 3 skylutes liko? tikekimes kad nieko baisaus nebuvo....

gydytojas tas pats operavo?

laikykis console.gif

Jo, laparoskopija ir taip, operavo tas pats gydytojas kaip ir praejusi karta...
Atsakyti
Nu va, aš jau namie.... Jaučiuosi labai vidutiniškai fiziškai ir visai šūdinai emociškai. Nežinau kame esmė, žodžiu, vėlgi priėjom išvados, kad reikia diedo rimto, tik klausimas iš kur tokį išpešt nelaimėlį, kuris mane pakęs.... Toliau tęsiu KT, nes jokio kito kompromiso su gydytoju nepriėjom ir vsio.
Atsakyti