Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

Mes tuoksimes Kauno rotuseje 13.00, o baznytine santouka bus apie 17.00 val, bet mes kunigeli issivezame su savimi tongue.gif
Tikiuosi, kad uzteks laiko pasiruosti ax.gif
Atsakyti
Mes tuokemes Vilniaus metrikacijoj 14 val., o 15.30 val. - Sv. Mikalojaus baznycioj. O marsrutas buvo toks: Vilnius (Jaunikis isvaziavo pas jaunaja) - Druskininkai (Lauke jaunoji) - Vilnius (santuoka)- Druskininkai (balius) 4u.gif 4u.gif Ir viska spejom 4u.gif
Atsakyti
Pasirinke buvom 14.30. Pavelavom apie valanda. Per mane. Isvada - 15.30 butu buve pats tas
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 02 10, 14:23)
Mes tuokemes Vilniaus metrikacijoj 14 val., o 15.30 val. - Sv. Mikalojaus baznycioj. O marsrutas buvo toks: Vilnius (Jaunikis isvaziavo pas jaunaja) - Druskininkai (Lauke jaunoji) - Vilnius (santuoka)- Druskininkai (balius)  4u.gif  4u.gif Ir viska spejom  4u.gif

Cia turbut buvo paskutinis jaunikio isbandymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai tuoksimes Vilniaus santuoku rumuose 13.10, Petro Povilo baznycioje 15.00 Tikuosi spesim...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispi_kristi @ 2005 02 10, 11:56)
Mes tuoksimes Kauno rotuseje 13.00, o baznytine santouka bus apie 17.00 val, bet mes kunigeli issivezame su savimi tongue.gif
Tikiuosi, kad uzteks laiko pasiruosti ax.gif

Aha o mano vestuves 10,40 Kauno rotušėjė, ar ne per anksti, nežinau kaip visur spėti?
Atsakyti
12 val 50 min o baznycioje nebus
Atsakyti
Mes tuokemes 16 val. baznycioje ir 17.45 val santuoku rumuose.
Ryte atsikelusi niekur neskubejau, pagulejau vonioje, su jaunikiu isgerem kavos, nuejau pas kirpeja ir pakankamai laiko turejau apsirengti. Niekur nereikejo skubeti ir vakare nejauciau nuovargio. thumbup.gif
Atsakyti
Mes tuokemes 15 val. tik baznycioje. O kam Jus du kartus tuokiates (cia tiems, kurie ir metrikacijoj, ir baznycioj)? Pasirinkit viena ir visur suspesit, juk beprasmiska du kartus apsikeisti ziedais, ir t.t. Na, cia tik mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti
Chada, dabar santuoku rumuose ziedais gali ir nesikeisti...
Mes rotusej busim 14.10, baznycioj dar nebuvom, noreciau apie 18.30 arba 19 val., bet kike teko girdeti kad iki 18 val tik galima verysad.gif
Atsakyti
man akyse jau darosi tamsu nuo tu valandu ph34r.gif bet kaip faina paskaityt kad ir su akibrokstais mergickos isteka ir nieko, ir jokiu cia paranoju nereikia notworthy.gif spesiu nespesiu...aisku as tik cia dabar taip kalbu...kai ateis ta mano diena tai ojojojoi scare.gif

man labai patiko pacioj pradzioj parasytas laiskutis kad tuokesi labai anksti 9 val. ar kazkur panasiu laiku...super. Gal ir man reiktu pagalvoti apie ryteli, nes tuoksiuos tai irgi vasara, o Santuokos rumuose vasara visada pilna vestuviniu sukneliu ir kostiumu...kad net akys raibsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 02 10, 09:16)
Ir nieko jums Kauno Rotušėje nesake? O kaip su sveikintojais? Jiems visiems pasakėte, kad būsite 14 val.?

sveikintojai visi žinojo, kad bus 14 val., nes mes žinojom kad tikrai nespėsim paskirtu laiku, blink.gif na o Rotušėje nieks nieko nesakė, kai buvome dar prieš savaitę nuėję paklausti gal gali įterpti mus vėliau, tai pasakė kad galim vėluoti, nes visi laikai užimti, ir pasakė kad tikrai būsim sutuokti, nieks nelieka nesutuoktas mirksiukas.gif
Atsakyti