QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 29, 11:09)
Sveika,
Sveikatos tau

.
O ka gydytojas sake del diferelino vartojimo? As speju tu jo prasei?
Labai greitai paleido po operacijos.
Mane tik po triju dienu. Bet dvi is ju praleidau su slapimo slanga ir maiseliu po lova, nes kraujo slapime buvo. Ir dar gyvenu uzsienyje, tai nera mamos, kuri manim pasirupins. Buciau turejus ir i parduotuve eiti ir visa kita.
Beje, merginos, as pradedu galvoti, kad reikia ieskoti sau papildomu gydymosi priemoniu. Nezinau kaip jums, bet as turiu nuolatiniu ligu dubens srityje. Pienlige, pastovus slapimo pusles uzdegimai, endometrioze. Kazkaip cia viskas susije

.
Ar turit dar kokiu nuolatiniu ligu be endometriozes?
Ir ka apie tai manot?
Beje, visur skaitant pilna patarimu ka turetume valgyt, ir ko ne. Dieta, aisku ta paskutines mados, be angliavandeniu. Mano gydytojas sake, kad moksliskai nera irodyta jokio dietos poveikio.
turiu n ligu. bet gal ne anam gale- o visur per kuna isibarsciusios. nors endo sake, kaip tik yra dubens sryty-kazkoks sunkus atvejis...
as 30 m netikejau dietos galia. kol neprispyre reikalas:) ir jei nebutu man padeje ji- netikeciau ir toliau.
kaip ir saket-mazinti angliavandenius.
aisku as dar nepagijau, ir visko buna.bet jei vertinti kaip buvo anksciau - skausmai/priepuoliai stiprumo /daznumo 8-9 is 10 - tai dabar kokie 4-5 galeciau vertinti.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 04 29, 12:18)
Mane is ligonines ir ta pacia diena paleido. Ryte op o vakare 5 jau veze namo. Niekas po lap. Nelaiko nu aisku jei ner komplikacijos kokios.
del dietos man nesake ne zodzio kad su endo yr kas spec

ir keista galvoju... o gyd gavau geriausia ka galiu gaut cia
eik eik.. as paeit negalejau ta pacia diena. kita susirietus. ir meigojau meigojau miegojau..... net seseles juokesi- sako ka tu naktim/namie veiki?
ir man nebuvo jokiu komplikaciju. iseme drena 3 diena ir paleido. bet namie sunkoka buvo. susirietus vaiksciojau gal savaite.. man lb negera buvo nuo tu duju, kai per operacija prileidzia.viska skaudejo, nes jos issivaiksciojo po visa kuna...
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 29, 11:42)
Diedas,kad mazint venu varikoze pilve,t
am reikia nuolatos uzsiimt reguliariai seksu, o as dieda tai turiu rada kelis man neturiu tada vel,zodziu... Is esmes mano del mano isrankumo kencia sveikata...
hm...jis taip ir pasake?
nu aisku sexas gerai..bet..