Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Ateinu su liūdnom naujienom verysad.gif Vakar baigiau puošti dviejų aukštų tortą MB draugo mergytėms su slaptomis dėžutėmis, užkabinau koja taburetę, ant kurios padėtas tortas ir šis sumuštinio principu tėškėsi į žemę. Toliau nepasakosiu. Dukra labai apsidžiaugė, net nepatikėjo, kad galės VISĄ suvalgyti. Pataisyti neįmanoma, trūko abu biskvitai, kadangi tortas buvo tik papuoštas, ne šaldytuve, todėl neblogai buvo suminkštėjęs. Nuostolis - 10 val. bereikalingo darbo ir 50 Lt už produktus. Pamoka - nerangios kojos veda į nuostolius. Klausimas - kaip dažnai taip pasitaiko? (man pirmasis kartas - turbūt puošimo metukų proga)
Atsakyti
Kaip nesmagu, asmeniškai man tokio dalyko nepasitaikė, tortus puošiu tik ant stalo, ant taburetės niekada nestatau
Atsakyti
Griaustine ,nenusiminkit,buvo ir man taip.as tai bepuosiant isigudrinau nuo stalo nuleist tokiu pat principu kaip ir jusiskis doh.gif .
Aciu mergaitems ,kad pastebejot mano blynelius smile.gif niekada negalvojau,kad gyvenime kas nors sitaip uzkabins.atradau JUS tik pries kokius pora menesiu ,bet jau paskutines dvidesim keturias temutes perskaiciau.ir konspektuoju,konspektuoju.....Mano MB juokiasi ,kad as kaip vaikas tapau,tik akis pramerkiu ir prie kompo smile.gif cia jau ne liga o visa epidemija ,Aiciu uz nuostabia temute 4u.gif .ir visoms senbuvems bei ne tik po daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 08 30, 08:02)
Kaip nesmagu, asmeniškai man tokio dalyko nepasitaikė, tortus puošiu tik ant stalo, ant taburetės niekada nestatau

Pamoka Nr.2 - nenaudoti taburetės verysad.gif
P.S. man depresija
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 08:10)
Pamoka Nr.2 - nenaudoti taburetės  verysad.gif
P.S. man depresija

niekada nenaudoju taburetkes schmoll.gif nebent pati nuo jos kada teksciausi cool.gif jei mergytes nezino,kad ju tortikas suniui ant uodegos,skaudes tik Jums,o vat jei lauks torto ir nesulauks,lekciau kepti kita doh.gif nebent laiko jau nebera g.gif zodziu,turesite pamoka,ko nedaryti,ir kitom patarimas(kas taip rizikuoja) unsure.gif
Atsakyti
Tai visa laimė, kad mergytėms turėjo būti siuprizas ir jos nieko nežino, o aš gi darbe sėdžiu, kaip jau ir kur aš lėksiu... O kai pagalvoju galiu dabar ir nuo stalo tortą numest, dabar jau viską galiu numest...net širdį duria.
Parodykit ką nors gražaus
Atsakyti
NE tau vienai taip buvo, as lekdama i masina sumustiniu torta padariau, lauke, ant zemes biggrin.gif , pasitaiko biggrin.gif
user posted image
kiauliukas puostas grietinele, pastilazu, medutis
Atsakyti
Gražus kiauliukas 4u.gif kuom čia dengta, taip gražiai lygiai grietinėle? Ale kaip sykis man va kažkas gražaus - tai kiaulė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 30 rugpjūčio 2011 - 08:01
Norejau pralinksmint biggrin.gif taip, grietinele
Atsakyti
Astatortas,nu pakelet nuotaika su ta kiaulaite biggrin.gif ,gal galima gabaliuka? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinoma, prasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 30, 08:24)
Zinoma, prasom biggrin.gif

O ausytes ir uodegele is anksto pasidaret ir isdziovinot ar kaip?
Atsakyti