Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Parašiau atsiliepimą apie restoraną Juodas - tikrai skanūs sushi. Plačiau:

http://maistodiletan...texplorer4.html
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti gera restorana Kaune? Koki liuksiskesni, ir kur meniu ne picos, susiai ir cepelinai... Kaina neturi itakos. Pati ne kauniete esu, tai nelabai isivaizduoju, kokia ten situacija restoranuose. O jau atvaziavus nebus laiko rinkimuisi ax.gif
Dekui, kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 03 28, 15:46)
Kava ir arbatos ten skanios, bet jau maistas...  doh.gif Kaina su kokybe tikrai prasilenkia  doh.gif

Labai pritariu dėl Presto drinks_cheers.gif
Arbata ten puiki, pasirinkimas didelis, bet maistas tikrai nevertas dėmesio schmoll.gif Praeitą savaitgalį kaip tik užėjome ten pavalgyti, buvome keturiese, visi ėmėme skirtingas salotas su mėsa/žuvimi, tai porcijos mažos, mėsos ar žuvies ant salotų gabaliukas nesuvokiamo mažumo, o jau foto pavaizduoti porcijų didumai... doh.gif biggrin.gif
Dar labai keistai pasirodė, kad ten ledų desertai (trys kaušeliai ledų ir papurkšta plaktos grietinėlės su pvz. šaukšteliu uogienės biggrin.gif ) ten 16-18Lt- irgi vienus užsisakius, palyginus su fotografija, esančia meniu, dydis skyrėsi vos ne trigubai (aišku, į mažesnę pusę) doh.gif

QUOTE(lait @ 2012 05 12, 19:52)
Gal galetumete parekomenduoti gera restorana Kaune? Koki liuksiskesni, ir kur meniu ne picos, susiai ir cepelinai... Kaina neturi itakos. Pati ne kauniete esu, tai nelabai isivaizduoju, kokia ten situacija restoranuose. O jau atvaziavus nebus laiko rinkimuisi ax.gif

Mūsų su MB favoritas pastaruoju metu yra "Trattoria Piccola Italia"- be galo skanus maistas, geras aptarnavimas, minusas tik, kad vietos mažoka. Tiesa, picų ten yra, bet tikros, itališkos, nerealiai skanios, neprimena nei iš tolo mūsiškių picerijų siūlomų picų su majoneziniais padažais biggrin.gif
Dar visai gerai "Senuose rūsiuose"- aptarnauja tikrai kaip restorane, pasirinkimas patiekalų nemažas, maistas skanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 gegužės 2012 - 21:18
QUOTE(lait @ 2012 05 12, 20:52)

Portofino, Daugirdas, Avilys ax.gif
Papildyta:
Mano įspūdžiai iš vegetariško maisto kavinės Radharanė:

http://maistodiletan...as-maistas.html
Atsakyti
1. Aš truputį paliūdėsiu dėl "Juodo" Savanorių pr.
Kai jis tik atsirado ir dar kurį laiką, tikrai labai nuostabus buvo, sushiai nepakartojami, kainos normalios viskas liuks nuostabu. Bet deja, šlovės laikai baigės, restoranas ėmė turbūt taupyti ir sumažino porcijas. T.y. tų sušių su ryžiais iš išorės dydis dar normalus, bet tų pigesniųjų, paprastesniųjų dydis gal tik ketvirtadalis liko lotuliukas.gif ką žinau, meniu parodyta, kad visi vienodo dydžio, užsisakai, o gauni mirkoskopinius suktinukus, tai nei antrą porciją užsisakinėti, nei gavus tuos atsisakyti..kiek teko pačiai gaminti, tai iš standartinio dumblių lapelio gaunas porcija 8 vnt. tuo tarpu jie iš vieno lapelio pagamina turbut gal 24 vnt. apsimoka ką blush2.gif nebepatinka schmoll.gif

2. ir pasidžiaugsiu dėl "Oti Oti" vis dar naujas sušių restoranas, Putvinskio g. (centre). Ir tikrai viskas dar nuostabu, sušiai šviežučiai, skanučiai, normalių dydžių (kas man svarbiausia) wub.gif
Atsakyti
O gal kas turi rekomendacijų didesnei kompanijai atšvęsti gimtadienį? Didelių reikalavimų kaip ir nėra - gyva muzika (ne foninė, o pagal kurią būtų galima pasišokti), galimybė įeiti su vaikais/mažais paaugliais smile.gif (todėl klubai netinka) ir, aišku, pakankamai jauki aplinka...

Kiek galvoju, vien berneliai galvoje... Bet pastaruoju metu tiek daug naujo atsidarė, o pati kažkaip mažai į barus vaikštau ir nebežinau...
Būsiu labai dėkinga už idėjas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2012 05 17, 12:17)
O gal kas turi rekomendacijų didesnei kompanijai atšvęsti gimtadienį? Didelių reikalavimų kaip ir nėra - gyva muzika (ne foninė, o pagal kurią būtų galima pasišokti), galimybė įeiti su vaikais/mažais paaugliais smile.gif (todėl klubai netinka) ir, aišku, pakankamai jauki aplinka...

Kiek galvoju, vien berneliai galvoje... Bet pastaruoju metu tiek daug naujo atsidarė, o pati kažkaip mažai į barus vaikštau ir nebežinau...
Būsiu labai dėkinga už idėjas  4u.gif

http://www.meniu.lt/...amuciai-kauno-r 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvom Arena Pizza, labai pasitaise picu klausimais, bet tuno salotos buvo tooookios riebios, grynas aliejus doh.gif Vistiena kinietiskai buvo skani, sushi irgi be priekaistu, tik labai maziukai.Aptarnavimas 10+ thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokių atsiliepimų ar įspūdžių apie prancūzišką restoranėlį senamiestyje- Le Rouge? smile.gif

QUOTE(Bananamio @ 2012 05 14, 10:07)
Portofino, Daugirdas, Avilys ax.gif
---
Mano įspūdžiai iš vegetariško maisto kavinės Radharanė:

http://maistodiletan...as-maistas.html

Buvau visai užmiršusi apie Portofino- labai skanus maistas, jauki aplinka.
---
Mano įspūdžiai Radharanėje labai panašūs drinks_cheers.gif

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 21, 15:57)
Vakar buvom Arena Pizza, labai pasitaise picu klausimais, bet tuno salotos buvo tooookios riebios, grynas aliejus  doh.gif Vistiena kinietiskai buvo skani, sushi irgi be priekaistu, tik labai maziukai.Aptarnavimas 10+  thumbup.gif

Man Arena pizza maistas neskanus, dar bandžiau duoti šansą- kažkada darbe užsisakėm- nusivyliau dar kartą, visa laimė dar, kad buvau labai alkana doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
I Le Rouge eisim savaitgali, tada galesiu parasyti smile.gif

Portofino yra pora darbuotoju, kuriems aptarnaujant gali dingti apetitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 22, 08:01)
I Le Rouge eisim savaitgali, tada galesiu parasyti  smile.gif
---
Portofino yra pora darbuotoju, kuriems aptarnaujant gali dingti apetitas  biggrin.gif

Aš eisiu rytoj, irgi galėsiu parašyti biggrin.gif
---
Mums tokie nei karto nepasitaikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 05 23, 18:21)
Aš eisiu rytoj, irgi galėsiu parašyti biggrin.gif
---
Mums tokie nei karto nepasitaikė unsure.gif

Lauksiu aprasymo, gal bus neverta eit biggrin.gif

---

Gal jau nebedirba, vis ieskojo nauju biggrin.gif
Atsakyti