Sveikos. Senai zinau, kad mano stuburas iskrypes, kol sportavau buvo niekop. o va po gimdymo prasidejo siaubingi kaklo skausmai, negalejau palenkti. Paskui skausmas atsirado ties juosmeniu, naktim rankos tirpo, beje ir tipsta. Buvau pas viena neurologa, padare rengena atset tik ydinga laikysena ir pirminiai pozymiai osteohondrozes, israse vitaminu ir mankstas. skausmas nesiliove, nebegaliu pakelti savo mazyles nors sveria tik 7 kg.Pradejo kaip sakai vaiksciot saltis po visa stubura, pradejo tirpti petys- mente (lyg skruzdes vaikčioja, ar elektra). Ejau privaciai tai is vis nieko nedare, tik pinigus paeme ir gyde nervu sistema. o skausmas plinta ir labai itempti raumenys, sala nugara, tirpsta rankos.
nebezinau ka daryti?
Gal is ties tie Siauliu gydytojai nieko nenusimano.
Papildyta:Sveikos. Senai zinau, kad mano stuburas iskrypes, kol sportavau buvo niekop. o va po gimdymo prasidejo siaubingi kaklo skausmai, negalejau palenkti. Paskui skausmas atsirado ties juosmeniu, naktim rankos tirpo, beje ir tipsta. Buvau pas viena neurologa, padare rengena atset tik ydinga laikysena ir pirminiai pozymiai osteohondrozes, israse vitaminu ir mankstas. skausmas nesiliove, nebegaliu pakelti savo mazyles nors sveria tik 7 kg.Pradejo kaip sakai vaiksciot saltis po visa stubura, pradejo tirpti petys- mente (lyg skruzdes vaikčioja, ar elektra). Ejau privaciai tai is vis nieko nedare, tik pinigus paeme ir gyde nervu sistema. o skausmas plinta ir labai itempti raumenys, sala nugara, tirpsta rankos.
nebezinau ka daryti?
Gal is ties tie Siauliu gydytojai nieko nenusimano.
Papildyta:Kaip as cia du kartus...