Neklaidinu
1. KAS YRA AMITRIPTYLINE-GRINDEKS IR NUO KO JIS VARTOJAMAS
Amitriptilinas tai raminamai veikiantis triciklių antidepresantų grupės vaistas, skirtas depresijai, ypač endogeninei, gydyti. Pagerina nuotaiką ir šalina sergančiųjų depresija nerimą.
http://ligos.sveikas...amitriptyline1/
Toliau
1. KAS YRA AMITRIPTYLINUM ICN POLFA IR KAM JIS VARTOJAMAS
Amitriptilinas yra antidepresantas. Tikslus jo veikimo mechanizmas nėra žinomas, tačiau sutariama, kad jis didina kai kurių medžiagų (daugiausia norepinefrino ir serotonino) koncentraciją smegenyse ir sustiprina kai kurių nervinių impulsų laidumą. Be antidepresinio, vaistas pasižymi raminamuoju poveikiu.
Amitriptilinas vartojamas depresijos simptomų gydymui, ypač tais atvejais, kai reikalingas raminamasis poveikis.
http://www.vaistai.l...
Toliau
6. Kita informacija1. KAS YRA AMITRIPTYLINE-GRINDEKS IR KAM JIS VARTOJAMASAmitriptilinas tai triciklių antidepresantų grupės vaistas, skirtas depresijos epizodams gydyti, ypač kai reikalingas raminamasis poveikis. Pagerina nuotaiką ir šalina sergančiųjų depresija nerimą
http://www.infomed.l...0000079348.html
Tai gi niekas nieko neklaidina. Informacijos pilna internetas. Užtenka įvesti https://www.google.l...n...366&bih=583
maja, as grybo g buvau spali, o lapkriti Kardiolitoj
irgi prirase neuroleptiku, nuo kuriu miegas tik ima, daugiau nieko neisgirdau

Ne tik jums, bet kadangi aš dėl visko gilinuosiu , tai ir atsisakiau vartoti. Juolab, kad patys medikai man tiesiai pasakė, kad jeigu gydymas nepadeda jie skiria antidepresantus. Suprask, kad gal liga galvoje o ne reali

Teorija yra teorija.Praktikoje,pusė neurologinių (ne psichinių) pacientų naudoja amitriptiliną raumenims atpalaiduoti ir mažinti neuropatiniam skausmui.
http://www.emedicina...is_skausmas.pdf štai medicininis straipsnis apie neuropatinį skausmą,kiek žemiau pavedę rasit amitriptiliną,kaip vieną iš siūlomų vaistų neuropatinio skausmo gydymui.
Fibromialgija
Gydymas parenkamas individualiai.
1. Vaistų, galinčių išgydyti Fibromialgija, nėra. Skausmą mažinantys vaistai fibromialgijos atveju yra mažai efektyvūs. Labiau tiktų vaistai, kurie gerina miegą, atpalaiduoja raumenis, pvz., amitriptilinas.
Tinka ne tik prie fibromialgijos,bet ir kitais atvejais,kai kamuoja įsitempusių raumenų skausmas.
Paimta ištrauka iš čia:
http://ligos.sveikas...s/fibromialgija
Taip,kad amitriptilino naudojimas praktikoje yra kitoks,negu anotacijoje.Kaip antidepresantas šiais laikais jis išvis nebenaudojamas,nes yra daug naujesnių.O amitriptilinas naudojamas mano paminėtiems dalykams.
http://www.emedicina...is_skausmas.pdf štai medicininis straipsnis apie neuropatinį skausmą,kiek žemiau pavedę rasit amitriptiliną,kaip vieną iš siūlomų vaistų neuropatinio skausmo gydymui.
Fibromialgija
Gydymas parenkamas individualiai.
1. Vaistų, galinčių išgydyti Fibromialgija, nėra. Skausmą mažinantys vaistai fibromialgijos atveju yra mažai efektyvūs. Labiau tiktų vaistai, kurie gerina miegą, atpalaiduoja raumenis, pvz., amitriptilinas.
Tinka ne tik prie fibromialgijos,bet ir kitais atvejais,kai kamuoja įsitempusių raumenų skausmas.
Paimta ištrauka iš čia:
http://ligos.sveikas...s/fibromialgija
Taip,kad amitriptilino naudojimas praktikoje yra kitoks,negu anotacijoje.Kaip antidepresantas šiais laikais jis išvis nebenaudojamas,nes yra daug naujesnių.O amitriptilinas naudojamas mano paminėtiems dalykams.
Man medikai kitaip aiškino. Aš pasirinkau tomografiją ir rezultatas parodė rimtą liga, kuri su tokiais vaistas nėra gydoma. Džiaugiuosi, kad nenuodijau savęs . Bet čia jums spręsti kaip gydytis

QUOTE(Rodnega @ 2013 01 07, 22:01)
Man medikai kitaip aiškino. Aš pasirinkau tomografiją ir rezultatas parodė rimtą liga, kuri su tokiais vaistas nėra gydoma. Džiaugiuosi, kad nenuodijau savęs . Bet čia jums spręsti kaip gydytis 

Mano liga išvis nėra niekuo gydoma,apart operacija.Tai susilaikau nuo jos,verčiau pamiegu atpalaiduotais raumenukais ir atsikeliu daug geriau pailsėjus,kai visą naktį neinkščiu dėl nugaros skausmo n metų varginančio.Aš pati esu būsima medikė,taip,kad patikėkit manim,žinau tikrai ką vartoju

