Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 24, 08:22)
Lauksiu aprasymo, gal bus neverta eit  biggrin.gif

Mano manymu, į "Le Rouge" tikrai neverta eiti schmoll.gif Meniu skurdus, aptarnavimas prastas, porcijos mažos (su draugėmis juokėmės, kad supratome, kodėl prancūzės tokios lieknos biggrin.gif ), o kainos neadekvačios, tai, ką valgė mūsų kompanija, nei vienas nebuvo patenkintas, nebuvo skanu, žodžiu, viskas blogai biggrin.gif
Dar prie viso to, kažkokie žmonės sugebėjo ten atsivesti savo du mažamečius vaikus (3-4m.), kurie šūkavo, cypavo ir apie staliukus žaidė gaudynių ir niekas jiems nieko nesakė (ir kur tėvų protas umn.gif) Jau mes vienu metu net prašėme padavėjo, kad paprašytų, jog jie bent tyliau kažkaip būtų, bet jis prie tų žmonių net nepriėjo. Keista ten politika išvis doh.gif Buvau dar šiandienai rezervavusi (telefonu prieš kelias dienas rezervavau iškart dviem dienom), tai užsirašė tik vieną dieną, o šiandienai nebuvo užrašyta doh.gif Tai su MB supykę nuėjom į "Sadutę", skaniai pavalgėm, šauniai pavakarojom, aptarnavo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 05 25, 23:28)
Mano manymu, į "Le Rouge" tikrai neverta eiti schmoll.gif Meniu skurdus, aptarnavimas prastas, porcijos mažos (su draugėmis juokėmės, kad supratome, kodėl prancūzės tokios lieknos biggrin.gif ), o kainos neadekvačios, tai, ką valgė mūsų kompanija, nei vienas nebuvo patenkintas, nebuvo skanu, žodžiu, viskas blogai biggrin.gif
Dar prie viso to, kažkokie žmonės sugebėjo ten atsivesti savo du mažamečius vaikus (3-4m.), kurie šūkavo, cypavo ir apie staliukus žaidė gaudynių ir niekas jiems nieko nesakė (ir kur tėvų protas umn.gif) Jau mes vienu metu net prašėme padavėjo, kad paprašytų, jog jie bent tyliau kažkaip būtų, bet jis prie tų žmonių net nepriėjo. Keista ten politika išvis doh.gif Buvau dar šiandienai rezervavusi (telefonu prieš kelias dienas rezervavau iškart dviem dienom), tai užsirašė tik vieną dieną, o šiandienai nebuvo užrašyta doh.gif Tai su MB supykę nuėjom į "Sadutę", skaniai pavalgėm, šauniai pavakarojom, aptarnavo gerai smile.gif

Gerai, kad paskaiciau, neisim rytoj biggrin.gif Eisim i Republic, patiko man ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 26, 23:27)
Gerai, kad paskaiciau, neisim rytoj  biggrin.gif Eisim i Republic, patiko man ten  thumbup.gif

Pasisėdėjimui su draugais- Republic puikiai tinka thumbup.gif

---
Draugė man minėjo, kad turi atsidaryti (o gal jau atsidarė? g.gif ) senamiestyje kažkoks ispanų restoranėlis, nežinot, negirdėjot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 06 05, 17:29)
Pasisėdėjimui su draugais- Republic puikiai tinka thumbup.gif

---
Draugė man minėjo, kad turi atsidaryti (o gal jau atsidarė? g.gif ) senamiestyje kažkoks ispanų restoranėlis, nežinot, negirdėjot? smile.gif

Jei suzinosi kur,butinai parasyk, patinka man ispanu virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
Ispanu virtuve ir atmosfera kolkas kaune tik flamenco yra smile.gif tikrai vertas demesio smile.gif siaip piano piano labai miela vieta, tik kad ten vieots savaitgali gauti atsisesti gali nelabai pavykti verysad.gif
aisku republicas yra super thumbup.gif jausmas kaip kokiam londone bunant, faini zmones renkasi ir atmosfera tokia neipareigojanti. tik maistas ten nepasakyciau kad geras sad.gif
Jeigu uzsienio sveciams tai Senieji Rusiai (aptarnavimas ten nuostabus, visada pasitempe ir tik vyrai, ir toks jau tikrai restoranas. Ten beje nezinau kaip dabar, bet pries pusmeti tai budavo tikrai palyginus nebrangus ir skanus dienos pietus thumbup.gif ), Avilys.
Siaip dar Pompeja tikrai skanus maistas, o jeigu norisi ir maisto ir vaizdo, tai man Gralis ir Perkuno namai turbut yra dvi fainiausios vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 06 05, 17:29)

