Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė II

QUOTE(aviete1977 @ 2014 06 24, 15:27)
Laba 4u.gif Man pries pora metu irgi nustatyta si liga echoskopijos metu, pati pradzia. Buvo pries tai rudi patepliojimai, skausmingos ir gausios menesines. Pradejau gerti KT  lindinette, po metu dare echo, zymus pagerejimas, o ir menesines normalios, skausmu nera. Tik nezinau ar tai susije, bet daznokai pienlige kartojasi,ko pries KT nebuvo...Tai dabar svarstau, gal pertrauka padaryti g.gif
Papildyta:

Kai man per 2men nepraejo tepliojimas, gyd skyre kitus KT, tepliojo tik 1men. Gal hormonu kiekis netinka? g.gif

Skeptiskai vertinciau endometriozes nustatyma echoskopu, plius dar ivertinima pati pradzia ar ne smile.gif. Man magnetini rezonansa dare, kur nuotrauku raiska nepalyginamai didesne, pvz ismatuojamas gimdos dydis, didesniu cistu dydziai, man ir adenomioze nustate is gimdos sieneliu sustorejimo matavimu. Nepaisant to, is rezonanso tyrimo, buvo patvirtinta 2 endo stadija, o laporaskopijos metu 4 smile.gif. Tarp tyrimo ir laparo buvo gal menesio su puses pertrauka tai per ta laika tikrai negalejo taip zymiai pablogeti.
Del KT dar palauksiu, dar tik antro menesio pradzia.
Papildyta:
O nuo KT tikrai gali pienlige atsirasti. Man nuo diane 35 pries 3 metus buvo taip isbujojus, kad sienom lipau ir zvakutes kas savaite naudojau. Pries darydama pertrauka as pasitarciau su gydytoju vis del to.
Beje, matau turite vaikuti, sveikinu ax.gif . Su endo kartais sunku pastoti buna, kiek zinau, tai jums jau pasiseke smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 06 24, 15:54)
Skeptiskai vertinciau endometriozes nustatyma echoskopu, plius dar ivertinima pati pradzia ar ne smile.gif. Man magnetini rezonansa dare, kur nuotrauku raiska nepalyginamai didesne, pvz ismatuojamas gimdos dydis, didesniu cistu dydziai, man ir adenomioze nustate is gimdos sieneliu sustorejimo matavimu.  Nepaisant to,  is rezonanso tyrimo, buvo patvirtinta 2 endo stadija, o laporaskopijos metu 4 smile.gif. Tarp tyrimo ir laparo buvo gal menesio su puses pertrauka tai per ta laika tikrai negalejo taip zymiai pablogeti.
Del KT dar palauksiu, dar tik antro menesio pradzia.
Papildyta:
O nuo KT tikrai gali pienlige atsirasti. Man nuo diane 35 pries 3 metus buvo taip isbujojus, kad sienom lipau ir zvakutes kas savaite naudojau. Pries darydama pertrauka as pasitarciau su gydytoju vis del to.
Beje, matau turite vaikuti, sveikinu  ax.gif . Su endo kartais sunku pastoti buna, kiek zinau, tai jums jau pasiseke  smile.gif .

aciu 4u.gif Pries pora metu darant echo buvo gimdos sustorejimas,o dar ir rudi patepliojimai pries menesines.Po kokiu metu darant echo sake, kad gimdos sienele plona... g.gif Zodziu, rudeni eisiu pas gyd.,tai reikes isklausineti viska.Siaip tai mano gyd vietoj KT rekomenduoja spirale, tai vis dar svarstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 06 24, 10:23)
ka darei?
Siandien jau lyg nebeteplioja. Visai neturiu noro KT keist, nes gydytojas sake, kad sitos geriausios o iur vizitas pas ji man kainuoja 50 eur  doh.gif . Del kitu problemu pas sita net nesilankau, nes bankrutuociau

nieko.. svarbiausia kad menesiniu pas mane beveik nera. pateplioja ir tiek. bet kartais buna keleta dienu menesines. o teolioja jau nebe pries pat, o likus savaitej kokiai.. kartais vidury ciklo.. uzknisa tikrai.
man patiko puse metu be mmm but rolleyes.gif

