Įkraunama...
Įkraunama...

SIAUBO filmai

O man visai patiko. smile.gif Va dabar kai veikt nebuvo ką įsijungiau Siaubo filmą online, buvo sunku rasti tą, kurio nesu mačiusi, tai ėjau nuo paskutinio psl, į pradžią, galvojau gal kur vieną/ kitą ir pražioplinau, tai dabar pažiūrėsiu. mirksiukas.gif Radau "Palaidota Gyva"- galiu drąsiai teigti, kad filmas baisesnis už "Pjūklus" ir visus kitus filmus, kuriuose yra bent kiek kraujo. Pripažinsiu, filmas vaidintas nėra labai profesionaliai, nes visas grimas, kaukės, kraujas- neatrodo labai tikroviškai. smile.gif , tai manau bet kas pastebėtų. Bet be visa ko visas scenarijus labai bauginantis, sukaustė, privertė širdį plakt greičiau, net išgąsdino kai kuriose vietose, įtemptas siužetas ir visa kita. Geras filmas. Labai patiko. thumbup.gif

O kas dėl Rytietiškų filmų, tai "Spiralė" nerekomenduoju, kam patinka Rytietiški filmai, tai gal ir tas "Spiralė" Siaubo filmas patiks, negaliu garantuoti, juk visų nuomonės skiriasi. Rytiečiai Siaubo filmus kuria kažkuo baisesnius nei kiti. Net nemoku paaiškint, jų Siaubo filmai būna kažkokie išskirtiniai ir tikrai ne bet kam gali patikt.
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 08 29, 21:55)
O man "Mirties sąraše devyni" arba "Nine Dead" nepatiko visai doh.gif su mb greit išrišom galus kaip viskas baigsis doh.gif

Mes irgi viduryje išrišom, tačiau iš prokurorės tokio gesto nesitikėjom, matyt mes sąžiningi valstybės tarnautojai biggrin.gif
Vakar bandžiau žiūrėti "Prieglaudą", tačiau užmigau, trūko man įtampos ir siaubo, nors MB patiko.
Atsakyti
Na "Prieglauda" kraupokas filmas, bet ..., įtampos tikrai trūko. Pažiūrėkit kokių įdomesnių, nes "Prieglauda" tikrai nėra labai įdomus filmas, jei norit įtampos, tai siūlau pažiūrėt- "Kruvinoji Valentino Naktis", "Wrong Turn (|-ą dalį), "Praregėjimas" (internete tik LT titrais). smile.gif
Atsakyti
as va prisiziuriu saubo filmu ir viskas nebegaliu... biggrin.gif gyvenime nimciau pakeleivio,neiciau i svetima nama,tuo labiau sukciau is kelio ale kad sutrumptin kelione biggrin.gif zinau,kvaila,bet nu labiau vercia saugotis tokie filmai
Atsakyti
Na ir aš kitaip elgčiaus, Siaubo filmai tam ir sukurti. smile.gif , kad būtų baisu, daug įtampos ir visa kita. Va dabar iš naujo pažiūrėjau "Ragana", toks geras filmas, atsižiūrėt negaliu, baisus, šokiruojantis, o jau žmogelio to kaip gaila buvo ..., ne tas žodis kaip širdis spurdėjo. Labai mėgstu tą Siaubo filmą, RU "Baubo" 2 dalis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 08 29, 21:39)
Prieš kokį pusmetį tikrai žiaurų mačiau,bet pavadinimo neatsimenu. Scenarijus: Jaunuoliai už nemenką užmokestį sutinka dalyvauti privačiame VIP vakarėlyje. Jau būdami ten pamato,kad jie ir bus programos vinis ir dalyvaus iškrypėliškoje egzekucijoje aukų pavidale. Tikrai žiaurus,išradingi kankinimai,bent jau man baisesnis už "pjūklus"(su tuo nupjautu piršteliu net nesulyginsi)  smile.gif . Gal kuri matėte ir atsimenate pavadinimą  smile.gif

Kažkas panašaus į ''Nakvynės namus''(''Hostel'') g.gif .
P.s.Labai džiaugiuosi radus šią temą.Susidariau sąrašiuką žiūrėtinų filmų.
Ne siaubo,bet man palikęs įspūdį - ''Patologija''.Gan įdomus siužetas.Nors gal ir ne visai į temą aš čia ax.gif
O šiandien peržiūrėjau''Prieglaudą''.Man gan įspūdingas,gilus.
Atsakyti
QUOTE(Pašėlusi kiaunė @ 2011 08 30, 19:46)
Kažkas panašaus į ''Nakvynės namus''(''Hostel'') g.gif .
P.s.Labai džiaugiuosi radus šią temą.Susidariau sąrašiuką žiūrėtinų filmų.
Ne siaubo,bet  man palikęs įspūdį - ''Patologija''.Gan įdomus siužetas.Nors gal ir ne visai į temą aš čia ax.gif
O šiandien peržiūrėjau''Prieglaudą''.Man gan įspūdingas,gilus.

