mes rotusej 14.40, o baznycioj (katedra) 16.00
Mes tai civilinę santuoką žadam registruoti 14.00 bet va dabar perskaičiau jūsų mintis ir esu pasimetus kada gi geriau į bažnyčią...
Man labai patiko viena mintis, kad į bažnyčią geriau po CMB, kad nebereiktų žiedų nusimovinėt
Gal reiks taip ir padaryt?!

Man labai patiko viena mintis, kad į bažnyčią geriau po CMB, kad nebereiktų žiedų nusimovinėt

Mes tuoksimes 13:10 Santuoku rumuose, baznycioj nesituoksime. Balius prasides 18 val., tai manau dar uztektinai turesim laiko pasivazinet kur nors. Labai norisi, kad toji diena truktu kuo ilgiau, todel veliau tikrai nenoreciau tuoktis. O anskciau bijociau, kad galiu nespet susiruost

Mes baznycioj 14 val, i CMB neisim.
Aš taip pat manau, kad geriau pirma važiuoti tuoktis į bažnyčią, o vėliau i CMB, nes asmeniškai man svarbesnė bažnytinė santuoka, be to kaip čia minėjo, nereikės žiedų nusimauti
(tiesą sakant to nežinojau, ačiū).

Mes tai tik baznycioje tuoksimes, tai galvoju kokia 15-16val. Puota nuo kokiu 7-8, tai turetume viska spet

mano 14:10 rotusej, nezinau, kada i baznycia eisu,tikiuosi po rotuses...
mes 13.10 o baznycia tai 16.00 mum civiline kauno rotusei i baznycia tai uz 100 km mazdaug bet manau suspesim visur dar liks laiko ir gamtoj pabuti.

Tai as vadinasi ne taip supratau
Tai reiskia po baznycios jau nebereikia nusimaut ziedu, jei po to dar eini i CMB?!
Dar nieko ir neplanavom, nes siaip tai i CMB eisim 14.00. Tai gal tada reiks paplanuot baznycia pries tai
;

Dar nieko ir neplanavom, nes siaip tai i CMB eisim 14.00. Tai gal tada reiks paplanuot baznycia pries tai

mes tuokemes is prazdiu Kauno Katedroje 15val. o 16:10val.civilineje metrikacijoje viskas salia ir laiko uzteko pilnai
, ir keltis nereikejo vidury nakties

mano santuoka Kauno Prisikelimo baznycioje 14.30, o rotuseje 15.30. dabar pradedu galvoti ar suspesiu, tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Mės tuokėmės 14:30 tik bažnyčioje