Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė II

QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 04:38)
Jo, laparoskopija ir taip, operavo tas pats gydytojas kaip ir praejusi karta...

tai jei laparaskopija- reiskia nieko paslainio nepasalino- tai yra gerai! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 09:29)
Nu va, aš jau namie.... Jaučiuosi labai vidutiniškai fiziškai ir visai šūdinai emociškai. Nežinau kame esmė, žodžiu, vėlgi priėjom išvados, kad reikia diedo rimto, tik klausimas iš kur tokį išpešt nelaimėlį, kuris mane pakęs.... Toliau tęsiu KT, nes jokio kito kompromiso su gydytoju nepriėjom ir vsio.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
jei taip greitai paleido namo- tai ne taip viskas blogai.
as pusetinos bukles vaziavau namo-po 3 dienu. bet tik todel kad negalejau daugiau ten but ir pakest palatos kaimyniu...

diedas vaiko gamybai?

o kitu vaistu- kaip Diferelinas- nesiule? kuris sukeltu dirbtini klimaksa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 29 balandžio 2014 - 09:53
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 09:29)
Nu va, aš jau namie.... Jaučiuosi labai vidutiniškai fiziškai ir visai šūdinai emociškai. Nežinau kame esmė, žodžiu, vėlgi priėjom išvados, kad reikia diedo rimto, tik klausimas iš kur tokį išpešt nelaimėlį, kuris mane pakęs.... Toliau tęsiu KT, nes jokio kito kompromiso su gydytoju nepriėjom ir vsio.

Sveika,
Sveikatos tau 4u.gif .
O ka gydytojas sake del diferelino vartojimo? As speju tu jo prasei?
Labai greitai paleido po operacijos.

Mane tik po triju dienu. Bet dvi is ju praleidau su slapimo slanga ir maiseliu po lova, nes kraujo slapime buvo. Ir dar gyvenu uzsienyje, tai nera mamos, kuri manim pasirupins. Buciau turejus ir i parduotuve eiti ir visa kita. blush2.gif

Beje, merginos, as pradedu galvoti, kad reikia ieskoti sau papildomu gydymosi priemoniu. Nezinau kaip jums, bet as turiu nuolatiniu ligu dubens srityje. Pienlige, pastovus slapimo pusles uzdegimai, endometrioze. Kazkaip cia viskas susije g.gif .
Ar turit dar kokiu nuolatiniu ligu be endometriozes?
Ir ka apie tai manot?
Beje, visur skaitant pilna patarimu ka turetume valgyt, ir ko ne. Dieta, aisku ta paskutines mados, be angliavandeniu. Mano gydytojas sake, kad moksliskai nera irodyta jokio dietos poveikio.
Atsakyti
Nei uz ka nebebuciau likus dar dienai,pasakiau,kad vaziuoju namo or viskas, kad jis i jokias kalbas apie dipherelinus nesileido,tipo neskirs ir vsio, zodziu,supykus esu ant jo,kad neklauso manes...kad antakalny visi greit namo varo,dazniausiai isvis ta pacia diena,ypac kai drenu neveda (man ju vest negali,nes skysciu pilvan prileidzia,tai viskas isbegtu) zodziu,tipo prisake kiek ten visko daug ir po to tipo ramiai,viskas bus ok. Nu aciu, prazliumbiau ligoninej posma,vaziuodama namo,namie, dabar pas drauge isvaziavau,nes taip ir bliauciau namie....
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 04 29, 09:52)
tai jei laparaskopija- reiskia nieko paslainio nepasalino- tai yra gerai!  4u.gif
Papildyta:
4u.gif  4u.gif  4u.gif
jei taip greitai paleido namo- tai ne taip viskas blogai.
as pusetinos bukles vaziavau namo-po 3  dienu. bet tik todel kad negalejau daugiau ten but ir pakest palatos kaimyniu...

diedas vaiko gamybai?

o kitu vaistu- kaip Diferelinas- nesiule? kuris sukeltu dirbtini klimaksa?

