Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(sungirls @ 2012 12 03, 15:32)
Sveikos, ką gi, jungiuosi prie jūsų...  verysad.gif

Šiandien buvau pasidaryti kaklo rentgeną, nes pradėjus dirbti prieš pusę metų pradėjo skaudėti kaklą (darbas sėdimas, prie kompiuterio) ir ką gi, diagnozė : C4/C5 osteochondrozė I st. Tarpslankstelinis tarpas susiaurėjęs, dengiamosios plokštelės paryškėję. Iš dalies, visa ši liga paveldėta iš mamos, nes abiems auga tos nelemtosios kremzlės visur kur tik netingi... Man tik 
24 metai, tai truputį baisu, kad tokių metų viskas prasidėjo... Gydausi Šilainių poliklinikoj, mano daktarė yra labai gera, siunčia visur kur reikia, penktadienį einu pas reumatologus, nes kojų sąnarius beprotiškai skauda, atsitūpus reikia kažkur pasiremti, jei noriu atsistoti... o kitą pirmadienį einu pas reabilitologus, žiūrėsiu ką jie man ten pasakys...  g.gif

labai gaila , kad teko jungtis prie musu verysad.gif bet sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 11 09, 14:26)
As irgi turiu bedu su nervukais doh.gif AD man irgi negelbejo blush2.gif beja sitie skausmai mane visiskai isbalansavo verysad.gif del mastopatijos tai man ji irgi yra jau labai senai nuo paauglystes blink.gif bet kitoje krutyje nei kad dabar skaudama puse, tai as tiksliai zinau kad cia ne tai schmoll.gif mane apziureje medikai kazkaip visi labai akcentavosi kad nakti neskauda, tai cia tipo dar nieko, nervinio pobudzio, nes jeigu butu rimta liga skaudetu ir nakti doh.gif i judesi irgi nereguoja skausmas man, tai vel gi jiems rode kad "nerimta" unsure.gif siandien pastebejau kad man skauda rankos, kaklo ir krutines oda toj pusej, degina...

sveika lutte, kaip sveikatyte?pradingai sakau gal jau sveika?noriu pasipasakoti , nes musu skausmeliai panasus,man labai padejo masazas, dingo odos deginimas thumbup.gif ir pazasties neskauda,ir ta gysla kuri ant kaklo buvo isokusi sulindo atgal thumbup.gif masaziste sake , kad pas mane labai kaklas susuktas buvo, t.y. raumenys susitrauke isitempe.o kuo labiau skauda tuo labiau as guzdavausi ir dar labiau tuos raumenis itempdavau ir skausmas didedavo.po pirmo masazo buvo labai blogai..... o siandien po 7 mas.negaliu pasakyti kad sveika, bet gerokai geriau.liko tik dar krutines lastoje toks spaudimas, ir jei pasedziu ilgiau tai pradeda siek tiek tarp menciu mausti.O ar lutte tu dareisi kaklo KT? Manau visi skausmai i rankas duoda nuo kaklo, pabandyk nueiti i masazus, manau turetu pagelbeti , masazas atpalaiduoja nervukus ir raumenukus. dabar meciau visus xanaxus, ir geriu paprasciausia valerjona,nes ta vidine itampa del tu skausmu ir labai isvargino.
Atsakyti
QUOTE(maja222 @ 2012 12 04, 18:48)
sveika lutte, kaip sveikatyte?pradingai sakau gal jau sveika?noriu pasipasakoti , nes musu skausmeliai panasus,man labai padejo masazas, dingo odos deginimas thumbup.gif ir pazasties neskauda,ir ta gysla kuri ant kaklo buvo isokusi sulindo atgal thumbup.gif masaziste sake , kad pas mane labai kaklas susuktas buvo, t.y. raumenys susitrauke isitempe.o kuo labiau skauda tuo labiau as guzdavausi ir dar labiau tuos raumenis itempdavau ir skausmas didedavo.po pirmo masazo buvo labai blogai..... o siandien po 7 mas.negaliu pasakyti kad sveika, bet gerokai geriau.liko tik dar krutines lastoje toks spaudimas, ir jei pasedziu ilgiau tai pradeda siek tiek tarp menciu mausti.O ar lutte tu dareisi kaklo KT? Manau visi skausmai i rankas duoda nuo kaklo, pabandyk nueiti i masazus, manau turetu pagelbeti , masazas atpalaiduoja nervukus ir raumenukus. dabar meciau visus xanaxus, ir geriu paprasciausia valerjona,nes ta vidine itampa del tu skausmu ir labai isvargino.

