Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Man atradimas buvo kinų maistas Juodame bare. Maloniai aptarnavo, jaukiai pasėdėjom ir pilvelius prigrūdom biggrin.gif Maistą gamino virėjas siaurom akim ir svarbiausia, kad nebuvo seno aliejaus prieskonio kaip kitur. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 03 23, 20:58)
Ne kiniečiai, o kinai. Ne kinietiškas, o kiniškas.
Kinai, kinų, kinams, kinus, etc...

juk nesakot rusiečiai ar indiečiai...

Ryskiai neturit ka veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 03 24, 10:41)
Ryskiai neturit ka veikt  lotuliukas.gif

ale kaip ryškiai matot unsure.gif
veikt tikrai turiu ką, bet ši nuolat kartojama klaida labai akis bado. juk niekam blogiau nebus, jei išmoks vieną kitą taisyklingą žodį, ane? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 24 kovo 2012 - 15:29
Priminsiu apie Senamiesčio vyninę: skanus maistas ir vynas, jauki aplinka, kainos normalios. Man dar patinka dienos pietūs Presto Hypermaximoje - praktiškai vienintelis dalykas, kurį ten užsisakau. Visa kita - labai išpūstos kainos.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2012 03 27, 23:46)
Priminsiu apie Senamiesčio vyninę: skanus maistas ir vynas, jauki aplinka, kainos normalios. Man dar patinka dienos pietūs Presto Hypermaximoje - praktiškai vienintelis dalykas, kurį ten užsisakau. Visa kita - labai išpūstos kainos.

Kaip tik apie Presto vakar idėjau įrašą:

http://maistodiletan...o-kavineje.html

Dažniausiai ten geriu kavą, todėl apie maistą daugiau komentuoti negaliu, kavos kainos man atrodo normalios...
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 03 28, 13:34)
Kaip tik apie Presto vakar idėjau įrašą:

http://maistodiletan...o-kavineje.html

Dažniausiai ten geriu kavą, todėl apie maistą daugiau komentuoti negaliu, kavos kainos man atrodo normalios...

Kava ir arbatos ten skanios, bet jau maistas... doh.gif Kaina su kokybe tikrai prasilenkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 03 23, 21:58)
Ne kiniečiai, o kinai. Ne kinietiškas, o kiniškas.
Kinai, kinų, kinams, kinus, etc...

juk nesakot rusiečiai ar indiečiai...

lotuliukas.gif Perskaičiau temą, tai tas labiausiai patiko.
Ir dar Bananamio šaunuolė.
Turiu vieną klausimą, gal kas patars. Kur geriau būtų su vaikais: Gralis, Del Castillo, Daniela, Perkūno namai? Arba - kur tikrai vaikams netinka? Čia ne vaikų šventei.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2012 04 04, 13:42)
lotuliukas.gif Perskaičiau temą, tai tas labiausiai patiko.
Ir dar Bananamio šaunuolė.
Turiu vieną klausimą, gal kas patars. Kur geriau būtų su vaikais: Gralis, Del Castillo, Daniela, Perkūno namai? Arba - kur tikrai vaikams netinka? Čia ne vaikų šventei.

planuojame daryti krikštynas ir ieškome kokios kavinukės ar restorano. gal kuri gali patarti kur skaniai pavalgyti krikštynų pietus už nedidelę kainytę. būsime tik 6 suaugę žmonės.galvoju apie stenley senamiestyje? g.gif tik įdomu ar tortą leis atsinešti?
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 04 08, 11:51)
planuojame daryti krikštynas ir ieškome kokios kavinukės ar restorano. gal kuri gali patarti kur skaniai pavalgyti krikštynų pietus už nedidelę kainytę. būsime tik 6 suaugę žmonės.galvoju apie stenley senamiestyje? g.gif tik įdomu ar tortą leis atsinešti?

Čia neblogai -- Best Western Santaka / Europa.
Kainos, na, kaip restorane, maistas skanus, dėl torto susitarti galima, aplinka irgi tokiai progai tinkama. Dar privalumas -- jei būsite su automobiliais, leidžia juos statyti viešbučiui priklausančioje stovėjimo aikštelėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 08 balandžio 2012 - 20:29
QUOTE(something else @ 2012 04 08, 21:27)
Čia neblogai -- Best Western Santaka / Europa.
Kainos, na, kaip restorane, maistas skanus, dėl torto susitarti galima, aplinka irgi tokiai progai tinkama. Dar privalumas -- jei būsite su automobiliais, leidžia juos statyti viešbučiui priklausančioje stovėjimo aikštelėje.

dėkui. gal dar kuri pasiūlys.o kaip berneliai?
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2012 03 27, 23:46)

thumbup.gif labai skanu ir labai maloniai visad aptarnauja. Myliu sia kavine wub.gif
Atsakyti
Kas nors lankėtės bare Gedimino 30? Kaip ten tie jų krepai?
Atsakyti