Diedas,kad mazint venu varikoze pilve,tam reikia nuolatos uzsiimt reguliariai seksu, o as dieda tai turiu rada kelis man neturiu tada vel,zodziu... Is esmes mano del mano isrankumo kencia sveikata...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 11:42)
Nei uz ka nebebuciau likus dar dienai,pasakiau,kad vaziuoju namo or viskas, kad jis i jokias kalbas apie dipherelinus nesileido,tipo neskirs ir vsio, zodziu,supykus esu ant jo,kad neklauso manes...kad antakalny visi greit namo varo,dazniausiai isvis ta pacia diena,ypac kai drenu neveda (man ju vest negali,nes skysciu pilvan prileidzia,tai viskas isbegtu) zodziu,tipo prisake kiek ten visko daug ir po to tipo ramiai,viskas bus ok. Nu aciu, prazliumbiau ligoninej posma,vaziuodama namo,namie, dabar pas drauge isvaziavau,nes taip ir bliauciau namie....
Papildyta:

Diedas,kad mazint venu varikoze pilve,tam reikia nuolatos uzsiimt reguliariai seksu, o as dieda tai turiu rada kelis man neturiu tada vel,zodziu... Is esmes mano del mano isrankumo kencia sveikata...

Labai tave uzjauciu unsure.gif .
Neprarask vilties dar.
O kodel tau skysciu prileidzia i pilva?
Atsakyti
Mane is ligonines ir ta pacia diena paleido. Ryte op o vakare 5 jau veze namo. Niekas po lap. Nelaiko nu aisku jei ner komplikacijos kokios.

del dietos man nesake ne zodzio kad su endo yr kas spec g.gif ir keista galvoju... o gyd gavau geriausia ka galiu gaut cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 29, 12:12)
Labai tave uzjauciu  unsure.gif .
Neprarask vilties dar.
O kodel tau skysciu prileidzia i pilva?

Pila,kad saaugu maziau susidarytu, tai praejusi karta pyle toki brangu tirpala,bet saaugu lb daug buvo,tai dabar sterilu vandeni supyle keleta litru.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 29, 11:09)
Sveika,
Sveikatos tau  4u.gif .
O ka gydytojas sake del diferelino vartojimo? As speju tu jo prasei?
Labai greitai paleido po operacijos.

Mane tik po triju dienu. Bet dvi is ju praleidau su slapimo slanga ir maiseliu po lova, nes kraujo slapime buvo. Ir dar gyvenu uzsienyje, tai nera mamos, kuri manim pasirupins. Buciau turejus ir i parduotuve eiti ir visa kita.  blush2.gif

Beje, merginos, as pradedu galvoti, kad reikia ieskoti sau papildomu gydymosi priemoniu. Nezinau kaip jums, bet as turiu nuolatiniu ligu dubens srityje. Pienlige, pastovus slapimo pusles uzdegimai, endometrioze. Kazkaip cia viskas susije  g.gif .
Ar turit dar kokiu nuolatiniu ligu be endometriozes?
Ir ka apie tai manot?
Beje, visur skaitant pilna patarimu ka turetume valgyt, ir ko ne. Dieta, aisku ta paskutines mados, be angliavandeniu. Mano gydytojas sake, kad moksliskai nera irodyta jokio dietos poveikio.

turiu n ligu. bet gal ne anam gale- o visur per kuna isibarsciusios. nors endo sake, kaip tik yra dubens sryty-kazkoks sunkus atvejis...

as 30 m netikejau dietos galia. kol neprispyre reikalas:) ir jei nebutu man padeje ji- netikeciau ir toliau.
kaip ir saket-mazinti angliavandenius.
aisku as dar nepagijau, ir visko buna.bet jei vertinti kaip buvo anksciau - skausmai/priepuoliai stiprumo /daznumo 8-9 is 10 - tai dabar kokie 4-5 galeciau vertinti.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 04 29, 12:18)
Mane is ligonines ir ta pacia diena paleido. Ryte op o vakare 5 jau veze namo. Niekas po lap. Nelaiko nu aisku jei ner komplikacijos kokios.

