as ir tyriauri ATPO tai jie norma, o endikrinologe ju kazkaip nesureiksmina, sako jei bus padideje tai nieko cia tokio

mane patys daktarai labai pradzioj prigasdino, nes kai man cia viskas prasidejo skauda nugara tarp menciu ,lyg dusina, nulekiau sviest plaucius , dar ir tampa pakilo iki37. sako plauciu uzdegimas, su saknies infiltracija,butent tos puses, o daktare pamacius aprasyma sako tau turbut vezys

nu ir viskas pakriko nervai, skausmai tik isdidejo, sugerus antibus nuejau kartoti rentgena o ten svarus plauciai.po to su ta nuotrauka kur plauciu uzdegimas nuejau i viena poliklinika-ten jokio uzdegimo nemato, ejau i grybo gatve jau darytis kompiuterine tom.nunesiau radiologams ta nuotaruka tie dviese ziurejo nemato uzdegimo, sulaike mane nuo tos papildomos apsvitos.dabar pasidariau masazus grybo gatveje tai ant akiu sviesiau, dingo beveik skausmai

ten pat pradejau lankyti individualiai kinezoterapija, parinko pratimukus butent pagal mano bedas, sake visos skaudzios puses raumenys sutrumpeje

dar dare multiimpulsa, ir darausi dar bremeri.o nuo to nerimo isgeriu kartais bromazepama, ir super nuotaika jau net kita.dar norejau pasakyti labai priklauso reikalai nuo masazisto, pries tai kur dariau poliklinikoje, tai nieko geriau nebuvo , o grybo gatveje jau po 6 masazu pasijauciau , kad gydausi butent tai ka reikia.pirmi masazai ziauriai skaudus buvo, vos asaros nekrito. o kas liecia tempos savo pastebejau, nes dabar matuoju kiekviena diena, vis dar apie plaucius svaigstu

,tai ji kiekviena menesi pries mm pakyla iki37, o po mm iskart nukrenta iki 36.6.tai vat reikia nervukus irgi raminti nes labai pablogina jie situacija prie raumenu itempimo