Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 02, 22:09)
aha. tada aiskiau. aciu.

o kadangi ji apversta, tai raso per tinguma kentesi biggrin.gif tai ir rasau, kad butum aktyvesne
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 02, 21:10)
o kadangi ji apversta, tai raso per tinguma kentesi biggrin.gif tai ir rasau, kad butum aktyvesne

chi chi. per tinguma tai ilsesiuos smile.gif) ten jau baigti santykiai ir senokai, jei aktyvumas juose, tai vargiai nusimato. todel vat ir suabejojau del aktyvumo. bet uz reiksme aciu. zinosiu smile.gif

darsyk isiskaiciau i atsakyma. tai gal papildoma korta istraukti apie ta aktyvuma/neaktyvuma. vat man neaisku kame reikia to aktyvumo pvz? kituose santykiuose? ar kaip..smile.gif

istraukiau dar 3 lazdas kaip paaiskinancia korta kame to aktyvumo reik.

..o pievos zaliosios..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 02 rugsėjo 2011 - 21:22
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 02, 22:16)
chi chi. per tinguma tai ilsesiuos smile.gif) ten jau baigti santykiai ir senokai, jei aktyvumas juose, tai vargiai nusimato. todel vat ir suabejojau del aktyvumo. bet uz reiksme aciu. zinosiu smile.gif

darsyk isiskaiciau i atsakyma. tai gal papildoma korta istraukti apie ta aktyvuma/neaktyvuma. vat man neaisku kame reikia to aktyvumo pvz? kituose santykiuose? ar kaip..smile.gif

istraukiau dar 3 lazdas kaip paaiskinancia korta kame to  aktyvumo reik.

Speju - kelias zinoma, tik neisjudi juo. Cia ir nera to aktyvumo.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 02, 22:16)

istraukiau dar 3 lazdas kaip paaiskinancia korta kame to  aktyvumo reik.

o kas per klausimas?

Atsakyti

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 02, 21:23)
Speju  - kelias zinoma, tik neisjudi  juo. Cia ir nera to aktyvumo.

t.y buti aktyvesnei = eiti i prieki ir greiciau. smile.gif

pagal kortos paveiksleli speju teks eiti vandeniu smile.gif)))

aciu, merginos. labai idomu smile.gif

QUOTE(Mirabele @ 2011 09 02, 21:24)
o kas per klausimas?

cia visdar apie ta pati - korta patikslinimui aktyvumo :)kame turi buti tas aktyvumas:)
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 02, 22:29)
cia visdar apie ta pati - korta patikslinimui aktyvumo :)kame turi buti tas aktyvumas:)

as sakyciau maziau dairykis aplinkui ir zenk i prieki aktyviau biggrin.gif gal daug kuo abejoji, todel esi neryztinga..
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 02, 21:50)
as sakyciau maziau dairykis aplinkui ir zenk i prieki aktyviau biggrin.gif gal daug kuo abejoji, todel esi neryztinga..

supratau. einu smile.gif

na - o ka be manes nieks siandien nieko nedelioja? tuoj uzversiu jus savo kortom vel..smile.gif)))as jas siandien namie buvau palikus, visa diena nemaciau, tai va atsiplest negaliu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 02, 23:01)
supratau. einu smile.gif

na - o ka be manes nieks siandien nieko nedelioja? tuoj uzversiu jus savo kortom vel..smile.gif)))as jas siandien namie buvau palikus, visa diena nemaciau,  tai va atsiplest negaliu smile.gif)

Oho,koks aktyvumas nuo pirmos dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 09 02, 22:08)
Oho,koks aktyvumas nuo pirmos dienos thumbup.gif

nu . o ka daryt. vaikai miega, as dar nenoriu, reik pramogu susigalvot. gal ryt nebus laiko ar noro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 31, 16:15)
O man jos pradeda patikti  bigsmile.gif  Pirkti kolkas gal susilaikysiu, bet patinka  rolleyes.gif

http://www.deviantmoon.com/wordpress/

http://molottora.ru/...rge/DeviantMoon

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Aniaaa, šizofreninės patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 03 rugsėjo 2011 - 09:51
Курис клаусимас юмс рамибес недуода, Мирабеле g.gif Кур йис тас сварбусис, кад дристате мано рамибе друмсти g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 09 03, 19:03)
Курис клаусимас юмс рамибес недуода, Мирабеле g.gif Кур йис тас сварбусис, кад дристате мано рамибе друмсти g.gif  g.gif

во.. ачюс дидяляусяс wub.gif

Na ir dar viena interpretacija.

Ka man reiketu ismokti is santykiu su zmogum B (vyras, santykiai sudetingi, kazkada buvo labai romantiski)

XI (Atsiskyrelis) (a), Tauriu Riteris , Pentakliu 9 (a)

kalade : RIDER WAITE

*

Klausi ko reiketu ismokti is siu santykiu.. Tai sakyciau atsisakyti skubotu, neapgalvotu veiksmu, korta pataria suaugti, gilintis i dvasinius dalykus. Tauriu riteris-maziau svajoti, ismokti save kontroliuoti ir atskirti blogi nuo gerio.. Pentakliu 9- gal but aktyvesnei.. Jauciu kaip braidzioju pievose ir net kojos linksta doh.gif bet kadangi gamta myliu, tai tiek tos lotuliukas.gif
Atsakyti