Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Laba, norejau paklausti gal pasiulytumete koki restorana ar kavine jaukiam pasisedejimui su seima mokslu baigimo proga ir kainos, kad nesikandziotu 4u.gif nes tiek praziurejau, kad galva apsisuko blush2.gif Apsistojau ties miesto sodu, gal turite atsiliepimu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eivy @ 2012 06 25, 21:19)
Laba, norejau paklausti gal pasiulytumete koki restorana ar kavine jaukiam  pasisedejimui su seima mokslu baigimo proga ir kainos, kad nesikandziotu  4u.gif  nes tiek praziurejau, kad galva apsisuko  blush2.gif Apsistojau ties miesto sodu, gal turite atsiliepimu ?  4u.gif

Jaukiam pasisedėjimui aš eičiau į Piccola Italia 4u.gif

Apie kavines, kuriose šeimininkė yra kava bigsmile.gif

http://maistodiletan...skaniausia.html
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 06 15, 07:29)
O ne apie šitą čia? smile.gif Aš vis noriu į šitą nueiti..  g.gif

Ne, ne apie šitą. Dabar lyg išsiaiškinom, kad apie Flamenko kalbėjo smile.gif
Del Castillo buvome su draugėmis žiemą, tai ne itin patiko- maistas, bent kurį mes užsisakėme, nesužavėjo, man patiko tik salotos su tunu ir kaparėliais, va dėl jų tai grįžčiau biggrin.gif O šiaip tai porcijos labai mažos, kainos didelės, aplinka mums pasirodė nejauki unsure.gif

QUOTE(Bananamio @ 2012 06 26, 11:58)
Jaukiam pasisedėjimui aš eičiau į Piccola Italia  4u.gif

drinks_cheers.gif
Pastaruoju metu tai mūsų mėgiamiausia pasisėdėjimo vieta, o MB kitur picų jau nebevalgo biggrin.gif
Beje, vakar mačiau, kad meniu naujienų yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 29 birželio 2012 - 10:58
Neplanuotai teko po ilgo laiko tarpo apsilankyti Bajorkiemyje ir likau maloniai nustebinta, maistas tikrai pasikeites, turbut vireja pakeite smile.gif Aptarnavimas labai geras buvo.
Atsakyti
Siandien lankiausi Jachtklube, "Miesto sodo" ale restorane smile.gif Padaveju darbas siaubingas, zmoniu mazai, galetu bent taures issivalyt normaliai.Valgiau kalmaru ziedus, ir tie maximoj saldyti nupirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 10, 19:47)
Siandien lankiausi Jachtklube, "Miesto sodo" ale restorane  smile.gif Padaveju darbas siaubingas, zmoniu mazai, galetu bent taures issivalyt normaliai.Valgiau kalmaru ziedus, ir tie maximoj saldyti nupirkti  doh.gif

na su taurių valymu tai jiems tikrai nekas:) nes kiek man teko ten lankytis tai visad buvo apnaguotos, ir nelabai švarios
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 08, 11:31)
Neplanuotai teko po ilgo laiko tarpo apsilankyti Bajorkiemyje ir likau maloniai nustebinta, maistas tikrai pasikeites, turbut vireja pakeite  smile.gif Aptarnavimas labai geras buvo.

Kuriame buvai?
Man ne taip seniai teko apsilankyti (ne savo noru biggrin.gif ) Bajorų kaime- taip jie dabar naujai vadinasi biggrin.gif buvusiame "Bokšte". Tai jei trumpai, galiu pasakyti, kad maistas- tragiškas, buvome nemaža kompanija, nemažai skirtingų patiekalų valgėme, viskas buvo neskanu schmoll.gif O šaltibarščių tokio neskanumo dar niekada ir niekur nebuvo tekę valgyti. Net šaltibarščiais nepavadinčiau, kažkokia parodija, kažin jie žino, kad egzistuoja toks dalykas kaip kefyras, normalūs burokėliai, kad reikia paragauti kažką gaminant? g.gif Pasityčiojimas iš tokio skanaus patiekalo, ne kitaip unsure.gif

