QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 08, 11:31)
Neplanuotai teko po ilgo laiko tarpo apsilankyti Bajorkiemyje ir likau maloniai nustebinta, maistas tikrai pasikeites, turbut vireja pakeite

Aptarnavimas labai geras buvo.
Kuriame buvai?
Man ne taip seniai teko apsilankyti (ne savo noru

) Bajorų kaime- taip jie dabar naujai vadinasi

buvusiame "Bokšte". Tai jei trumpai, galiu pasakyti, kad maistas- tragiškas, buvome nemaža kompanija, nemažai skirtingų patiekalų valgėme, viskas buvo neskanu

O šaltibarščių tokio neskanumo dar niekada ir niekur nebuvo tekę valgyti. Net šaltibarščiais nepavadinčiau, kažkokia parodija, kažin jie žino, kad egzistuoja toks dalykas kaip kefyras, normalūs burokėliai, kad reikia paragauti kažką gaminant?

Pasityčiojimas iš tokio skanaus patiekalo, ne kitaip
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 10, 18:47)
Siandien lankiausi Jachtklube, "Miesto sodo" ale restorane

Padaveju darbas siaubingas, zmoniu mazai, galetu bent taures issivalyt normaliai.Valgiau kalmaru ziedus, ir tie maximoj saldyti nupirkti
QUOTE(gintaryte1 @ 2012 07 10, 21:09)
na su taurių valymu tai jiems tikrai nekas:) nes kiek man teko ten lankytis tai visad buvo apnaguotos, ir nelabai švarios
Fui

Kaip bjauru ne itin švarūs įrankiai/indai...
---
Gal ta proga, kad jau užėjau čia, reikia ir kažką gero pasakyti

Tai dar kartą geru žodžiu paminėsiu "Republic", MB dideliam džiaugsmui, jis nemažai prisidėjo prie mano tapimo gan rimta F-1 gerbėja ir dar jo dėka sužinojau, kad alus gali būti net ir skanus (ypač Grimbergen)

Dabar kas antrą sekmadienį (ne paslaptis, kartais ir dažniau

) einame ten pasisėdėti, pavalgyti aštrių vištienos sparnelių ir nerealiai skanaus, tiesiog tirpstančio burnoje jelapeno užkandžio