del dietos man nesake ne zodzio kad su endo yr kas spec g.gif ir keista galvoju... o gyd gavau geriausia ka galiu gaut cia g.gif

eik eik.. as paeit negalejau ta pacia diena. kita susirietus. ir meigojau meigojau miegojau..... net seseles juokesi- sako ka tu naktim/namie veiki?
ir man nebuvo jokiu komplikaciju. iseme drena 3 diena ir paleido. bet namie sunkoka buvo. susirietus vaiksciojau gal savaite.. man lb negera buvo nuo tu duju, kai per operacija prileidzia.viska skaudejo, nes jos issivaiksciojo po visa kuna...
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 11:42)

hm...jis taip ir pasake? g.gif
nu aisku sexas gerai..bet..
Atsakyti
Taip jis ir pasake, bet cia butent del kraujo sastovio varikozinese venose, nes kai patiri O! Is dubens kraujas pasisalina.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 29, 12:50)
turiu n ligu. bet gal ne anam gale- o visur per kuna isibarsciusios. nors endo sake, kaip tik yra dubens sryty-kazkoks sunkus atvejis...

as 30 m netikejau dietos galia. kol neprispyre reikalas:) ir jei nebutu man padeje ji- netikeciau ir toliau.
kaip ir saket-mazinti angliavandenius.
aisku as dar nepagijau, ir visko buna.bet jei vertinti kaip buvo anksciau - skausmai/priepuoliai stiprumo /daznumo 8-9 is 10 - tai dabar kokie 4-5 galeciau vertinti.
Papildyta:
eik eik.. as paeit negalejau ta pacia diena. kita susirietus. ir meigojau meigojau miegojau..... net seseles juokesi- sako ka tu naktim/namie veiki?
ir man nebuvo jokiu komplikaciju. iseme drena 3  diena ir paleido. bet namie sunkoka buvo. susirietus vaiksciojau gal savaite.. man lb negera buvo nuo tu duju, kai per operacija prileidzia.viska skaudejo, nes jos issivaiksciojo po visa kuna...
Papildyta:
hm...jis taip ir pasake?  g.gif
nu aisku sexas gerai..bet..

O kokios tiksliai dietos laikaisi?
As va irgi neisivaizdavau net po dienos saves namie. visa pilva tempia einant, tai as iki parduotuves keturiom eisiu ar kaip blush2.gif . Ka jau kalbet apie ta pacia diena. Manes antra diena paklause ar noriu namo. Sakiau ne biggrin.gif. Tai trecia diena pati is ligonines pestute parejau. Aisku ligonine uz kokiu 200 m nuo namu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 04 29, 12:18)

Manau gydytojai ir nesiulo ir nesako nieko, nes tos dietos veiksmingumas neirodytas. smile.gif
Paklausk savo gydytojo, idomu ka atsakys.
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 13:10)
Taip jis ir pasake, bet cia butent del kraujo sastovio varikozinese venose, nes kai patiri O! Is dubens kraujas pasisalina.

Masturbuotis galima biggrin.gif .
Gausi namu darbu nuo musu kas vakara po karteli. biggrin.gif
Atsakyti
Ryskiai nepadedu as pati sau,gal ten 10 O! Per diena reik biggrin.gif juokas jau ima per asaras...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 13:10)

nu visai nesamone.. kazkaip suabejojau as to gydytojo kompitencija...
o jei smileysex.gif: be O?... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 29, 13:26)
O kokios tiksliai dietos laikaisi?

Gausi namu darbu nuo musu kas vakara po karteli.  biggrin.gif

Paleo.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu. jei reikia tik O! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 13:30)
Ryskiai nepadedu as pati sau,gal ten 10 O! Per diena reik biggrin.gif juokas jau ima per asaras...

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif nusiramink
viskas bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
Siaip logiska,kad orgazmo metu isitempia mazojo dubens raumenys, pradziai prisipildo viskas krauju,o orgazmo metu kraujas yra isstumiamas,taip yra pravaromas kraujas varikozinese venose,todel pilvo skausmas mazeja,nes del venu irgi atsiranda skausmai.
Atsakyti