Ir as patarciau visoms besilaukiancioms mamytems pasidaryti si tyrima. Dabar jau treciasis mano nestumas ir pirmadieni darysiuosi si tyrima. Akusere sake tureti biski virs 20 lt tiksliai nepamenu kiek

tai tikrai nera brangu, daug brangiau kainuoja nervai po gimdymo kai lauki savo vaikucio, o jo vis neatnesa... As pirmo nestumo pabaigoje gulejau ligonineje ir nieko nezinojau apie si tyrima, o ir niekas net nesiule ji pasidaryti

o po gimdymo buvo sokas kai pasake kad vaikui igimta infekcija ir jam bus leidziami antibiotikai.. gime sveikas grazus berniukas ivertino 9-10 balu ir va kaip nutiko... baisu matyti kaip tavo kudikis kankinasi ir silpsta..maniskiam tai vietoj mano pienuko lasino gliukoze, vaikas buvo vangus, o kai issireikalavau pas save i palata nuolat buvo grasinama- kad atims jei vaikas nepriaugs svorio
Gerai kad viskas baigesi po savaites.. Su antru vaikuciu taip nerizikavau-pasidariau tyrima, jis buvo teigiamas ir jau pakliuvusi i gimdymo palata kelis kartus priminiau apie ji, suleido antibiotikus ir viskas

dukryte gime sveikute ir iskart atkeliavo pas mane(aisku gimdziau kituose gm

)
Sekmes visoms busimoms mamytems!