Įkraunama...
Įkraunama...

SIAUBO filmai

QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 29, 09:17)
ar baisu ar miegas suėmė?
Nu kaip galėjo baigtis - aišku nekaip, tėvas pabaigė savo brudną darbą, kaip jie ir tikėjosi, iš Rusijos mama pas dukrą nebegrįžo...

baisu blush2.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
O gal žinot gerų rytietiškų siaubo filmų? bigsmile.gif būtų smagu jei kas parekomenduotų 4u.gif ...visos pagiežos ir skambučiai matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 28, 15:25)
Vakar prisiminiau, kad nemaciau dar wrong turn 3, tai pasiziurejau, pirmos dalys geresnes, aciu visoms uz rekomendacijas, prisisiunciau, tai dabar ziuresiu, bet manau senas rusiskas baubas vistiek bus geriausias visu laiku siaubakas  doh.gif  thumbup.gif
Dukrai patinka paranormal activity, o man tai juoka kelia
P.S. vasko namai tikrai neblogas, keleta kartu ziurejau, net isirasiau i kolekcija

Jei patiko "Wrong turn" tai manau patiks "The Hills Have eyes" abi dalys 4u.gif nes praktiškai tas pats tik kalnuose biggrin.gif

Man "Našlaitė" patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 29 rugpjūčio 2011 - 12:13
QUOTE(Beža @ 2011 08 29, 13:12)
Jei patiko "Wrong turn" tai manau patiks "The Hills Have eyes" abi dalys 4u.gif nes praktiškai tas pats tik kalnuose biggrin.gif

Mačiusi kalnų akis.
Man toks jausmas, kad iš senųjų kruvinų skerdynių Teksase kilę šitie filmai.
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 27, 22:38)
O "Vaško Namai" tai visiem patariu žiūrėt, kurie kraujo nesibaido, nes ta vieta su pirštu.  schmoll.gif nevisiems. Po to man širdį skaudėjo net prisiminus, nes tikrai žiauru ...  thumbup.gif

o kas su tuo pirstu buvo? Bent jau galtonai parasykit, suintrigavot ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar bus įdomu po to žiūrėti. Na bet pasakysiu, jei jau taip įdomu. Mergina iškišo pirštą pro groteles, nes ji buvo kažkokiam rusy, o viršuj jos- gatvė ir žmogus, kuris galėjo jai padėti. Pagrobikas, kuris ją uždarė rusyje kalbėjo su jos broliu, o ji tuo tarpu kaip jau ir minėjau pirštą iškišo pro groteles, pagrobikas paėmė reples ir piršto galiuką nurovė, įsidėjo į kišenę, o brolis net nepamatė. blink.gif Ji liko be pusės piršto, bėgo kraujas, išsiterliojo ji veidą ir t.t, baisi vieta, o kas svarbiausia, kad rodė viską. doh.gif

"Ir kalnai turi akis"- mačiau abi dalis, pirma dalis įdomesnė nei antra. "Wrong Turn"- mačiau visas tris dalis, pirma taip pat buvo įdomiausia. Siužetu šie filmai panašūs.

Čia jau gan senai per BTV mačiau Siaubo filmą- "Rozmari Žudikas" (Prowler). Labai baisus filmas, senoviškas matosi, senai kurtas, bet toks įdomus, įtampos netrūksta. Šį filmą galima pasižiūrėti (www.filmai.in) svetainėje, tik ten nes kitur jo rasti praktiškai neįmanoma. schmoll.gif
Atsakyti
Ziurejau Ragana,na tikrai Baubas2 biggrin.gif ir Mirusiuju sarase devyni,sis patiko,pasirodo esu daug siaubo kinu nemaciusi tongue.gif
Atsakyti
Mirusiųjų sąraše 9- iš pradžių nelabai įdomu, kol neprasideda tas visas aiškinimasis kodėl gi ten jie atsidūrė? Tai man labai patiko todėl, kad jis kriminalinis, aiškinasi kaip, kodėl. Nors aš ir pati galėčiau dirbt kriminale, viską supratau mažiau nei per vidurį filmo, o jie dar aiškinosi ... biggrin.gif Stengiuosi ieškot ir žiūrėt kriminalinius Siaubo Filmus. Galiu drąsiai rekomenduot man labai patinkantį filmą- "Bučiuoti Merginas", nors jis ir trileris, bet priskirčiau prie Siaubo filmų, drąsiai. Nepasigailėsit pasižiūrėjusios tos, kurioms patinka kriminaliniai Siaubai. g.gif

Prisiminiau labai gerą Siaubo filmą- Nekviesti Svečiai. Kraujo ir viso k.t nėra, bet toks įdomus, baisus filmas. blink.gif
"Praeities Šešėliai"- na manau, šis filmas patiktų kiekvienai mamytei. smile.gif
"Pražūringas Rūkas"- labai baisus filmas, puikus siužetas, neleidžiantis atsitraukti nuo ekrano nė minutei. Iš pradžių gal ir nelabai įdomu, reikia palaukti kol viskas stos į vietas ir tuomet prasideda siaubas, pabaiga man blogiausia, apsiverkiau net. verysad.gif
"Mizerė"- kiek rodžiau ir draugėm ir vyrui, šis Siaubo filmas labai patiko. Nepavadinčiau jo Siaubo filmu, nors jis priskiriamas tai kategorijai. Filmas įtempto siužeto, labai bauginantis, tikrai vertas dėmesio, SUPER.

Esu tikra Siaubo filmų mėgėja, tai rekomenduoju pačius įdomiausius. rolleyes.gif
Atsakyti
Jolitaaa mano dar nematytu filmu sarasas dideja Jusu deka bigsmile.gif

Prazutingas rukas labai geras sio zanro filmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri matet Juodąją skylę? Tuoj rodys per Tv6, galvoju gal paziuret, nes seniai jau ziurejau koki siaubo f ir siaip miegas ko tais taip anksti ima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 08 29, 12:49)
O gal žinot gerų rytietiškų siaubo filmų? bigsmile.gif būtų smagu jei kas parekomenduotų 4u.gif ...visos pagiežos ir skambučiai matyti 4u.gif

Prieš kokį pusmetį tikrai žiaurų mačiau,bet pavadinimo neatsimenu. Scenarijus: Jaunuoliai už nemenką užmokestį sutinka dalyvauti privačiame VIP vakarėlyje. Jau būdami ten pamato,kad jie ir bus programos vinis ir dalyvaus iškrypėliškoje egzekucijoje aukų pavidale. Tikrai žiaurus,išradingi kankinimai,bent jau man baisesnis už "pjūklus"(su tuo nupjautu piršteliu net nesulyginsi) smile.gif . Gal kuri matėte ir atsimenate pavadinimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 29 rugpjūčio 2011 - 20:47
O man "Mirties sąraše devyni" arba "Nine Dead" nepatiko visai doh.gif su mb greit išrišom galus kaip viskas baigsis doh.gif
Atsakyti