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 10, 18:47)
Siandien lankiausi Jachtklube, "Miesto sodo" ale restorane  smile.gif Padaveju darbas siaubingas, zmoniu mazai, galetu bent taures issivalyt normaliai.Valgiau kalmaru ziedus, ir tie maximoj saldyti nupirkti  doh.gif

QUOTE(gintaryte1 @ 2012 07 10, 21:09)
na su taurių valymu tai jiems tikrai nekas:) nes kiek man teko ten lankytis tai visad buvo apnaguotos, ir nelabai švarios

Fui doh.gif Kaip bjauru ne itin švarūs įrankiai/indai... unsure.gif

---
Gal ta proga, kad jau užėjau čia, reikia ir kažką gero pasakyti biggrin.gif Tai dar kartą geru žodžiu paminėsiu "Republic", MB dideliam džiaugsmui, jis nemažai prisidėjo prie mano tapimo gan rimta F-1 gerbėja ir dar jo dėka sužinojau, kad alus gali būti net ir skanus (ypač Grimbergen) biggrin.gif Dabar kas antrą sekmadienį (ne paslaptis, kartais ir dažniau smile.gif ) einame ten pasisėdėti, pavalgyti aštrių vištienos sparnelių ir nerealiai skanaus, tiesiog tirpstančio burnoje jelapeno užkandžio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 07 11, 00:29)
Kuriame buvai?
Man ne taip seniai teko apsilankyti (ne savo noru biggrin.gif ) Bajorų kaime- taip jie dabar naujai vadinasi biggrin.gif buvusiame "Bokšte". Tai jei trumpai, galiu pasakyti, kad maistas- tragiškas, buvome nemaža kompanija, nemažai skirtingų patiekalų valgėme, viskas buvo neskanu schmoll.gif O šaltibarščių tokio neskanumo dar niekada ir niekur nebuvo tekę valgyti. Net šaltibarščiais nepavadinčiau, kažkokia parodija, kažin jie žino, kad egzistuoja toks dalykas kaip kefyras, normalūs burokėliai, kad reikia paragauti kažką gaminant? g.gif Pasityčiojimas iš tokio skanaus patiekalo, ne kitaip unsure.gif
Fui doh.gif Kaip bjauru ne itin švarūs įrankiai/indai... unsure.gif
---
Gal ta proga, kad jau užėjau čia, reikia ir kažką gero pasakyti biggrin.gif Tai dar kartą geru žodžiu paminėsiu "Republic", MB dideliam džiaugsmui, jis nemažai prisidėjo prie mano tapimo gan rimta F-1 gerbėja ir dar jo dėka sužinojau, kad alus gali būti net ir skanus (ypač Grimbergen) biggrin.gif  Dabar kas antrą sekmadienį (ne paslaptis, kartais ir dažniau smile.gif ) einame ten pasisėdėti, pavalgyti aštrių vištienos sparnelių ir nerealiai skanaus, tiesiog tirpstančio burnoje jelapeno užkandžio rolleyes.gif

Buvau tam pirmajam, pakeliui i Vilniu smile.gif O Bokste tai tikrai katastrofa biggrin.gif

Del Republic drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dalinamės patirtimi apie geriausias ir blogiausias kavines, restoranus, užeigas, barus Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 07 27, 16:44)
Dalinamės patirtimi apie geriausias ir blogiausias kavines, restoranus, užeigas, barus Kaune  4u.gif

Bananamio, uztenka tau atostogaut, mars rasyt apie restoranus ir kavines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 07 27, 19:37)
Bananamio, uztenka tau atostogaut, mars rasyt apie restoranus ir kavines  biggrin.gif

Ui, velnių gavau blush2.gif

Stengiuosi, bet neina kažkaip vasarą susikaupt ir prisėst, tik foto kaupiu kaupiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 07 27, 21:41)
Ui, velnių gavau blush2.gif

Stengiuosi, bet neina kažkaip vasarą susikaupt ir prisėst, tik foto kaupiu kaupiu  smile.gif

As tave stebiu lens.gif lotuliukas.gif
Atsakyti