Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *65 Namučiai...

QUOTE(Joseda @ 2011 08 27, 09:16)
o aš nutariau grąžinti neskaičiusi. mama perskaitė, bet sakė, kad banaloka unsure.gif
šiaip draugė minėjo, kad jos ar ne 14  knygų bus  blink.gif atseit yra septynios, bet lietuviai dar kiekvieną į dvi dalis dalija  unsure.gif

Jūsų draugė klysta. Šiuo metu yra tik 7 knygos. Ir kaip autorė pati paskelbė 2012 ar 2013 turėtų pasirodyti 8-oji paskutinė šios serijos knyga.
Atsakyti
Su gimtadieniu, Kirse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 27, 12:58)
Jūsų draugė klysta. Šiuo metu yra tik 7 knygos. Ir kaip autorė pati paskelbė 2012 ar 2013 turėtų pasirodyti 8-oji paskutinė šios serijos knyga.

tai taip, bet atseit lietuviai tas septynias knygas išdalijo į keturiolika unsure.gif

grįžau, radau save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 27, 12:10)
tai taip, bet atseit lietuviai tas septynias knygas išdalijo į keturiolika  unsure.gif

grįžau, radau save smile.gif

Na taip matyt maketuojant labai storos gaunasi. Knygose nemažai tiesioginės kalbos, o pagal lietuvišką gramatiką, tai užima tikrai nemažai vietos. O ir angliškųjų variantas yra nemažas virš 800 psl. Tai lietuviškai išeitų knygos su virš 1000 psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 27, 13:17)
Na taip matyt maketuojant labai storos gaunasi. Knygose nemažai tiesioginės kalbos, o pagal lietuvišką gramatiką, tai užima tikrai nemažai vietos. O ir angliškųjų variantas yra nemažas virš 800 psl. Tai lietuviškai išeitų knygos su virš 1000 psl  smile.gif

tokiu atveju ir bus keturiolika doh.gif jei susipirkti, tai eina sau - nemažai kainuos...
Atsakyti
muminuk, o tau labiau tiko Joseda. biggrin.gif
Atsakyti
Kirse,sveikinu! Grazios Tau dienos !

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 27 rugpjūčio 2011 - 13:37
QUOTE(Masako @ 2011 08 27, 13:27)
muminuk, o tau labiau tiko Joseda. biggrin.gif

nesijaučiau savimi doh.gif susigyvenau su mumiu ax.gif (Joseda - vaikų vardų pirmos dvi raidės).

gal kuri nors įtariate, kada maxėj nuolaidos knygoms bus? g.gif
Atsakyti
Patiko 4u.gif

"Bare jaučiausi taip, lyg būčiau Niujorko universiteto valgykloje, kai Kolumbijos universiteto studentai bando vienas kitą perrėkti diskutuodami apie tai, kad gyvenimas yra tuščias, kad viskas absurdiška ir kad vienintelis dalykas, kurį, žmogau, dar gali padaryti, tai tik grakščiai sutikti likimo smūgius. Kai buliaus ragas į tave artėja ir sminga tau į klubą, va tada tai suvoki, kad atėjo tiesos valanda. Skaityk Hemingvėjų, žmogau, skaityk Žaną Polį Sartrą, žmogau. Jie žino, kas tai yra.

Jei man nereikėtų dirbti bankuose, prieplaukose ir sandėliuose, tuomet ir aš turėčiau laiko būti normalus studentas ir aimanuoti apie tuštumą. Kaip norėčiau, kad mano tėvai būtų gyvenę padorų gyvenimą ir išleidę mane į mokslus, tuomet ir aš galėčiau sėdėti baruose ir valgyklose ir visiems aiškinti, kaip man patinka Kamiu dėl to, kad kasdien skatina galvoti apie savižudybę, ir Hemingvėjus, nes rizikavo būti buliaus padurtas į šoną. Žinau, jei tik turėčiau laiko ir pinigų, tai nevilties srityje aplenkčiau visus Niujorko studentus, nors savo mamai apie tai negalėčiau nė prasitarti, nes ji sakytų: jergutėliau, dėl Dievo meilės, argi neturi sveikatos, batų ir puikios ševeliūros, ko tau dar trūksta?"

(Frank Mccourt Tataigis)
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 26, 19:32)
Knygas išsirinkti reikėjo 1-2 mėnesiams.

Beje, ką tik baigiau Svetimšalė. Meilės labirinte..
Žinoma, pasibaigė įdomiausioje vietoje, tai dabar reikės laukti, kol pasirodys antroji knygos dalis!
Laukite tęsinio, vadinasi...

Gera istrauka pasirinkta apie Briana ir Rodzeri (pati pirma, kur ji viski nuo jo valo) tongue.gif As siuo metu klausausi trecia sios serijos knyga "Voyager" (Keliautojas?) angliskai. Sunkokai sekasi, nes skaitove labai stengiasi igarsinti atitinkamus veikejus skotisku ir prancuzisku akcentu, tai man, tokiai anglistei, pasidaro vietomis isvis nebesuprantama. Jei kam idomu, cia yra pirma, antra ir ketvirta knygos rusiskai http://lib.rus.ec/a/19208
Rusai, matyt, irgi megsta leisti serijas ne is eiles cool.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(adžani @ 2011 08 26, 20:39)
Nepamenu,kad tu gavai knygas,nes tą savaitę antradienį gavau ir aš?

aš gavau man rodos panašiai kaip ir tu. kiek pamenu, šešioliktą ar septynioliktą dieną.

QUOTE(Ebru @ 2011 08 26, 23:39)
prıtarıu drinks_cheers.gif  man ruduo turbut pats grazıausıas metu laıkas. Ir be galo nuostabu lyjant lıetuı skaıtytı knyga  wub.gif

mėgstu rudenį wub.gif

QUOTE(Glimer @ 2011 08 27, 10:39)
labas rytas  4u.gif

kazkaip siryt emiau skaitineti apie "nakties užklupti", aisku neradau originalaus sios knygos pavadinimo  g.gif  o rasytojos bloge radau dvi knygas, kadangi anglu kalbos nesimokiau, tai nesuprantu kuri knyga yra kuri ir gerai suprantu yra tesinys  g.gif

gal kas skaite-zino ar domejosi?  g.gif  klausiu, nes tokiu atveju ketinu uzklausti leidejus a neketina isversti antros dalies, jei tokia yra  rolleyes.gif

man rodos, originalus pav. ,,Benighted" mirksiukas.gif kita knyga, kurią turėjai omeny, tikriausiai ,,In Great Waters" ? Manyčiau, kad tai dvi atskiros ir nesusijusios knygos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 27 rugpjūčio 2011 - 15:16
kirse, su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti