O pasimokymas mano akimis žiūrint yra gyvenimo pamoka, tai ką rodo kortos- potyris, jau išgyventa.
Na man čia pats klausimas baisiai užsuktas atrodo. Ko pasimokyti? Tai čia kaip suprast, ko nedaryt daugiau, ar kuo vadovautis? Sakyčiau tavo interpretacija galėtų būti visiškai atvirkščia
O pasimokymas mano akimis žiūrint yra gyvenimo pamoka, tai ką rodo kortos- potyris, jau išgyventa.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 09 03, 19:14)
Na man čia pats klausimas baisiai užsuktas atrodo. Ko pasimokyti? Tai čia kaip suprast, ko nedaryt daugiau, ar kuo vadovautis? Sakyčiau tavo interpretacija galėtų būti visiškai atvirkščia
na kaip tik supratau ko nedaryt
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 03, 18:16)
Nu va, o aš žiūrint į kortas, padariau kitokias išvadas. Palauk, gal dar kas pakomentuos.....
Яйгу, айшку, гера буси
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 09 03, 18:18)
Nu va, o aš žiūrint į kortas, padariau kitokias išvadas. Palauk, gal dar kas pakomentuos.....
Яйгу, айшку, гера буси
Яйгу, айшку, гера буси
аш аш та клаусима ужсукау
klausimo prasme ir esme- mano manymu zmones gyvenime sutinkam kad kazko ismokti. Ypac jei santykiai sudetingi, jei jausmai stiprus. tie santykiai buvo baisiai sudetingi abiems, manau karmikas jis man. na ir klausimas is tos operos : kodel mes buvom susitike- ka butent man reikejo ismokti. nezinau ar suprantamai cia
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 03, 19:26)
аш аш та клаусима ужсукау
klausimo prasme ir esme- mano manymu zmones gyvenime sutinkam kad kazko ismokti. Ypac jei santykiai sudetingi, jei jausmai stiprus. tie santykiai buvo baisiai sudetingi abiems, manau karmikas jis man. na ir klausimas is tos operos : kodel mes buvom susitike- ka butent man reikejo ismokti. nezinau ar suprantamai cia
)
tai tam ir buvot susitikę, kad išmokt nesudėtingai bendraut
QUOTE(skm @ 2011 09 03, 19:37)
mhm...bet kadangi mes cia mokomes, o ne buriames, gal galima butu patikslinti pagal kortas, nes as rysio nebais matau. sorry, tik pradzia mano interpretavimo, bet norisi ir suprasti, kodel butent tokia interpretacija.
Diva, nesupyk, bet man tie tavo klausymai tokie idomus , niekad nesugalvociau tokiu uzduot kortoms
Kas mane sieja su tuo zmogumi? Ko man reiketu is jo pasimokyt? kas man yra tas zmogus? negi i tokius dalykus reikia ieskot atsakymo kortose, manau tai geriausiai zino pats zmogus ir neuzsipulkite manes, bet tiesiog kazkaip keista
Kas mane sieja su tuo zmogumi? Ko man reiketu is jo pasimokyt? kas man yra tas zmogus? negi i tokius dalykus reikia ieskot atsakymo kortose, manau tai geriausiai zino pats zmogus ir neuzsipulkite manes, bet tiesiog kazkaip keista
QUOTE(lilget @ 2011 09 03, 20:54)
Diva, nesupyk, bet man tie tavo klausymai tokie idomus , niekad nesugalvociau tokiu uzduot kortoms
chi chi. na zmones skirtingi. man tokie klausimai idomus ir labai
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 03, 22:03)
chi chi. na zmones skirtingi. man tokie klausimai idomus ir labai
einu medituot ir dar ko nors idomaus paklausiu. o tai ziuriu nebais cia daug burimu
reik kazkaip pakeist situacija. mokytis medziagos reik..
)))
aha ir as vis laukiu situaciju metant kortas, kad pasidalint interpretacijom, bet ju visai nera
QUOTE(lilget @ 2011 09 03, 21:54)
tokie klausimai yra patys geriausi - taro kaip tik ir skirtos pazinimui, o ne ateities prognozems.
QUOTE(lilget @ 2011 09 03, 21:05)
aha ir as vis laukiu situaciju metant kortas, kad pasidalint interpretacijom, bet ju visai nera
na jusiskes man persudetingos
atrodo paprasciausi klausymai, o atsakymu nerasta 
aha, va visad klausimu daugiau nei atsakymu