Kad ne. Ne Hostel ten buvo. Nebeatrandu dabar schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 30, 18:32)
Na ir aš kitaip elgčiaus, Siaubo filmai tam ir sukurti.  smile.gif , kad būtų baisu, daug įtampos ir visa kita. Va dabar iš naujo pažiūrėjau "Ragana", toks geras filmas, atsižiūrėt negaliu, baisus, šokiruojantis, o jau žmogelio to kaip gaila buvo ..., ne tas žodis kaip širdis spurdėjo. Labai mėgstu tą Siaubo filmą, RU "Baubo" 2 dalis.  biggrin.gif

Tai,kad tas Baubas 2 dar nepasirodė niekur..? Jei negaila,įmeskite nuorodą kur jį matėte. Labai noriu jį pažiūrėti.
O gal čia ta "Ragana" -ta antroji dalis..? Šita? http://www.filmai.in...agana-2007.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 30 rugpjūčio 2011 - 20:07
Ne, aš kalbu apie tai kad filmas "Ragana" primena Rusišką Baubą, o tą 2 skaičių netyčiom parašiau, atsiprašau, jei kurią iš Jūsų suklaidinau, čia mano neapdairumas. blush2.gif , o filmas nuorodoje- taip, ten ta "Ragana", tas filmas primena senąjį, Rusiškąjį "Baubą". smile.gif

Mačiau "Nakvynės Namai" abi dalis, didelio įspūdžio kažkodėl nepaliko ..., nežinau, pats siužetas gal ir nieko, bet ..., nelabai patiko man nei 1, nei 2 dalis. g.gif
Atsakyti
Labai laukiu "Baubo" antrosios dalies. Jei jau kur pirmoji rasite,tai kuo garsiau čia pašūkaukite mirksiukas.gif
Atsakyti
The strangers/Nepažįstamieji geras thumbup.gif O siaip patinka man tokie su trilerio motyvais, kai kazkas vaidenasi ar pan., o gale viska issaiskina kas ir kodel. Kaip pvz Uzraktas, Skambutis, Tamsus vanduo... thumbup.gif
Atsakyti
"The Strangers" (Nepažįstamieji) mano nuomone- paskutinis š**as. Nežinau, visiems kurie tik pasižiūri tai labai patinka tas filmas, o man..., esmės nesupratau visiškai. Kadangi tas Siaubo filmas baisiausiai išgirtas visų buvo tai nesenai nutariau pažiūrėt, labai nepatiko, netgi ne tai kad labai nepatiko, bet ŽIAURIAI NEPATIKO. schmoll.gif Pradžia neįdomi, reikėjo ilgai laukti kol prasidės veiksmas, kurio beveik nebuvo per visą filmą, nesąmoningas toks filmas, be turinio, tik laiką sugadinau pažiūrėjusi tą niekam tikusį filmą. Na nuomonės labai skiriasi, bet jis man nebaisus, bet ir neįdomus...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 08 30, 16:41)
as va prisiziuriu saubo filmu ir viskas nebegaliu... biggrin.gif gyvenime nimciau pakeleivio,neiciau i svetima nama,tuo labiau sukciau is kelio ale kad sutrumptin kelione biggrin.gif zinau,kvaila,bet nu labiau vercia saugotis tokie filmai

Ir dar įsivaikint nesinorėtų, ypač po vakar žiūrėtos "Našlaitės", sorry, dėl laiko stokos neieškau mergaitės, rekomendavusios šį filmą, niko, tačiau DIDEALIAUSIAS AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif , man labai labai labai patiko, o dar ir labai būtų šokiravęs, jei ne bendradarbės klaida pasakojant, kad ji matė "Byla 39" filmą, nors pasakė esminę "Našlaitės" "razinką", dėl ko dalis filmo prarado žavesį, bet nežinant tos "razinkos" tai uch thumbup.gif
Dar žiūrėjau "Ribas" - irgi patiko thumbup.gif , na nemaniau, kad man tiek kraujų gali patikti, tik gal tėvo personažas komiškas (tos asociacijos su naciais)
Labai šauni tema, labai smagu, kad vis nematytų filmų pasiūlote, taigi mano baisieji rudeniški vakarai prasideda drinks_cheers.gif
Atsakyti