o del daktaru tai man irgi nesiseka.. vis noriu pas magmifique nueit.
nes mano pas kuria lankiausi jau metus - isejo is poliklinikos i privatu kabineta. nebuvo ji tokia super, kad eiciau pas ja privaciai.. tiesiog ji daug maz zinojo mano istorija.. nes naujiems uzknisa pasakot viska sad.gif
tai db likau kaip ir be gydytojaus. einu karta i metus pas Alisauska, santariskese. bet pas ji taip sunku gaut taloneli, todel taip retai ir buna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 24 birželio 2014 - 21:27
http://lt.wikipedia....nis_kordicepsas
Skystas kordicepsas (geriausia Sanbao) ir Pricesės perlai padeda išspręsti ginekologines problemas (gimdos, makšties, mažojo dubens).
http://youtu.be/Bgyk_QV-2BM (čia rusiškai pasakoja)
Pagooglinkit ir paskaitykit - informacijos tikrai daug. 4u.gif
Jeigu kam įdomu, galiu atsiųsti e-mailu kokie yra mano "rezultatai", t.y. kas išeina panaudojus Princesės perlus.
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2014 06 24, 22:25)
Skystas kordicepsas (geriausia Sanbao) ir Pricesės perlai padeda išspręsti ginekologines problemas (gimdos, makšties, mažojo dubens).
Jeigu kam įdomu, galiu atsiųsti e-mailu kokie yra mano "rezultatai", t.y. kas išeina panaudojus Princesės perlus.

Bandziau angliskai ieskoti ar gydoma endometrioze ir kazkaip neradau smile.gif. Rusiskai deja nieko nesuprantu. O jus endometrioze tuo grybu issigydet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2014 06 24, 22:25)

Bandziau as princeses perlus,kad valosi-tai taip,bet gal pas mane jau endo per didele buvo,man vien ju neuzteko g.gif
tiesa ir tuos grybus bandziau,bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangira1: 28 birželio 2014 - 15:20
Oi merginos, man šiurpai jau eina... Kažkoks uždegimas kabintis turbūt bando ir šoną kairįjį šian ryte skaudėjo, ir dabar suskaudo vėl doh.gif unsure.gif Galvoju ar signalizuot giniui ligoninėj ar pradžiai poliklinikoj pas kokią padoresnę II lygio nueiti unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 06 28, 20:18)
Oi merginos, man šiurpai jau eina... Kažkoks uždegimas kabintis turbūt bando ir šoną kairįjį šian ryte skaudėjo, ir dabar suskaudo vėl doh.gif  unsure.gif  Galvoju ar signalizuot giniui ligoninėj ar pradžiai poliklinikoj pas kokią padoresnę II lygio nueiti unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O gal eik pas abu 4u.gif .
As pradejau pastebeti, kad tam tikrose pozose vel skaudeti siek tiek eme unsure.gif. Gal ne tiek skausmas jauciasi, o tarsi, kad kazkas nepatogu. Ar cia normalu ir visoms taip kartais buna unsure.gif . Po operacijos lyg nieko nejauciau.
Atsakyti
Aš tai nežinau ar normalu yra skausmas po op praėjus ilgam laikui g.gif man asmeniškai neskaudėjo niekada, apart tos pirmos sav. po operacijos, o dabar nejaučiu nieko.
ir sakyčiau mm pagerėjo situacija dabar.
bent aju susireguliavo ir skausmų pačių mažiau gal per mm. ir kiekis.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 06 29, 14:32)
Aš tai nežinau ar normalu yra skausmas po op praėjus ilgam laikui  g.gif  man asmeniškai neskaudėjo niekada, apart tos pirmos sav. po operacijos, o dabar nejaučiu nieko.
ir sakyčiau mm pagerėjo situacija dabar.
bent aju susireguliavo ir skausmų pačių mažiau gal per mm. ir kiekis.

Po pirmo menesio su KT mm buvo visai neskausmingos ir neilgos.
As nemanau, kad man skaude del op, greiciausiai del endometriozes, gali buti, kad ji bujoja vel, arba skauda del adenomiozes, kurios vistiek neisoperuosi...Arba skauda, nes esu kaip princese ant zirnio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 06 29, 14:01)
O gal eik pas abu  4u.gif .
As pradejau pastebeti, kad tam tikrose pozose vel skaudeti siek tiek eme  unsure.gif. Gal ne tiek skausmas jauciasi, o tarsi, kad kazkas nepatogu. Ar cia normalu ir visoms taip kartais buna  unsure.gif . Po operacijos lyg nieko nejauciau.

Maniskis issigas,o ir siaip,tas vizitas beprasmis bud visai,nes kol nepraeina 6men. Nuo laparo is emes rankos gydytojo suristos yra...
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 06 29, 16:09)
Po pirmo menesio su KT mm buvo visai neskausmingos ir neilgos.
As nemanau, kad man skaude del op, greiciausiai del endometriozes, gali buti, kad ji bujoja vel, arba skauda del adenomiozes, kurios vistiek neisoperuosi...Arba skauda, nes esu kaip princese ant zirnio  verysad.gif

nu va jei tu jutai ir prieš tai skausmus, na kaip požymį endo,tai gal taip ir yra, net nežinau g.gif aš tai iš vis praktiškai turėjau labai mažai simptomų, na nei skausmo, nei tepliojimų nebuvo. jei ne ilgas nepastojimas tai nebūtų net ir įtarę turbūt..
Atsakyti