Įkraunama...
Įkraunama...

SIAUBO filmai

"Vaško Namai" labai baisus ir įdomus, įtraukiantis Siaubo filmas. blush2.gif Įtemptas, neįmanoma atsitraukt nuo ekrano, tik norisi žiūrėt ir žiūrėt, kai prisimenu pažiūrėjau tai netgi labai patiko. thumbup.gif Ten su krauju truputį yra vietų, ypač vienoj vietoj su tuo piršteliu ... doh.gif Na kas nematė tai ir nesupras apie ką aš, bet labai rekomenduočiau pažiūrėt, tikrai įdomus filmas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 27, 20:16)
Ten su krauju truputį yra vietų, ypač vienoj vietoj su tuo piršteliu ...  doh.gif Na kas nematė tai ir nesupras apie ką aš, bet labai rekomenduočiau pažiūrėt, tikrai įdomus filmas.  smile.gif

Nu jooo, su tuo piršteliu... doh.gif bijau.gif
Beje, ten vaidina Paris Hilton, tik ne visą filmą... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada man siaubo filmai tai buvo kazkas tokio. Galedavau ziureti ir viena ir poto dar iseiti pasivaikscioti vakare, kazkaip "veze" mane.Dabar jau kazkaip ne taip as del ju svaigstu, net nezinau kodel, galbut vis nepataikau ant tokiu kuris laaaabai jau suzavetu blush2.gif Kogero mieliau rinkciausi koki mistini detektyva ax.gif
Tam tikru periodu, man siaubiaku buvo "Twin Pykso miestelis", nu superinis filmas, bet tai mistinis detektyvas smile.gif
Siaip gal iskirciau "Bauba" (rusu filma)...labai sudetinga man su pavadinimais, bet jeigu neklystu tai neblogas filmas "Kukuruz7 vaikai"...taip pat su tam tikrais egzorcizmo elementais...Siaip labiausiai nepernesu siaubiaku su zombiais doh.gif
Atsakyti
Tas Siaubo filmas apie kukurūzus tai ne tik neįdomus, bet ir nebaisus. Čia jau tokia mano nuomonė. Va Rusiškas Baubas, tai kažkas nerealaus. thumbup.gif Man tie Siaubiakai ir seniau patiko, bet dabar dar labiau. smile.gif

O "Vaško Namai" tai visiem patariu žiūrėt, kurie kraujo nesibaido, nes ta vieta su pirštu. schmoll.gif nevisiems. Po to man širdį skaudėjo net prisiminus, nes tikrai žiauru ... thumbup.gif

Dar iš Siaubo filmų patarčiau pažiūrėt:
"Apleistas Namas"- baisus filmas, nėra kraujo, bet tikrai ganėtinai įdomus, su dvasiomis. smile.gif
"Septynios Dienos"- už širdies griebiantis filmas. Ne visos mamytės galėtų žiūrėti... doh.gif
"Sunki Kelionė į Pragarą"- baisus filmas, nėra kraujo, susiję su dvasiomis, toks labai baisus Siaubiakas, tikrai įtraukiantis, patariu pažiūrėt.
"Lokys"- įdomus filmas, verkiau žiūrėdama. verysad.gif
"Byla 39"- visoms Mamytėms, manau tikrai turėtų patikti. thumbup.gif

Na va, kiek Siaubo filmų parekomendavau, jei jau apstojot žiūrėt Siaubus, tai verta pabandyt rekomenduotus pasižiūrėt, labai įdomūs, nėra kraujo. Tikrai geri filmai.

Man tai jau nebėra kokį Siaubiaką žiūrėt, kadangi visi jau išžiūrėti. Laukiu kada naujų atsiras. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 27, 23:38)
Tas Siaubo filmas apie kukurūzus tai ne tik neįdomus, bet ir nebaisus. Čia jau tokia mano nuomonė. Va Rusiškas Baubas, tai kažkas nerealaus.  thumbup.gif Man tie Siaubiakai ir seniau patiko, bet dabar dar labiau.  smile.gif

O "Vaško Namai" tai visiem patariu žiūrėt, kurie kraujo nesibaido, nes ta vieta su pirštu.  schmoll.gif nevisiems. Po to man širdį skaudėjo net prisiminus, nes tikrai žiauru ...  thumbup.gif

Dar iš Siaubo filmų patarčiau pažiūrėt:
"Apleistas Namas"- baisus filmas, nėra kraujo, bet tikrai ganėtinai įdomus, su dvasiomis.  smile.gif
"Septynios Dienos"- už širdies griebiantis filmas. Ne visos mamytės galėtų žiūrėti...  doh.gif
"Sunki Kelionė į Pragarą"- baisus filmas, nėra kraujo, susiję su dvasiomis, toks labai baisus Siaubiakas, tikrai įtraukiantis, patariu pažiūrėt.
"Lokys"- įdomus filmas, verkiau žiūrėdama.  verysad.gif
"Byla 39"- visoms Mamytėms, manau tikrai turėtų patikti.  thumbup.gif

Na va, kiek Siaubo filmų parekomendavau, jei jau apstojot žiūrėt Siaubus, tai verta pabandyt rekomenduotus pasižiūrėt, labai įdomūs, nėra kraujo. Tikrai geri filmai.

Man tai jau nebėra kokį Siaubiaką žiūrėt, kadangi visi jau išžiūrėti. Laukiu kada naujų atsiras.  cool.gif

aciu uz rekomendacijas atrodo kad visus siaubo filmus jau maciusi o cia rekomendacijos is situ filmu tik vasko namai maciusi labai patiko geras filmas smile.gif o kitus reiks paziureti kai bus laisvo laiko dar kart aciu uz rekomendacijas thumbup.gif
Atsakyti
Buvau didelė gerbėja siaubekų, paskui kai laukiausi, kažkas pasikeitė negalėjau net žiūrėti. O dabar tai kaip kada. Man su užsienio kalba prastai tai norisi lietuviškai žiūrėti, o per LT televizijas mažai ka gero parodo. Tai dar kartais TV1000 premium isijungiu. ten didžiaja dali siaubekų ir pasižiūrėjau.
Bet man vistiek norisi kad butu kažkoks logiškas paaiškinimas viso to ka rodo per filma o na tai kad kažkoks zombis visus išpjauna ir viskas.
Kai pažiūrėjau pirmąją dalį pjūklo buvo kažkas nerelaus. taip man patiko, o paskui žemyn žemyn ir 4 taip ir neistengiu pažiūrėti. Nusivažiavo.
Vaško namai patiko, mati mintis vaškinis miestelis thumbup.gif O antros dalies nėra?
Nors man tikrai geri filmai tie kuriuos dar ir po kurio laiko prisimeni ir norėtum pakartoti, tai šiaim momentui įstrigęs yra filmas "Prieglauda" ir labai patiko anais metais rodytas serialas "Harperio sala"

Atsakyti
"Vaško Namai" antros dalies nėra, o taip norėtųsi ... g.gif "Prieglauda"- žiūrėjau kažkada, irgi įdomus, baisus, bauginantis filmas. smile.gif Per TV tai net nežiūriu Siaubo filmų, kadangi ten sunku "pagauti" kada rodys. Nedažnai rodo, nebent per TV6 kanalą ir tai ne visada, retsykiais neįdomius ir nebaisius parodo. Žiūrėti Siaubo filmus geriausia per kompiuterį, čia ir LT kalba yra, gera kokybė. Juk yra ir online, svetainių, kur galima žiūrėt įvairius filmus, pvz:
www.filmai.in
www.monstras.lt
www.ziurim.lt
www.bitmanija.net - galima nemokamai siųstis įvairius filmus.

O filmai apie zombius tai nesamonė, neįdomu. "Aplenkiu" ir niekada nežiūriu filmų, kurie būna apie ateivius, zombius, manęs kraujas irgi labai nedomina, nes "Pjūklas" tai nebent ta | dalis ir įdomi, vėliau tai nusivažiuoja tikrai.
Atsakyti
O man patinka filmai "apie zombius". Aišku,ne visi,o tie,kurie apie išlikimą. Jei nepatinka filmai "apie zombius",tai nepatinka "Resident Evil", "Walking Deads"ir pnš.? Paskutinis bent jau man tai labai patiko. Laukiu nesulaukiu antrojo sezono.
"Egzorcistas" yra pripažintas visų laikų geriausiu filmu (įtariu,kad čia vien vakarinės pasaulio dalies). "Baubas" man ir labai baisus.
O prie vertų žiūrėti sąrašo noriu parekomenduoti:

Rose Red
The Diary of Ellen Rimbauer
The Mist (visą filmą verta vien dėl pabaigos žiūrėti)
Trylika vaiduoklių

Iš mistinių :
serialas El Internado Laguna Negra

O "Vaško namų" kažkodėl nežiūrėjau. Neįdomi pradžia pasirodė. Reiks bandyti peržiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 28 rugpjūčio 2011 - 14:23
Vakar prisiminiau, kad nemaciau dar wrong turn 3, tai pasiziurejau, pirmos dalys geresnes, aciu visoms uz rekomendacijas, prisisiunciau, tai dabar ziuresiu, bet manau senas rusiskas baubas vistiek bus geriausias visu laiku siaubakas doh.gif thumbup.gif
Dukrai patinka paranormal activity, o man tai juoka kelia
P.S. vasko namai tikrai neblogas, keleta kartu ziurejau, net isirasiau i kolekcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 28 rugpjūčio 2011 - 14:26
http://www.obuolys.l...agana-2006.html
man sitas patiko kazkada, panasus i Bauba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2011 08 28, 16:49)
http://www.obuolys.l...agana-2006.html
man sitas patiko kazkada, panasus i Bauba 4u.gif

kaip tik ir as sita norejau parekomenduoti thumbup.gif man tai cia grynai Baubo perdaryta versija ax.gif

man patiko, o ziuriu as per cia
http://filmix.net/mi.../4126-4126.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 28 rugpjūčio 2011 - 16:56
13 Vaiduoklių bent jau man tai nesukėlė didelio įspūdžio. Nepatiko man tas filmas, neįdomus, nebaisus, nesamoningas. g.gif Tokia mano nuomonė. O "Paranormal Activity" patinka jaunimui, labai patinka, man tas filmas tik juoką kelia, labai vaikiškas, jokio baisumo, nieko. unsure.gif

"RAGANA"- įdomus, verta pažiūrėt. thumbup.gif
Atsakyti