Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 28, 21:30)
Taip, su siuntimu.

O tai nors ir turi siuntimą-vistiek reikia mokėti? g.gif
Atsakyti
Deja, taip. Jei jau teikeisi susirgti, malonėk mokėti... smile.gif
Atsakyti
Pasirodo yra nemazai tokiu kaip as verysad.gif man 24 ir jau nustatyta osteochondroze ir artritas verysad.gif
Atsakyti
Padarė man stuburo kompiuterinę tomografiją, vaistų į veną jokių neleido ir su siuntimu mokėjau 45 Lt 38 ct. Ir liūdna verysad.gif , kad nustatė ne tik osteochondrozę, bet dar ir dvi išvaržas atrado, ir viskas kartu sukelia tą didžiulį skausmą kojoj.
Atsakyti
Užjaučiu console.gif Suprantu,kad dabar tau nelengva,bet geriau kuo anksčiau sužinoti tikslią diagnozę nei,kad kęsti skausmą ir gydytis nuo neaišku ko... unsure.gif
Atsakyti
Stasele,jei neskaitei-tai šiandien Delfi yra išsamus straipsnis apie stuburo išvaržas ir kitas problemas"Stuburo dalis pakeičia implantai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 08 03, 18:20)
Stasele,jei neskaitei-tai šiandien Delfi yra išsamus straipsnis apie stuburo išvaržas ir kitas problemas"Stuburo dalis pakeičia implantai" smile.gif

Labai ačiū , tikrai neskaičiau, tuoj perskaitysiu.
Papildyta:
Perskaičiau. Labai geras straipsnelis!
Atsakyti
labas mergytės. turiu ir aš šią problemėlę. iš pradžių man ją atrado juosmens srityje. O prasidėjo, kai mane surietė ir negalėjau ramiai iš lovos išlipti kiekvieną mielą rytą. Gydžiaus ir lyg viskas nurimo, tik po kelių metų pradėjau alpti ir pasirodo osteochondrozė pasireiškė kakle. Bet jau rimtesniu pavidalu - su ataugomis. Tai buvo rimtas ligos gydymas - masažai, vaistukai, reabilitacija, na ir rimta mankšta kaklui, stuburui. Dabar man jau geriau, iš lovos išlipu, kaklą pasuku, bet mankštos neužmirštu, nes žinau, kad - LIGA ATSINAUJINA. JI JAU NEBEIŠGYDOMA
Atsakyti
Kaip žiūriu kuo toliau tuo daugiau žmonių, kuriems nustatyta osteocondrozė, išvaržos ir žmonių amžius , susiduriančių su šiomis problemonis , labai liūdna schmoll.gif ,bet jaunėja.
Atsakyti
Sveikos Mamytės, tik dabar aptikau jūsų temą, taigi nors tieg nudziugau, kad ne as vienintėlė, kuriai jau tokiam amžiuj nustatytos ataugos ir kaklo osteocondrozė ax.gif Man labai tirpo rankos, pečiai, kreipiausi iį gydytojus, tai paklausė kokį darbą dirbu, o tada iš kart pasakė, kad nuo netaisyklingos laikysenos sėdint prie kompo 000164.gif Taigi davė homeopatinių vaistų plečiančių vertigoheel ir raminančių nervoheel. Gėriau vaistus,buvau pradėjus sportuot, tai kažkur pusę metų buvo gerai, o dabar vėl pradėjau jaust skausmelį. cry.gif Jaučiu vėl reiks prisiverst eit sportuot ax.gif
Atsakyti
Gal galit parasyti keleta veiksmingu pratimu? Man nepadeda nei masazai, nei pratimai. Skausmai lydi kasdien jau 3 menesius. Is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(ozka @ 2006 10 18, 20:44)
Gal galit parasyti keleta veiksmingu pratimu? Man nepadeda nei masazai, nei pratimai. Skausmai lydi kasdien jau 3 menesius. Is anksto aciu

man gydytoja patare nusipirkti knyga pratimai osteochondrozei gydyti ar pan. paziurekit knygynuose turėtu būti. Kainavo apie 35Lt. Aš tai rytais atsikėlus, o ir darbe sėdėdama vis pasukinėju, palankstau kakla. Sėkmės!!! smile.gif

Nors būtu smagu jei kas nors dar galėtu pasidalint patirtim, kaip nugalėt skausma be medikamentu. Pasiūlyt kokių veiksmingų pratimų. ax.gif
Atsakyti