O ne apie šitą čia? smile.gif Aš vis noriu į šitą nueiti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 06 15, 08:29)
O ne apie šitą čia? smile.gif Aš vis noriu į šitą nueiti..  g.gif

Buvau keleta kartu. Man patiko. Ir dienos pietus, kiek teko valgyt buvo tikrai skanus, nors ir kainos didesnes... tiesa ziema, ar po lietaus, jei ateinat slapiais batais, tai reik atsargiai per tas poliruotas grindis eit - gryna giljotina... galvojau, gal cia as tokia netikus, bet pastebejau, kad tokiu oru visi be isimties slidineja...

Atsakyti
Apie La Fin placiau 4u.gif

http://maistodiletan...kur-viskis.html
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 06 19, 12:54)

gal noretumete kada nors aprasyti sita ???
http://www.facebook.com/CafeMoksha

As nuo savo komentaru, kol kas susilaikysiu, kad kaip sakant nesuformuot isankstines nuomones, taciau butu idomu isgirst jusiske smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2012 06 22, 13:25)
gal noretumete kada nors aprasyti sita ???
http://www.facebook.com/CafeMoksha

As nuo savo komentaru, kol kas susilaikysiu, kad kaip sakant nesuformuot isankstines nuomones, taciau butu idomu isgirst jusiske  smile.gif

Lanaa, mano akys pakabintos ant šios įstaigos jau nuo pat atidarymo, na bet kažkaip vis neištaikau progos užsukti.

O Jūsų komentarai būtų į blogąją ar į gerąją pusę? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 06 22, 18:08)
Lanaa, mano akys pakabintos ant šios įstaigos jau nuo pat atidarymo, na bet kažkaip vis neištaikau progos užsukti.

O Jūsų komentarai būtų į blogąją ar į gerąją pusę?  ax.gif  bigsmile.gif

As tai nusivyliau... kadangi man rytu virtuve visu pirma asocijuojas su daugybe kvapu, skoniu ir prieskoniu tai to ir tikejaus... interjeras visai mielas, savivinkas maloniai sypsos... sutikom savo pazistamus, jie sake daznai ten valgo, gyre virtuve... Pirma mintis galvoju tikras indas, tai gausiu tikro rytietisko maisto, o dar ir zmones giria ... taciau ar cia sutapimas, kad ne ta issirinkom, ar cia mano skonis ganetinai isrankus, ar ju neislavintas tongue.gif jau nekalbant, kad zmoniu praktiskai nebuvo, o laukti teko nepadoriai ilgai. Tiesa, kas del meniu, tai valgem salotas su mangais, sonkaulius su cili padazu ir pakora - svogunus keptus tesloj... vienintelis, kas nenuvyle buvo gira smile.gif pirmas ispudis - ar jie naudoja druska? antras - ar is rytietisku prieskoniu zino tik cili pipira? zodziu, salotu atskirai, tiek salotu prie sonkauliu dominuojantis skonis rugstus - toks vaizdas, kad tik actu ar citrinos sultim uzpilta, net druskos nerasta. cili padazas, kiek spejau israkineti, tai trinti konservuoti pomidorai, vel ivaryta cili pipiru, cesnaku ir viskas. nei druskos, nei cukraus, nerasta... toks zodziu, visai be dziaugsmo. patys sonkauliai, irgi truko snonio, ir dar buvo padege, ale jau nenorejau vejo kelt smile.gif pakora irgi nuvyle, nes tesla ryskiai buvo per skysta, todel verdant prigere aliejaus ir sulipo i viena gabala... zodziu taip nusivyliau kad tiesiai is sitos kavinaites teko eit i presto kavos su tortu, kad bent kiek pasaldint kartelio skoni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 24 birželio 2012 - 11:04
QUOTE(Bananamio @ 2012 06 22, 17:08)

O Jūsų komentarai būtų į blogąją ar į gerąją pusę?  ax.gif  bigsmile.gif

Jau kelias savaites planuojam nueiti, bet kai tik ateina savaitgalis, tai jie randa priezasciu nedirbti doh.gif Idomiai zmones versla daro biggrin.gif
Atsakyti