Mirusiųjų sąraše 9- iš pradžių nelabai įdomu, kol neprasideda tas visas aiškinimasis kodėl gi ten jie atsidūrė? Tai man labai patiko todėl, kad jis kriminalinis, aiškinasi kaip, kodėl. Nors aš ir pati galėčiau dirbt kriminale, viską supratau mažiau nei per vidurį filmo, o jie dar aiškinosi ...

Stengiuosi ieškot ir žiūrėt kriminalinius Siaubo Filmus. Galiu drąsiai rekomenduot man labai patinkantį filmą- "Bučiuoti Merginas", nors jis ir trileris, bet priskirčiau prie Siaubo filmų, drąsiai. Nepasigailėsit pasižiūrėjusios tos, kurioms patinka kriminaliniai Siaubai.
Prisiminiau labai gerą Siaubo filmą- Nekviesti Svečiai. Kraujo ir viso k.t nėra, bet toks įdomus, baisus filmas.
"Praeities Šešėliai"- na manau, šis filmas patiktų kiekvienai mamytei.
"Pražūringas Rūkas"- labai baisus filmas, puikus siužetas, neleidžiantis atsitraukti nuo ekrano nė minutei. Iš pradžių gal ir nelabai įdomu, reikia palaukti kol viskas stos į vietas ir tuomet prasideda siaubas, pabaiga man blogiausia, apsiverkiau net.
"Mizerė"- kiek rodžiau ir draugėm ir vyrui, šis Siaubo filmas labai patiko. Nepavadinčiau jo Siaubo filmu, nors jis priskiriamas tai kategorijai. Filmas įtempto siužeto, labai bauginantis, tikrai vertas dėmesio, SUPER.
Esu tikra Siaubo filmų mėgėja, tai rekomenduoju pačius įdomiausius.