Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *65 Namučiai...

QUOTE(Joseda @ 2011 08 26, 17:02)
armijai ir civiliams žiūrėjai?

Ne doh.gif Visai pamiršus buvau doh.gif Ačiū, reik užsukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 26, 14:27)
Masako, a ko čia geltoninies? Diskusija apie literatūrą biggrin.gif.

Aha, nesidomiu ypatingai tais autoriais, bet kas nors gi turi vieną kartą normaliai atrašyti tam Ponui.
Ir nematau nieko pernelyg arogantiško, gal arogantiška būtų tada, jei neskaitytumėm pirmojo straipsnio. Betgi čia atsakas į jį. Viskas gerai parašyta biggrin.gif Beje, ir antrame straipsnyje jaučiasi autorės išsilavinimas, žinios, ko pirmajame nelabai ir pamatysi.

Beje, man irgi šių autorių asmenybės nėra dar tokios vertos dėmesio, nepulsiu dabar keisti nuomonės apie Silva Rerum... Tegul aiškinasi, ar mažai internete vietos?

O beje, didesnę traumą patyriau, kaip perskaičiau Kosto Kubilinsko biografiją. Juk jis parašė mano vaikystės eilėraščius! Ledinuką! Ir žmones šaudė. Ir supaisysi, kokie sudėtingi žmonių likimai....

O šiedu du autoriai... Žvaigždutės...
Papildyta:
QUOTE(Leveret @ 2011 08 26, 15:15)
Gali man rašyt, bet, ko gero, daugiausiai žino Skaitanti  rolleyes.gif

Oi, mane pagyrė blush2.gif
Stikliuk, tai rašyk, padėsim. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 26 rugpjūčio 2011 - 16:40
Sveikos,aciu uz tema registras vis dar su ta pacia sanchajaus suguloves dukterimi,siandien tureciau pabaigt,o tada imsiuos rasputino. bigsmile.gif
Atsakyti
laba.

kaip greit į naują temą persikėlėt bigsmile.gif

SS, graži tema 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 08 25, 21:51)
Mane labiausiai stebinantis ir darbe išgirstas sakinys buvo 'labutatytis, kaip darbukas, mažututėlyte?'

lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 26, 13:39)
p.s kuriai konkrečiai galėčiau parašyti dėl pagalbos su wordpress`u blush2.gif mastau.gif

gali ir man rašyt, bet kaip sakė Leveret, Skaitanti daugiausiai žino wordpress'o ,,paslapčių" mirksiukas.gif

QUOTE(Glimer @ 2011 08 26, 16:15)
mačiau kad kazkas sakytis Vandens darmbliams-ziurejau filma-be galo patiko, noreciau ir knygos, tik klausimas ar mano kaime bus tokia  g.gif

jei filmas patiko, tai knyga turėtų dar labiau patikti. Nors kita vertus, kai žinai siužetą, tai tiek malonumo, kiek nežinodama, nepatirsi unsure.gif

QUOTE(adžani @ 2011 08 26, 17:44)
Sveikos,aciu uz tema registras vis dar su ta pacia sanchajaus suguloves dukterimi,siandien tureciau pabaigt,o tada imsiuos rasputino. bigsmile.gif

aš jau truputį gailiuosi, kad pasiėmiau Rasputiną. Knyga įdomi ir vertinga, bet jau taip lėtai skaitosi. Na, pusę įveikiau, tai ir kitą įveiksiu, bet tikiuosi, kad iki rugsėjo pavyks įveikti, nes po to iš viso tas reikalas užsitęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 08 26, 10:58)
Į naujus namus ateinu su Vidmantės Jasukaitytės "Stebuklinga patvorių žolė".

Įdomu, kaip ji tau? Man tai ji be galo patiko, tiesiog pritrenkė (gerąja šio žodžio prasme).

Perskaičiau Patricios Duncker "Haliucinuojantis Foucault". Labai norėjau šitos knygos, net nežinodama, apie ką ji, vien tik dėl daugybės gerų apie ją skaitytų žodžių, tikėdamasi didelio intelektualinio malonumo, jei taip galima sakyti. Na ir ką- intelektualumo knygai tikrai netrūksta, parašyta ji irgi gerai, bet man vis tiek didelio įspūdžio nepadarė. Kaip "istorija apie šokiruojančią ir kerinčią meilę" taip pat visai nesujaudino. Beprotybės ir jos ribų bei rašytojo paskirties tema, manau, yra ir geresnių knygų.

"Visi rašytojai vienaip ar kitaip bepročiai. ... Nes mes netikime tikrovės stabilumu. Mes žinome, kad ji gali subyrėti į šukes kaip stiklo lakštas ar priekinis mašinos stiklas. Tačiau mes žinome ir tai, kad tikrovė gali būti sukurta, pertvarkyta, sukonstruota, perdaryta. Rašymas pats savaime yra smurto aktas prieš tikrovę".
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 26, 19:38)
aš jau truputį gailiuosi, kad pasiėmiau Rasputiną. Knyga įdomi ir vertinga, bet jau taip lėtai skaitosi. Na, pusę įveikiau, tai ir kitą įveiksiu, bet tikiuosi, kad iki rugsėjo pavyks įveikti, nes po to iš viso tas reikalas užsitęs  doh.gif

O iki kada reikia perskaityti knygas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 26, 20:01)
O iki kada reikia perskaityti knygas?  mirksiukas.gif

Nėra nustatyto termino mirksiukas.gif Tiesiog, jei nespėjai perskaityt pasiimtų knygų, tai kitą mėnesį turbūt jau nebeimsi naujų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 26, 20:01)
O iki kada reikia perskaityti knygas?  mirksiukas.gif

Man rodos duotas mėnesio laikotarpis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leveret @ 2011 08 26, 20:06)
Nėra nustatyto termino  mirksiukas.gif Tiesiog, jei nespėjai perskaityt pasiimtų knygų, tai kitą mėnesį turbūt jau nebeimsi naujų  biggrin.gif

Matyt tu teisi. g.gif Juk ką jie padarys, jei neperskaitysi? Blogiausiu atveju neduos kitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 26, 19:11)
Man rodos duotas mėnesio laikotarpis  mirksiukas.gif
Papildyta:

Knygas išsirinkti reikėjo 1-2 mėnesiams.

Beje, ką tik baigiau Svetimšalė. Meilės labirinte..
Žinoma, pasibaigė įdomiausioje vietoje, tai dabar reikės laukti, kol pasirodys antroji knygos dalis!
Laukite tęsinio, vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 26, 20:11)

Nepamenu,kad tu gavai knygas,nes tą savaitę antradienį gavau ir aš?
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 26, 20:11)
Papildyta:
Matyt tu teisi.  g.gif Juk ką jie padarys, jei neperskaitysi? Blogiausiu atveju neduos kitų  smile.gif

Aš klausiau pas tą merginą, tai taip ir atrašė: „Sveika Agne, laiko nebus nustatoma. Bendradarbiausime draugiškai. Kas mėnesį siųsime sąrašą, o jei busi paėmusi iš seniau ir nepeskaičiusi, juk neimsi antros, o gal jei labai norėsi, duosim smile.gif “
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Iš kur jus čia tas knygas gaunate? mastau.gif g.gif

Aš skaitau šiuo metu Giuseppe Tomasi di Lampedusa "Leopardas". Laukiu įdomumo smile.gif
Atsakyti