Įkraunama...
Įkraunama...

SIAUBO filmai

2002 metais žiūrėjau tą 13 vaiduoklių. Nesakykite,kad įtampos tame filme nėra. Ką tik parsisiunčiau ir peržiūrėjau tuos "Vaško namus" . Įsitaisiau patogiai žiūrėti ir ...užmigau doh.gif lotuliukas.gif Miego nenorėjau mirksiukas.gif Filmas toks. Nežinau,man siaubingai lėkštas pasirodė. Chebrytė atvažiavo papiknikauti,juo užpuolė psichopatai ir t.t. Beje,tų vaško namų yra ne vienas pastatymas (scenarijai šiek tiek skiriasi).

O ką temos autorė pasakys apie kitus mano pasiūlytus filmus? mirksiukas.gif

Papildyta:
Beje,kažkur mačiau,kad нкф antra baubo dalis,ar tai perfilmuota. Anonsą filmo mačiau šį pavasarį per kažkurį rusų online filmų puslapį.
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Agnė Ditkovskytė vaidina smile.gif Turėjo išeiti 2009 metais,jau tris kartus atideda premjerą sad.gif
Temos autore,neįsižeiskite,bet gal temą kita kryptimi pakreipkite,kad mamytės pasidalintų matytais ir išsakytų savo nuomones ir prioritetus. Nes čia vos ne diktatūra gaunasi su Jūsų pasakymais("Kadangi žinau visus Siaubiakus","O filmai apie zombius tai nesamonė, neįdomu"). Jūs tiesiog brukate savo nuomonę ir prioritetus.Nepamirškite,kad kiekvienas turi SAVO skonį.
Žinokite,galiu lažintis,kad daugiau ir vertesnių filmų už Jus net aš esu mačiusi smile.gif

O aš dar prie rekomendacijų pridedu siaubo komediją "Fido" ,kuri patiks subtilaus penktojo dešimtmečio stiliau mėgėjams (kas garsiai rėkia,kad nepatinka zombiai,nežiūrėkite) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 28 rugpjūčio 2011 - 20:11
QUOTE(perfekta @ 2011 08 28, 17:49)
http://www.obuolys.l...agana-2006.html
man sitas patiko kazkada, panasus i Bauba 4u.gif

šitą ir aš mačiau. Dar sakiau, kad čia sušiuolaikintas, spec.efektintas Baubas biggrin.gif

pamenu su draugėm išsinuomavom 3 filmus ir darėm pižamų vakarėlį. Tai sąraše buvo Egzocistas, What Lies Beneath ir when Harry met Sally. Tai pradėjom nuo What Lies Beneath, kad Egzorcistą nakčiai pasilikt. Tai ką galiu pasakyti... What Lies Beneath pasirodė baisesnis, įtemptesnis ir labiau nešė į siaubiaką nei Egzorcistas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 08 28, 20:49)

Beje,kažkur mačiau,kad нкф antra baubo dalis,ar tai perfilmuota. Anonsą filmo mačiau šį pavasarį per kažkurį rusų online filmų puslapį.
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Agnė Ditkovskytė vaidina smile.gif Turėjo išeiti 2009 metais,jau tris kartus atideda premjerą sad.gif

Įdėta anonso nuoroda suintrigavo biggrin.gif
O jei kalbant apie nesamoningus siaubekus tai man vienas iš tokių būtų "Kaimas" išreklamavo kažkada labai, o kai pažiūrėjau tai piššš kažkoks. Ir dar "kukurūzų vaikai" kažkaip nesupratau esmės. Pažiūri tokius filmus ir pasijauti durniaus vietoje. Lyg išdurtas jautiesi.
Atsakyti
Dauguma siaubo filmų tiesiog banalūs, tokio paties siužeto... Man iš įsimintinesnių, neblogų- "Antichrist", "Insidious", "Human Centipede", "Saw" (tol, kol neatsibodo, nes mintis tai šiaip pačioj pradžioj buvo labai originali ir nematyta), o daugiau kažkaip nelabai pamenu. Na dar japonų "Battle Royale" toks nieko, siužetas irgi kitoniškas šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 28, 23:09)
Įdėta anonso nuoroda suintrigavo  biggrin.gif
O jei kalbant apie nesamoningus siaubekus tai man vienas iš tokių būtų "Kaimas" išreklamavo kažkada labai, o kai pažiūrėjau tai piššš kažkoks. Ir dar "kukurūzų vaikai" kažkaip nesupratau esmės. Pažiūri tokius filmus ir pasijauti durniaus vietoje. Lyg išdurtas jautiesi.

