Rotusej 14.10

Mes santuoku rumuose turim buti 11.30 val. Tikiuosi viska spesiu.

mano civilinė buvo 14:10, bažnyčio 15:30, viską be problemų suspėjau. Vakare buvau pasidariusi manikiūrą ir veido valymą bei antakių korekciją. Iš pat ryto buvo likę tik šukuosena, makiažas ir suknelės apsivilkimas.
Kokia buvo nuostabi ta diena ...
Kokia buvo nuostabi ta diena ...
mus sutuox 14:30 santuoku rumuose
o i baznycioj zadam apie 13 val. apsilankyti. tikiuosi viskas bus

Mes tuoksimes tik Baznycioje 12.00
nezinau gal per anksti, nes reikia dar sukuosena ir makijaza padaryti, o apie 11.15 jau is namu isvaziuot, jauciu reiks 5 val. keltis kad viska suspeciau

Mes tai bažnyčioje tuokėmės 12.30 o rotušėje 14.10. Visur spėjome.
Be to kirpykloje iš ryto buvau 6.00.
Be to kirpykloje iš ryto buvau 6.00.
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 09, 13:48)
Cikadele, tu mane pribloskei

mums laikas buvo paskirtas 11.40(norėjome vėliau, bet tą dieną jau nebuvo vietų), bet atvykome tik 14.00, ir be jokių problemų ir kyšių buvome sutuokti

Nors tuokėmės prieš 1,5 metų, bet jau neatsimenu laiko. Man atrodo, kad apie 14 val. Svarbiausia reikia žiūrėti į tos dienos planus ir atstumus, ir kada svečiai susirinks. Pagal tai ir nusistatykit laiką.
QUOTE(gutukas @ 2005 02 09, 20:07)
mums laikas buvo paskirtas 11.40(norėjome vėliau, bet tą dieną jau nebuvo vietų), bet atvykome tik 14.00, ir be jokių problemų ir kyšių buvome sutuokti 

Ir nieko jums Kauno Rotušėje nesake? O kaip su sveikintojais? Jiems visiems pasakėte, kad būsite 14 val.?
vakar nunesem pareiskimus, norejau 30d, bet gavom 29d
baznycioje tuoksimes 14.30, o Kauno rotuseje 15.30.
norejau butent tokiu laiku, nes zinau, kad ta diena noriu niekur neskubedama viska pasiruosti

baznycioje tuoksimes 14.30, o Kauno rotuseje 15.30.
norejau butent tokiu laiku, nes zinau, kad ta diena noriu niekur neskubedama viska pasiruosti