Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

Ką tik grįžau iš sporto klubo IMPULS. Įsitaisiau "priklausomybę" nuo jo. Kai einu, nugaros neskauda, tik padariau didesnę pertrauką, nėjau 3 savaites, kaip pradėjo skaudėti... ir nugarą, ir abi rankas... Nuėjau trečiadienį- truputį geriau; po šiandien dienos išvis puikiai jaučiuosi. Ir nuotaika puiki, ir nieko neskauda, ir energija per kraštus liejasi...tvarkausi butą ir džiaugiuosi...
Reikia tik netingėti ir save priversti... smile.gif
Atsakyti
Man dabar daro viso kūno masažą, jau 5 kartus padarė atrodo lyg ir geriau jaučiuosi. Važinėjuosi su dviračiu, kaip patarė gydytojas, kad labai gerai važinėtis. bet iš ryto koja yra sustirusi, negaliu normaliai ištiesti nugaros, sugeriu vaistus nuo skausmo, tai po dviejų valandų ar pusantros, jau normaliai galiu paeiti. Tų vaistų , jeigu negerčiau, tai visą dieną eičiau susirietus. Na, bus matyti, kaip jausiuos, kai visus 10 masažų padarys.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 02, 20:31)
Ką tik grįžau iš sporto klubo IMPULS. Įsitaisiau "priklausomybę" nuo jo. Kai einu, nugaros neskauda, tik padariau didesnę pertrauką, nėjau 3 savaites, kaip pradėjo skaudėti... ir nugarą, ir abi rankas... Nuėjau trečiadienį- truputį geriau; po šiandien dienos išvis puikiai jaučiuosi. Ir nuotaika puiki, ir nieko neskauda, ir energija per kraštus liejasi...tvarkausi butą ir džiaugiuosi...
Reikia tik netingėti ir save priversti... smile.gif

Džiaugiuosi už tave thumbup.gif O aš vis dar nesurandu laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 06 06, 11:37)
Džiaugiuosi už tave thumbup.gif O aš vis dar nesurandu laiko blush2.gif

Tai, matyt, liga dar neprivertė... Mane jau privertė...
Dukra susirgo, tai kažin, ar šią savaitę galėsiu į baseiną nukeliauti...bet gal kaip nors išmausiu...
Atsakyti
Na kaip čia paskaitau tai iš tikrųjų man dar nėra taip blogai.Tokiais tarpais paūmėja,matau kad yra esančių blogesnėje padėtyje verysad.gif ir visos jaunos,kažkoks siaubas g.gif
Atsakyti
Po masažų savijauta pagerėjo žymiai, bet vis vieną dar skauda koja. ar čia taip ir skaudės jau visą laiką. kaip jums yra mamytės?
Ir dar norėjau paklausti ar darantis kompiuterinę stuburo tomografiją leidžia kokių vaistų į veną?
Atsakyti
Mano atveju - neleido kai darė stuburui o kai darė galvos tai leido jodą
Atsakyti
Kai darė stuburui - neleido nieko o kai darė galvos - leido jodą.
Atsakyti
Man šiandien darė kaklinės dalies kompiuterinę tomografiją. Patvirtino, kad yra osteochondrozė ir pradiniai degeneraciniai pakitimai. Džiaugiuosi, kad nerado išvaržos...(Mokėjau 219 Lt).
Atsakyti
Ar čia su siuntimu tiek kainavo?
Atsakyti
Taip, su siuntimu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 28, 21:30)
Taip, su siuntimu.

Ačiū už informaciją.l
Atsakyti