labas 4u.gif ne sveika, is kur cia tokia laime man doh.gif tai geriau tai blogiau, dabar jau trejeta dienu lyg geriau biski 4u.gif smagu girdeti kad masaziukai tau padeda, gal ir man reiks bandyti,nors man baisu net liestis ten paciai, o ka jau kalbet apie masazus blink.gif del kaklo KT, tai nzn man dare krutines lastos ir galvos, tai turbut ir kakla eme:D
Atsakyti
Aš prieš porą metų lankiausi pas neurologą Vaidelį (Kauno Šilainių poliklinika), tai jis man masažų kelis padarė, po pirmojo tikrai prastai buvo, bet visi pacientai, kurie laukdavo prie kabineto, sakė, kad jis tikras dievas, nes taip visą kūną "išlaužo", girdėdavosi iš kabineto net aimanos, riksmai iš skausmo, bet labai jis padeda žmonėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 12 04, 19:03)
labas  4u.gif ne sveika, is kur cia tokia laime man doh.gif tai geriau tai blogiau, dabar jau trejeta dienu lyg geriau biski 4u.gif smagu girdeti kad masaziukai tau padeda, gal ir man reiks bandyti,nors man baisu net liestis ten paciai, o ka jau kalbet apie masazus blink.gif del kaklo KT, tai nzn man dare krutines lastos ir galvos, tai turbut ir kakla eme:D

na mano masazistei sake pirma diena buvo baisu liestis prie manes biggrin.gif nes tokie raumenys sutraukti buvo, bet pirma masaza daro silpna su paglostymais,o siandien paeme mane uz galvos ir pakele blink.gif siaubas kaip isigandau,bet nieko nesuskaudo stipriai, po to tik i sona galva kaip pasuko tai toks traskesys buvo galvojau ,kad galva nuluzo biggrin.gif o isejus po masazo jauciau kaip issilaisvino sprandas, geras jausmas.mano nuomone tai yra raumenu skausmas, juo skauda tuo bandai labiau susitraukti susiguzti, ir patys raumenys pavargsta ir susitraukia ir per ilgesni laika jie neatsileidzia, ir to pasekoje tiesiogine zodzio prasme surakina doh.gif man ir dare krutines magneta tai kaklo ten nesimato, galva dariau pries 5 metus -kaklo ten irgi nera.kakla manau reikia daryti atskirai, prie progos ir nueisiu pasidaryti, nes masaziste sake ten siaubas kazkoks pas mane slanksteliai kazkokie isisukioje,isgriuve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja222: 05 gruodžio 2012 - 20:37
Sveikos, ką tik gryžau iš reabilitologės, paskyrė ultragarso ir mankštų, o masažai Šilainių poliklinikoj 15lt vienas seansas, neduoda nemokamai....
Atsakyti
QUOTE(sungirls @ 2012 12 10, 15:07)
Sveikos, ką tik gryžau iš reabilitologės, paskyrė ultragarso ir mankštų, o masažai Šilainių poliklinikoj 15lt vienas seansas, neduoda nemokamai....

o kaip suprast ultragarso? blush2.gif
Atsakyti
Ultragarso terapija, tikriausiai taip "mandrai" vadinama šildymo terapija smile.gif
Atsakyti
mano vyro sesuo turi isvarzas, tai jai ir paskyre ultragarsa, jau po pirmo seanso ryte sake neskaudejo nugaros, liko labai patenkinta. o as dabar vaikstau i mankstas , o varge kaip sunku, ne vieno atsilenkimo negaliu padaryti, o po mankstos skauda visus raumenis , nors pratimai patys paprasciausi. blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos,su naujais metais visas 4u.gif
man sventes buvo nekokios unsure.gif kentejau ziaurius skausmus nugaroje ,kakle ,peciuose,krutineje.neapsikentus nuejau i grybo gatve ir sakau istirkite ir suraskite kas man yra ,nes daugiau nebegaliu.nu ir ka ,nuejus pas neurologe profesore, pasakiau kas man darosi, tai ji aisku pasake kad man reikia psichiatro doh.gif ,bet poto sako reiketu atlikti kaklo BMR,gerai padarau o ten kakle siaubas doh.gif dvi isvarzos vidines, aisku visas kaklas osteochondroze, osteoartroze, kifoze, lordoze,diskai issigaube, ne vieno sveiko slankstelio ar disko unsure.gif ir ka gydymas multiimpulsas 7 proceduros, jau padariau, masazu 10,is ju padariau 5,geriu finlepsina,amitriptilina, gal siek tiek geriau, bet visvien galva svaigsta,tirpsta zandikaulis ,o jau krutines lasta kaip skauda taijau baisu darosi atrodo kad istisas infarktas doh.gif jau uzsirasiau pas kardiologa.po masazu eisiu pas kinezoterapeute mankstintis.na net nezinau ka toliau daryti jei nepraeis, nes jau pavargau blink.gif
Atsakyti
Amitriptelinas yra antidepresantas. Jums depresija, kad tokį vaistą išrašė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 01 07, 16:28)
Amitriptelinas yra antidepresantas. Jums depresija, kad tokį vaistą išrašė? blink.gif

nono.gif neklaidinkit žmonių.Jis ne vien antidepresantas yra.Amitriptilinu sėkmingai mažinami neuropatiniai skausmai,kai būna nervai užspausti ir atpalaiduoja raumenis,nes dažnai dėl stuburo bėdų būna labai įsitempę raumenys esantys aplink stuburą,dėl jų pertempimo skausmai dar didesni būna.Aš amitriptiliną geriu nuo rugsėjo galo jau.Vartoju tik prieš miegą,nes jis mane veikia slopinančiai,bet po nakties nugarą tikrai daug mažiau skauda ir kojos neuropatija derinant amitriptiliną su pregabalinu,beveik nejuntama pasidarė.
Atsakyti