Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

Mes Vilniaus CMB tuoksimes 14:40 o baznycioje 15:30 norim bet dar nezinau kaip bus reikia dar su kunigu pasitart... Beje norime tuokstis Dominikonu baznycioje biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai civilinej metrikacijoj buvom sutuokti 15.15,o baznycioje 16.00,niekur nereikejo skubeti,lakstyti,o ir sveciai iki 24.00 biggrin.gif biggrin.gif isbuvo dar blaivus,kadangi veliau ir i sale gryzom. biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTEman labai patiko pacioj pradzioj parasytas laiskutis kad tuokesi labai anksti 9 val. ar kazkur panasiu laiku...super. Gal ir man reiktu pagalvoti apie ryteli, nes tuoksiuos tai irgi vasara, o Santuokos rumuose vasara visada pilna vestuviniu sukneliu ir kostiumu...kad net akys raibsta ]

Galima ir dar ankciau, bet ar pagalvojai ka po to veiksite. Musu apsisprendima tuktis po pirtu nuleme sudalyvavimas vestuvese kuriu pradzia buvo ankstyva, kai visai svitai reikejo grizti netai ir velai apie 19 val, kaip mes nezinojom ka ir veikti iki sutarto laiko visi alkani, gerai, kad oras neblogas pasitaike.
Atsakyti
Mes Rotusej tuoksimes 14.00val., o kelinta valanda baznycioj- dar nesusitarem su kunigu. Manau suspesiu visur, dar ir laiko liks...
Atsakyti
o mano nuomone, ta nuostabioji diena turi buti kuo ilgesne. juk ji tokia ypatinga, be to, tik karta gyvenime.
mes tuokiames 11.20 Rotusej, baznycioj buvo 15val ir laiko pritruko- tiek visko buvo, ka veikti smile.gif
Atsakyti
Mes sutuoke 15.15 wub.gif
Atsakyti
Patarkite, kaip geriau daryti? g.gif Santuoku rumuose jau pasirinkom laika - 15.00 val. Ka daryti su baznycia - geriau veliau ar geriau pries civilines santuokos registravima? Ir koks turi buti laiko tarpas tarp siu dvieju ceremoniju?

Tik pasakykite nuosirdziai - is savo patirties thumbup.gif
Atsakyti
O mes tuoksimes tik baznycioj 15.00, o balius 18.00 - manau suspesim biggrin.gif
Atsakyti
Wajda, vienose vestuvese buvau, tai tarp civilines ir baznytnes santuokos buvo 2val. laisvo laiko, tikrai uzteko, nors ir vienur ir kitur siek tiek velavo, nes daug buvo vestuviu, net galima sakyti nelabai buvo ka veikti, buvo karsta, ir ieskojom pavesiu. Manyciau uztektu ir valandos, as kalbu apie Kauno rotuse ir artimiausias baznycias: Katedra ir Vytauto.
Atsakyti
Wajda,mano drauge tekedama vadovavosi tuo,kad baznycia ir santuokos sakramentas yra svarbiau nei civiline metrikacija, todel i baznycia ejo po santuoku rumu. Na,kad jau uzsimovus ziedus baznycioje, tai butu visam gyvenimui ir jau nebereiketu ju nusiimti. Laikas buvo panasus kaip tavo. Po to spejome pabuti ir gamtoje, ir 18 val. buvom kavineje. As pati darysiu atvirksciai, bet man taip leme aplinkybes-baznycia Vilniuje ryte, santuoku rumai Kaune 14.50. Svesim irgi Kauno apylinkese smile.gif manau visur speti smile.gif nors paciai gal ir arciau dusios butu i baznycia eiti po santuoku rumu.. ax.gif Sekmes!
Atsakyti
Mes tuokemes civilinej metrikacijoj 12:20, o baznycioje 15val. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wajda @ 2005 02 23, 17:28)
Patarkite, kaip geriau daryti?  g.gif  Santuoku rumuose jau pasirinkom laika - 15.00 val. Ka daryti su baznycia - geriau veliau ar geriau pries civilines santuokos registravima? Ir koks turi buti laiko tarpas tarp siu dvieju ceremoniju?

Tik pasakykite nuosirdziai - is savo patirties  thumbup.gif

mes civilineje metrikacijoje turime butu 14:40 norejome i baznycia vaziuot kokiai 15:30 nes ten netoli blush2.gif bet mums fotografas pasake kad reikia is pradziu rinktis baznycia,paskui ta pati pakartojo filmuotojas,taigi dabar mes baznycioje busime13:00 paskui vaziusime pasivazinet po miesta,paskui ant tilto,po sito i CMB is ten kur nors fotkintis ir gert sampano,o paskui i sale,nes taip daugiau laiko mums pasivazinet iseina ir nelabai velai i sale atvaziuosime o kai mazas tarpas tarp CMB ir baznycion blogai nes nezinai kiek zmoniu tave ateis pasveikint prie Cmb paskui dar gali ateit i baznycia,tai nusprendeme daugiau laiko palikti ,taip mums patare zmones kurie geriau ta uz mus zino biggrin.gif
Atsakyti