Na, kukuruzu vaikai tai specifinis zanras, Stephen King arba patinka arba ne ax.gif
Atsakyti
Gera tema,labai patinka siaubo filmai bigsmile.gif Labai sudomino jusu aprasytas Ragana,siunciuosi biggrin.gif

Man Kukuruzu vaikai labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poema: 28 rugpjūčio 2011 - 21:43
QUOTE(perfekta @ 2011 08 28, 22:35)
Na, kukuruzu vaikai tai specifinis zanras, Stephen King arba patinka arba ne ax.gif

Jei jau scenarijus S.Kingo,tai kažkaip su filmu neapsirinku. Filmai sensta. Kas atrodė labai įdomu prieš 10-20 metų,tas dabar gali ir nebepatikti.
"Švytėjimas"-vienas iš nedaugelio siaubo filmų,kurį galiu keliskart žiūrėti. Scenarijus,pastatymas,pati filmo aplinka-super,šiurpinanti smile.gif
Atsakyti
"Švytėjimas" man irgi patiko, kai žiūrėjau, geras filmas, baisokas toks visai. smile.gif O diskutuokit kaip norit, tema apie Siaubo filmus, rekomenduokit matytus, sakykit savo nuomonę, kokie nepatiko ir t.t- man nesvarbu, bet aplamai tema apie Siaubiakus, taigi galit komentuot. smile.gif Savo nuomonės niekam nebruku. Beja, filmas "Vaško Namai" tikrai įdomus, na bent jau didžiajai daugumai pasirodė įdomus..., man taip pat. Ir miego visai nesinorėjo, nes labai įtraukiantis filmas, vertas dėmesio. Na bet nuomonės labai skiriasi šiuo atžvilgiu. smile.gif Labai nepatariu žiūrėt- "Vabalas" (Bug). Neįdomus, nesamoningas filmas, tikrai tuo įsitikintumėt, jei pažiūrėtumėt. Kas apie "Kukurūzų Vaikus", tai man tas filmas labai nepatiko. Tikrai, kai jau pasižiūri tai lyg durnas pasijunti, nes pats scenarijus visiška nesamonė, net patį filmą sunku suprasti, nepavadinčiau Siaubo filmu. Vaikams pažiūrėt gal ir verta, bet suaugusiems žmonėms ... Nemanau. smile.gif , na bet kaip kam. Kai kuriem ir patinka tas filmas, bet tik ne man. O labiausiai iš visų Siaubo filmų mėgstu- "RIBOS (FRONTIER-(S) ) . Labai baisus filmas, apie keistą žmonių rasę, apie išlikimą ir t.t, nerealus filmas, pradžia gal ir nelabai įdomi, bet po truputį viskas rutuliojasi ir galiausiai neįmanoma nuo ekrano atsitraukti. Filmas su krauju, taip kad ne visoms turbūt patiktų. mirksiukas.gif O visi tie filmai apie egzorcizmą man nepaliko didelio įspūdžio. Nuobodūs, nebaisūs visiškai. Net žiūrėt neverta. Čia pagal mane. biggrin.gif Nesenai žiūrėjau "Įsimylėję" (čia taip pat Siaubo filmas), tai paliko tokį įspūdį, kad norisi žiūrėt dar ir dar ir dar. Labai įdomus filmas. Perspėju, apie kankinimą. Baisus. Šokiravo. Kitas irgi mano nesenai peržiūrėtas filmas- "Otis". Labai įdomus, nėra kraujo ir pan. vietų, bet siužetu tikrai įdomus. "Antichrist"- įdomus, bet tik pats galas, filmas man nepatiko, nes per daug "S" vietų, todėl nesukėlė jokio įdomumo. Man išvis nepatinka kai būna tokių vietų SIAUBO filmuose, kur turi rodyt siaubą. g.gif Bauginantis man pasirodė "Pagieža, baltoji senė". Kartu ir juokingas. thumbup.gif
Atsakyti
Na va, vakar pabandžiau žiūrėti parsisiųstus filmus:
"Mirusiųjų sąraše devyni" - pasirodo ką tik buvau mačiusi, per BTV rodė, bet tikrai geras
"Sunkus kelias į pragarą" - taip pat buvau mačiusi ir man įspūdžio nepaliko.
"Byla39"- tikrai neblogas, toks holivudinis, bet įtampos pakanka.
"Apleistas namas" - gerulis, privertęs mane, seną bobą, naktį sukaukti per sapnus (sapnavau, kad į kambarį kažkas sėlina, mieli kaimynai, atleiskite, kad pažadinau), nėra lengvas ir paprastas, bet man labai patiko.
"Raganą" esu senokai jau mačiusi, didelio įspūdžio nepadarė, gal reikės pasikartot g.gif
Tai dabar ir mąstau - ką šiandien žiūrėt? "Juodąją skylę" per TV6?
Šią savaitę dar patikrinsiu kitus rekomenduotus, įdomu, nuo kurio dar kauksiu doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 29, 06:24)
"Apleistas namas" - gerulis, privertęs mane, seną bobą, naktį sukaukti per sapnus (sapnavau, kad į kambarį kažkas sėlina, mieli kaimynai, atleiskite, kad pažadinau), nėra lengvas ir paprastas, bet man labai patiko.

o kaip baigesi? 4u.gif irgi ziurejau, bet negalejau pabaigt paskutinio pusvalandzio mazdaug ziauriai baisu pasidare..
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 08 29, 09:39)
o kaip baigesi?  4u.gif irgi ziurejau, bet negalejau pabaigt paskutinio pusvalandzio mazdaug ziauriai baisu pasidare..

ar baisu ar miegas suėmė?
Nu kaip galėjo baigtis - aišku nekaip, tėvas pabaigė savo brudną darbą, kaip jie ir tikėjosi, iš Rusijos mama pas dukrą nebegrįžo...
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 28, 22:09)
Įdėta anonso nuoroda suintrigavo  biggrin.gif

mano mintys apie "Kaimas" tokios pačios. Pažirėjau ir likau nesupratus... doh.gif
Atsakyti