Duok Dieve, kad jums padėtu
na man neurologe paminejo kad sis vaistu derinys yra naudojamas vokietijoje, ir kad ne ji cia ta sugalvojo, gal siek tiek ir padeda, as naudoju kartu su finlepsinu.pas mane labai sutraukti raumenys ties mentimis,sprande,ir prie kruties pazastyje,skausmai nerealus, o dar krutines gniauzimas spaudimas , viso to rezultate as visiskai neturiu jegu niekam.darausi masazus siek tiek atleido , bet nepraeina iki galo, net nezinau ka reikes daryti toliau jei istisai taip reiks gyventi, kosmaras kazkoks.eisiu ryt vel grybo g. pas neurologe, kad keistu gydyma, nes pati sake ateiti po 10 d. jei nepraeis, sake israsys leidziamus vaistus.
Papildyta:
o pas kuri neurologa buvote?o ar jokiu tyrimu neskyre na pvz. kaklo BMR? manes nemigdo tie vaistukai, gal siek tiek galvele sukasi is pradziu, as amitriptilina geriu ryte ir vakare kartu su finlepsinu.
Papildyta:
nemanau kad tik vien galvoje, nes tyrimai rodo rimtus pakitimus stubure, o prie skausmu aisku dar prisideda ir nerimas, kuris taip pat prideda skausmo, manau fizinis skausmas provokuoja dar ir psichologini skausma
Papildyta:
QUOTE(lutte @ 2013 01 07, 18:46)
maja, as grybo g buvau spali, o lapkriti Kardiolitoj
irgi prirase neuroleptiku, nuo kuriu miegas tik ima, daugiau nieko neisgirdau 

o pas kuri neurologa buvote?o ar jokiu tyrimu neskyre na pvz. kaklo BMR? manes nemigdo tie vaistukai, gal siek tiek galvele sukasi is pradziu, as amitriptilina geriu ryte ir vakare kartu su finlepsinu.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2013 01 07, 18:55)
Ne tik jums, bet kadangi aš dėl visko gilinuosiu , tai ir atsisakiau vartoti. Juolab, kad patys medikai man tiesiai pasakė, kad jeigu gydymas nepadeda jie skiria antidepresantus. Suprask, kad gal liga galvoje o ne reali 

nemanau kad tik vien galvoje, nes tyrimai rodo rimtus pakitimus stubure, o prie skausmu aisku dar prisideda ir nerimas, kuris taip pat prideda skausmo, manau fizinis skausmas provokuoja dar ir psichologini skausma
cia man atrodo visu liga ta pati,laipsnis jos plius minus skiriasi ir cia vaistu ner
pirmas vaistas manksta. antras reguliarus spec masazai tai ligai.
antidepresantu ir kt vaistu negeriu ir negerciau kad ir lieptu,netikiu kas jie veikia raumenis,jie veikia smegenis
maja,tau butina manksta ir masazai. manksta kasdien jei raumenys issitempe. cia kaip kudikiams,tonusas padidejes,siuncia masazu ir mankstu. taip ir tavo nugara db

antidepresantu ir kt vaistu negeriu ir negerciau kad ir lieptu,netikiu kas jie veikia raumenis,jie veikia smegenis

maja,tau butina manksta ir masazai. manksta kasdien jei raumenys issitempe. cia kaip kudikiams,tonusas padidejes,siuncia masazu ir mankstu. taip ir tavo nugara db

QUOTE(Rodnega @ 2013 01 08, 00:01)

o kokia liga jeigu ne paslpatis? nes visos cia mes ieskom to skausmo priezasties

pas mane tai tame ir esme kad krutines lastos tomografija parode nezenklius stuburo ir sonkauliu pakitimus, nuo kuriu atseit tokiu skausmu but negali, o galvo KT isvis be jokiu pakitimu, nors ir galva, spranda suka baisia

QUOTE(lutte @ 2013 01 08, 14:08)
o kokia liga jeigu ne paslpatis? nes visos cia mes ieskom to skausmo priezasties
pas mane tai tame ir esme kad krutines lastos tomografija parode nezenklius stuburo ir sonkauliu pakitimus, nuo kuriu atseit tokiu skausmu but negali, o galvo KT isvis be jokiu pakitimu, nors ir galva, spranda suka baisia
todel ir skyre psichika veikiancius vaistus...

pas mane visa beda yra krutines lastoj ir kakle taip pat

QUOTE(Fifux'e @ 2013 01 08, 14:15)
o ar jums skauda krutines lasta? na ta prasme toks gniauzimas spaudimas ar jauciasi? nes pas mane ir krutinine dalis ir kaklas streikuoja,tai skauda nugara tarp menciu spranda kartais galva,ir krutines lastoje velniava dedasi, ypac kai ilgiau pasedziu.klausiau neurologu del to krutines skausmo tai sake kad gali skaudeti,as jau sunerimus ne tas zodis , nes toks jausmas kad ne nuo tos ligos gydausi, po masazu siek tiek lengviau, bet visvien nepraeina pilnai, kita savaite einu pas kinezoterapeute, gal po mankstu bus geriau