Parašiau atsiliepimą apie restoraną Juodas - tikrai skanūs sushi. Plačiau:
http://maistodiletan...texplorer4.html
Gal galetumete parekomenduoti gera restorana Kaune? Koki liuksiskesni, ir kur meniu ne picos, susiai ir cepelinai... Kaina neturi itakos. Pati ne kauniete esu, tai nelabai isivaizduoju, kokia ten situacija restoranuose. O jau atvaziavus nebus laiko rinkimuisi
Dekui, kas pagelbes

Dekui, kas pagelbes

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 03 28, 15:46)
Kava ir arbatos ten skanios, bet jau maistas...
Kaina su kokybe tikrai prasilenkia 

Labai pritariu dėl Presto

Arbata ten puiki, pasirinkimas didelis, bet maistas tikrai nevertas dėmesio

Dar labai keistai pasirodė, kad ten ledų desertai (trys kaušeliai ledų ir papurkšta plaktos grietinėlės su pvz. šaukšteliu uogienės

QUOTE(lait @ 2012 05 12, 19:52)
Gal galetumete parekomenduoti gera restorana Kaune? Koki liuksiskesni, ir kur meniu ne picos, susiai ir cepelinai... Kaina neturi itakos. Pati ne kauniete esu, tai nelabai isivaizduoju, kokia ten situacija restoranuose. O jau atvaziavus nebus laiko rinkimuisi
Dekui, kas pagelbes

Dekui, kas pagelbes

Mūsų su MB favoritas pastaruoju metu yra "Trattoria Piccola Italia"- be galo skanus maistas, geras aptarnavimas, minusas tik, kad vietos mažoka. Tiesa, picų ten yra, bet tikros, itališkos, nerealiai skanios, neprimena nei iš tolo mūsiškių picerijų siūlomų picų su majoneziniais padažais

Dar visai gerai "Senuose rūsiuose"- aptarnauja tikrai kaip restorane, pasirinkimas patiekalų nemažas, maistas skanus.
QUOTE(lait @ 2012 05 12, 20:52)
Dekui, kas pagelbes

Dekui, kas pagelbes

Portofino, Daugirdas, Avilys

Papildyta:
Mano įspūdžiai iš vegetariško maisto kavinės Radharanė:
http://maistodiletan...as-maistas.html
1. Aš truputį paliūdėsiu dėl "Juodo" Savanorių pr.
Kai jis tik atsirado ir dar kurį laiką, tikrai labai nuostabus buvo, sushiai nepakartojami, kainos normalios viskas liuks nuostabu. Bet deja, šlovės laikai baigės, restoranas ėmė turbūt taupyti ir sumažino porcijas. T.y. tų sušių su ryžiais iš išorės dydis dar normalus, bet tų pigesniųjų, paprastesniųjų dydis gal tik ketvirtadalis liko
ką žinau, meniu parodyta, kad visi vienodo dydžio, užsisakai, o gauni mirkoskopinius suktinukus, tai nei antrą porciją užsisakinėti, nei gavus tuos atsisakyti..kiek teko pačiai gaminti, tai iš standartinio dumblių lapelio gaunas porcija 8 vnt. tuo tarpu jie iš vieno lapelio pagamina turbut gal 24 vnt. apsimoka ką
nebepatinka
2. ir pasidžiaugsiu dėl "Oti Oti" vis dar naujas sušių restoranas, Putvinskio g. (centre). Ir tikrai viskas dar nuostabu, sušiai šviežučiai, skanučiai, normalių dydžių (kas man svarbiausia)
Kai jis tik atsirado ir dar kurį laiką, tikrai labai nuostabus buvo, sushiai nepakartojami, kainos normalios viskas liuks nuostabu. Bet deja, šlovės laikai baigės, restoranas ėmė turbūt taupyti ir sumažino porcijas. T.y. tų sušių su ryžiais iš išorės dydis dar normalus, bet tų pigesniųjų, paprastesniųjų dydis gal tik ketvirtadalis liko

2. ir pasidžiaugsiu dėl "Oti Oti" vis dar naujas sušių restoranas, Putvinskio g. (centre). Ir tikrai viskas dar nuostabu, sušiai šviežučiai, skanučiai, normalių dydžių (kas man svarbiausia)

O gal kas turi rekomendacijų didesnei kompanijai atšvęsti gimtadienį? Didelių reikalavimų kaip ir nėra - gyva muzika (ne foninė, o pagal kurią būtų galima pasišokti), galimybė įeiti su vaikais/mažais paaugliais
(todėl klubai netinka) ir, aišku, pakankamai jauki aplinka...
Kiek galvoju, vien berneliai galvoje... Bet pastaruoju metu tiek daug naujo atsidarė, o pati kažkaip mažai į barus vaikštau ir nebežinau...
Būsiu labai dėkinga už idėjas

Kiek galvoju, vien berneliai galvoje... Bet pastaruoju metu tiek daug naujo atsidarė, o pati kažkaip mažai į barus vaikštau ir nebežinau...

QUOTE(Bishojo @ 2012 05 17, 12:17)
O gal kas turi rekomendacijų didesnei kompanijai atšvęsti gimtadienį? Didelių reikalavimų kaip ir nėra - gyva muzika (ne foninė, o pagal kurią būtų galima pasišokti), galimybė įeiti su vaikais/mažais paaugliais
(todėl klubai netinka) ir, aišku, pakankamai jauki aplinka...

http://www.meniu.lt/...amuciai-kauno-r

Vakar buvom Arena Pizza, labai pasitaise picu klausimais, bet tuno salotos buvo tooookios riebios, grynas aliejus
Vistiena kinietiskai buvo skani, sushi irgi be priekaistu, tik labai maziukai.Aptarnavimas 10+

Gal kas turite kokių atsiliepimų ar įspūdžių apie prancūzišką restoranėlį senamiestyje- Le Rouge?
Buvau visai užmiršusi apie Portofino- labai skanus maistas, jauki aplinka.
---
Mano įspūdžiai Radharanėje labai panašūs
Man Arena pizza maistas neskanus, dar bandžiau duoti šansą- kažkada darbe užsisakėm- nusivyliau dar kartą, visa laimė dar, kad buvau labai alkana

QUOTE(Bananamio @ 2012 05 14, 10:07)
Portofino, Daugirdas, Avilys 
---

---
Buvau visai užmiršusi apie Portofino- labai skanus maistas, jauki aplinka.
---
Mano įspūdžiai Radharanėje labai panašūs

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 21, 15:57)
Vakar buvom Arena Pizza, labai pasitaise picu klausimais, bet tuno salotos buvo tooookios riebios, grynas aliejus
Vistiena kinietiskai buvo skani, sushi irgi be priekaistu, tik labai maziukai.Aptarnavimas 10+ 

Man Arena pizza maistas neskanus, dar bandžiau duoti šansą- kažkada darbe užsisakėm- nusivyliau dar kartą, visa laimė dar, kad buvau labai alkana

I Le Rouge eisim savaitgali, tada galesiu parasyti
Portofino yra pora darbuotoju, kuriems aptarnaujant gali dingti apetitas

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 22, 08:01)
I Le Rouge eisim savaitgali, tada galesiu parasyti
---

---

Aš eisiu rytoj, irgi galėsiu parašyti

---
Mums tokie nei karto nepasitaikė

QUOTE(Finna @ 2012 05 23, 18:21)
Lauksiu aprasymo, gal bus neverta eit

---
Gal jau nebedirba, vis ieskojo nauju