"Švytėjimas" man irgi patiko, kai žiūrėjau, geras filmas, baisokas toks visai.

O diskutuokit kaip norit, tema apie Siaubo filmus, rekomenduokit matytus, sakykit savo nuomonę, kokie nepatiko ir t.t- man nesvarbu, bet aplamai tema apie Siaubiakus, taigi galit komentuot.

Savo nuomonės niekam nebruku. Beja, filmas "Vaško Namai" tikrai įdomus, na bent jau didžiajai daugumai pasirodė įdomus..., man taip pat. Ir miego visai nesinorėjo, nes labai įtraukiantis filmas, vertas dėmesio. Na bet nuomonės labai skiriasi šiuo atžvilgiu.

Labai nepatariu žiūrėt- "Vabalas" (Bug). Neįdomus, nesamoningas filmas, tikrai tuo įsitikintumėt, jei pažiūrėtumėt. Kas apie "Kukurūzų Vaikus", tai man tas filmas labai nepatiko. Tikrai, kai jau pasižiūri tai lyg durnas pasijunti, nes pats scenarijus visiška nesamonė, net patį filmą sunku suprasti, nepavadinčiau Siaubo filmu. Vaikams pažiūrėt gal ir verta, bet suaugusiems žmonėms ... Nemanau.

, na bet kaip kam. Kai kuriem ir patinka tas filmas, bet tik ne man. O labiausiai iš visų Siaubo filmų mėgstu- "RIBOS (FRONTIER-(S) ) . Labai baisus filmas, apie keistą žmonių rasę, apie išlikimą ir t.t, nerealus filmas, pradžia gal ir nelabai įdomi, bet po truputį viskas rutuliojasi ir galiausiai neįmanoma nuo ekrano atsitraukti. Filmas su krauju, taip kad ne visoms turbūt patiktų.

O visi tie filmai apie egzorcizmą man nepaliko didelio įspūdžio. Nuobodūs, nebaisūs visiškai. Net žiūrėt neverta. Čia pagal mane.

Nesenai žiūrėjau "Įsimylėję" (čia taip pat Siaubo filmas), tai paliko tokį įspūdį, kad norisi žiūrėt dar ir dar ir dar. Labai įdomus filmas. Perspėju, apie kankinimą. Baisus. Šokiravo. Kitas irgi mano nesenai peržiūrėtas filmas- "Otis". Labai įdomus, nėra kraujo ir pan. vietų, bet siužetu tikrai įdomus. "Antichrist"- įdomus, bet tik pats galas, filmas man nepatiko, nes per daug "S" vietų, todėl nesukėlė jokio įdomumo. Man išvis nepatinka kai būna tokių vietų SIAUBO filmuose, kur turi rodyt siaubą.

Bauginantis man pasirodė "Pagieža, baltoji senė". Kartu ir juokingas.