QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 02, 20:15)
Na ka gi bandau pirmakart interpretuoti kortas
Klausimas: kas man yra zmogus A.
Kalade- Rider-Waite
Kortos: II Zyne, Tauriu 7 (a), Tauriu pazas
Zyne: vandens stichija, menulis, intuicija, pasamoniniai dalykai, ismintis
Tauriu 7(apverstas) galimybe orientuotis tarp isfantazuotu "oro piliu", pagundu, velgi paskatinimas remtis intuicija ir nesuklysti pasirinkime.
Tauriu pazas atnesa naujienas, kadangi taurej matau zuvi, o tai religijos simbolis, noretusi tiketi, kad kalba apie dvasinius dalykus, naujienas dvasineje srityje.
Bandant interpretuoti, manau kad tas zmogus - man - tas, kuris pades lavinti dvasinius dalyku, bus tas pasiuntinys, sudauzantis "oro pilis", padedantis dvasiniame tobulejime, angelas sargas.
Labai lauksiu komentaru ir taisymo. tikiuosi labai nenuklydau i lankas.
Klausimas: kas man yra zmogus A.
Kalade- Rider-Waite
Kortos: II Zyne, Tauriu 7 (a), Tauriu pazas
Zyne: vandens stichija, menulis, intuicija, pasamoniniai dalykai, ismintis
Tauriu 7(apverstas) galimybe orientuotis tarp isfantazuotu "oro piliu", pagundu, velgi paskatinimas remtis intuicija ir nesuklysti pasirinkime.
Tauriu pazas atnesa naujienas, kadangi taurej matau zuvi, o tai religijos simbolis, noretusi tiketi, kad kalba apie dvasinius dalykus, naujienas dvasineje srityje.
Bandant interpretuoti, manau kad tas zmogus - man - tas, kuris pades lavinti dvasinius dalyku, bus tas pasiuntinys, sudauzantis "oro pilis", padedantis dvasiniame tobulejime, angelas sargas.
Labai lauksiu komentaru ir taisymo. tikiuosi labai nenuklydau i lankas.
Man pats klausimas kelia ivairiu atspalviu ir neaiskus. Rizikuoju - ismintinga moteris nezinanti, t.y. gerai taves nepazystanti ir bandanti "nuskanuoti" tave gudrumu ir netiketais ejimais.