Ateinu su liūdnom naujienom
Vakar baigiau puošti dviejų aukštų tortą MB draugo mergytėms su slaptomis dėžutėmis, užkabinau koja taburetę, ant kurios padėtas tortas ir šis sumuštinio principu tėškėsi į žemę. Toliau nepasakosiu. Dukra labai apsidžiaugė, net nepatikėjo, kad galės VISĄ suvalgyti. Pataisyti neįmanoma, trūko abu biskvitai, kadangi tortas buvo tik papuoštas, ne šaldytuve, todėl neblogai buvo suminkštėjęs. Nuostolis - 10 val. bereikalingo darbo ir 50 Lt už produktus. Pamoka - nerangios kojos veda į nuostolius. Klausimas - kaip dažnai taip pasitaiko? (man pirmasis kartas - turbūt puošimo metukų proga)

Kaip nesmagu, asmeniškai man tokio dalyko nepasitaikė, tortus puošiu tik ant stalo, ant taburetės niekada nestatau
Griaustine ,nenusiminkit,buvo ir man taip.as tai bepuosiant isigudrinau nuo stalo nuleist tokiu pat principu kaip ir jusiskis
.
Aciu mergaitems ,kad pastebejot mano blynelius
niekada negalvojau,kad gyvenime kas nors sitaip uzkabins.atradau JUS tik pries kokius pora menesiu ,bet jau paskutines dvidesim keturias temutes perskaiciau.ir konspektuoju,konspektuoju.....Mano MB juokiasi ,kad as kaip vaikas tapau,tik akis pramerkiu ir prie kompo
cia jau ne liga o visa epidemija ,Aiciu uz nuostabia temute
.ir visoms senbuvems bei ne tik po daug

Aciu mergaitems ,kad pastebejot mano blynelius

QUOTE(likta @ 2011 08 30, 08:02)
Kaip nesmagu, asmeniškai man tokio dalyko nepasitaikė, tortus puošiu tik ant stalo, ant taburetės niekada nestatau
Pamoka Nr.2 - nenaudoti taburetės

P.S. man depresija
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 08:10)
niekada nenaudoju taburetkes

Tai visa laimė, kad mergytėms turėjo būti siuprizas ir jos nieko nežino, o aš gi darbe sėdžiu, kaip jau ir kur aš lėksiu... O kai pagalvoju galiu dabar ir nuo stalo tortą numest, dabar jau viską galiu numest...net širdį duria.
Parodykit ką nors gražaus
Parodykit ką nors gražaus
Gražus kiauliukas
kuom čia dengta, taip gražiai lygiai grietinėle? Ale kaip sykis man va kažkas gražaus - tai kiaulė

Norejau pralinksmint
taip, grietinele

Astatortas,nu pakelet nuotaika su ta kiaulaite
,gal galima gabaliuka?

Zinoma, prasom

QUOTE(astatortas @ 2011 08 30, 08:24)
O ausytes ir uodegele is anksto pasidaret ir isdziovinot ar kaip?