QUOTE(eivy @ 2012 06 25, 21:19)
Laba, norejau paklausti gal pasiulytumete koki restorana ar kavine jaukiam pasisedejimui su seima mokslu baigimo proga ir kainos, kad nesikandziotu
nes tiek praziurejau, kad galva apsisuko
Apsistojau ties miesto sodu, gal turite atsiliepimu ? 
Jaukiam pasisedėjimui aš eičiau į Piccola Italia
Apie kavines, kuriose šeimininkė yra kava
http://maistodiletan...skaniausia.html
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 06 15, 07:29)
Ne, ne apie šitą. Dabar lyg išsiaiškinom, kad apie Flamenko kalbėjo
Del Castillo buvome su draugėmis žiemą, tai ne itin patiko- maistas, bent kurį mes užsisakėme, nesužavėjo, man patiko tik salotos su tunu ir kaparėliais, va dėl jų tai grįžčiau
QUOTE(Bananamio @ 2012 06 26, 11:58)
Pastaruoju metu tai mūsų mėgiamiausia pasisėdėjimo vieta, o MB kitur picų jau nebevalgo
Beje, vakar mačiau, kad meniu naujienų yra
Neplanuotai teko po ilgo laiko tarpo apsilankyti Bajorkiemyje ir likau maloniai nustebinta, maistas tikrai pasikeites, turbut vireja pakeite
Aptarnavimas labai geras buvo.
Siandien lankiausi Jachtklube, "Miesto sodo" ale restorane
Padaveju darbas siaubingas, zmoniu mazai, galetu bent taures issivalyt normaliai.Valgiau kalmaru ziedus, ir tie maximoj saldyti nupirkti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 10, 19:47)
Padaveju darbas siaubingas, zmoniu mazai, galetu bent taures issivalyt normaliai.Valgiau kalmaru ziedus, ir tie maximoj saldyti nupirkti 
na su taurių valymu tai jiems tikrai nekas:) nes kiek man teko ten lankytis tai visad buvo apnaguotos, ir nelabai švarios
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 08, 11:31)
Neplanuotai teko po ilgo laiko tarpo apsilankyti Bajorkiemyje ir likau maloniai nustebinta, maistas tikrai pasikeites, turbut vireja pakeite
Aptarnavimas labai geras buvo.
Kuriame buvai?
Man ne taip seniai teko apsilankyti (ne savo noru
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 10, 18:47)
QUOTE(gintaryte1 @ 2012 07 10, 21:09)
na su taurių valymu tai jiems tikrai nekas:) nes kiek man teko ten lankytis tai visad buvo apnaguotos, ir nelabai švarios
Fui
---
Gal ta proga, kad jau užėjau čia, reikia ir kažką gero pasakyti
QUOTE(Finna @ 2012 07 11, 00:29)
Kuriame buvai?
) Bajorų kaime- taip jie dabar naujai vadinasi
buvusiame "Bokšte". Tai jei trumpai, galiu pasakyti, kad maistas- tragiškas, buvome nemaža kompanija, nemažai skirtingų patiekalų valgėme, viskas buvo neskanu
O šaltibarščių tokio neskanumo dar niekada ir niekur nebuvo tekę valgyti. Net šaltibarščiais nepavadinčiau, kažkokia parodija, kažin jie žino, kad egzistuoja toks dalykas kaip kefyras, normalūs burokėliai, kad reikia paragauti kažką gaminant?
Pasityčiojimas iš tokio skanaus patiekalo, ne kitaip
Fui
Kaip bjauru ne itin švarūs įrankiai/indai...
---
Tai dar kartą geru žodžiu paminėsiu "Republic", MB dideliam džiaugsmui, jis nemažai prisidėjo prie mano tapimo gan rimta F-1 gerbėja ir dar jo dėka sužinojau, kad alus gali būti net ir skanus (ypač Grimbergen)
Dabar kas antrą sekmadienį (ne paslaptis, kartais ir dažniau
) einame ten pasisėdėti, pavalgyti aštrių vištienos sparnelių ir nerealiai skanaus, tiesiog tirpstančio burnoje jelapeno užkandžio 
Fui
---
Buvau tam pirmajam, pakeliui i Vilniu
Del Republic
Dalinamės patirtimi apie geriausias ir blogiausias kavines, restoranus, užeigas, barus Kaune
QUOTE(Bananamio @ 2012 07 27, 16:44)
Dalinamės patirtimi apie geriausias ir blogiausias kavines, restoranus, užeigas, barus Kaune 
Bananamio, uztenka tau atostogaut, mars rasyt apie restoranus ir kavines
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 27, 19:37)
Ui, velnių gavau
Stengiuosi, bet neina kažkaip vasarą susikaupt ir prisėst, tik foto kaupiu kaupiu
QUOTE(Bananamio @ 2012 07 27, 21:41)
Ui, velnių gavau
Stengiuosi, bet neina kažkaip vasarą susikaupt ir prisėst, tik foto kaupiu kaupiu
As tave stebiu