QUOTE(Bananamio @ 2012 06 22, 18:08)
Lanaa, mano akys pakabintos ant šios įstaigos jau nuo pat atidarymo, na bet kažkaip vis neištaikau progos užsukti.
O Jūsų komentarai būtų į blogąją ar į gerąją pusę?
As tai nusivyliau... kadangi man rytu virtuve visu pirma asocijuojas su daugybe kvapu, skoniu ir prieskoniu tai to ir tikejaus... interjeras visai mielas, savivinkas maloniai sypsos... sutikom savo pazistamus, jie sake daznai ten valgo, gyre virtuve... Pirma mintis galvoju tikras indas, tai gausiu tikro rytietisko maisto, o dar ir zmones giria ... taciau ar cia sutapimas, kad ne ta issirinkom, ar cia mano skonis ganetinai isrankus, ar ju neislavintas

jau nekalbant, kad zmoniu praktiskai nebuvo, o laukti teko nepadoriai ilgai. Tiesa, kas del meniu, tai valgem salotas su mangais, sonkaulius su cili padazu ir pakora - svogunus keptus tesloj... vienintelis, kas nenuvyle buvo gira

pirmas ispudis - ar jie naudoja druska? antras - ar is rytietisku prieskoniu zino tik cili pipira? zodziu, salotu atskirai, tiek salotu prie sonkauliu dominuojantis skonis rugstus - toks vaizdas, kad tik actu ar citrinos sultim uzpilta, net druskos nerasta. cili padazas, kiek spejau israkineti, tai trinti konservuoti pomidorai, vel ivaryta cili pipiru, cesnaku ir viskas. nei druskos, nei cukraus, nerasta... toks zodziu, visai be dziaugsmo. patys sonkauliai, irgi truko snonio, ir dar buvo padege, ale jau nenorejau vejo kelt

pakora irgi nuvyle, nes tesla ryskiai buvo per skysta, todel verdant prigere aliejaus ir sulipo i viena gabala... zodziu taip nusivyliau kad tiesiai is sitos kavinaites teko eit i presto kavos su tortu, kad bent kiek pasaldint kartelio skoni