Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Parasysiu ir savo ispudzius Kaune smile.gif
Noriu teigiama vertinima parasyti kavinei esanciai vietoj Olialia picos Akropoly, TakeWay lyg ir vadinasi. Pacios nuostabiausios man ten salotos smile.gif tik tai, kad Akropolyje dazniausiai atgraso...
Cezario salotos - Jachtklube...
Sushiai - tik sushiexprese, kolkas neatrandu kitur karstu skaniu susiu (my favorite)
Avilys - trinta sriubyte mm... ir siaip kiek teko valgyti labai patiko.
La rouge - viena ir paskutini karta tebuvome, porcijos mazos, neypatingos, o kainos dideles...

Gal jau yra buvusiu G-loft rotušėje? kaip supratau ten labiau pubas ar pan. Labai idomu butu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Vasara kazkaip netraukia i pubus eit, palauksim rudens biggrin.gif Sushi expres labai suprastejo, net labiau nei labai verysad.gif La rouge buvau jau, labai nepatiko schmoll.gif Porcijos karstu tik uz vieno danties doh.gif Net Paryziuje tikruose geruose restoranuose didesnes biggrin.gif
Atsakyti
Užsispyrus ožka, specialiai Jums mirksiukas.gif jei Sushi Express nuvyle, gal čia patiks smile.gif 4u.gif

http://maistodiletan...-sugadinto.html
Atsakyti
Cha, ozka jau seniai sia vieta atradusi ir kuponus kruvom is Okay.lt perka lotuliukas.gif Pvz. paimi tris kuponus po 12 litu, kur ieina 16vnt sushi ir paprasai,kad viska ant vieno padeklo sudetu-tikras balius jau keliems zmogeliams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 08 02, 16:35)
Cha, ozka jau seniai sia vieta atradusi ir kuponus kruvom is Okay.lt perka  lotuliukas.gif Pvz. paimi tris kuponus po 12 litu, kur ieina 16vnt sushi ir paprasai,kad viska ant vieno padeklo sudetu-tikras balius jau keliems zmogeliams  thumbup.gif

Taigis, o kodėl šituo gėriu anksčiau nepasidalinot? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 08 02, 15:41)
Taigis, o kodėl šituo gėriu anksčiau nepasidalinot?  g.gif  bigsmile.gif

Laukiau kol susimaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Kur Kaune skaniausi cepelinai? Svečius nelietuvaičius noriu nusivesti. Paskutinį kartą cepelinus valgiau Karmėlavoj, Tigrasoj, prieš maždaug 10 metų. Nieko buvo, tik ilgai laukti reikėjo. Kaip ten dabar cepelinai?
Atsakyti
Kiek girdėjau tai dar tokie pat skanūs ir populiarūs, nors ir pati seniai buvau.
Atsakyti
Aš tai nesuprantu tų kuponų okay esmės biggrin.gif Nes realiai be kuponų tiek pat kainuoja rolleyes.gif

O buvot kas kuzmos g., kur viešbučio pirmam sushi ragaut? Vertas dėmesio?
Atsakyti
Svarstyklės vienintelė vieta Kaune kur galima skaniai pavalgyti ( dviese 70-80lt), tik ne kinietiškas maistas..kaip ir visur kitur Kaune kinietiškas maistas toli gražu į kinietišką nepanašus.. 4u.gif Pizza Jazz dar visai nieko..tik geriau nebandyti užsisakyti maisto į namus, gausite krūvą reikalų nelabai panašių į maistą..taip pat ir Čili kaimas blush2.gif biggrin.gif Skanios kavos atsigerti ir skanaus torto suvalgyti galima Presto Laisvės al. 4u.gif
Vietos, kurios ne kartą patikrintos ir vengtinos : Jacht klubas, Skliautas esantis Rotušės a., Miesto sodas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 04 rugpjūčio 2012 - 20:46
Svarstykles ir man patinka, nors truputi su aptarnavimu tai nekas (bent jau kai lauke sedi )
Del kinieciu tai man skaniausia Daugsos g. netoli Aladino parduotuves (ten seniau buvo maisto prekes man rodos g.gif ) O i kometarus, kad kinieciai Lietuvoj ne kaip kinieciai tai tik dziaugtis reikia, nes nei vienas ju tikro maisto nevalgytumet ir del kvapo ir del to ka jie istiktuju valgo doh.gif Cia patiekiamas maistas labiau panasus i Tailandietiska ar Indonezijos meniu...
Dar labai noreciau pagirti atsinaujinusius Seni vartai restorana thumbup.gif Labai skanios salotos ir reikes kada isbandyti ir kita meniu 4u.gif
Atsakyti
Apie Bella Italia – studentai yra šios picerijos džiaugsmas: http://maistodiletan...i-yra-sios.html
Atsakyti