Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(DianaDiana @ 2012 10 24, 16:18)
Sveiki, kur galečiau nusipirkti šilauogių krūmelių? Sodintume dabar, gal ne vėlu dar? Apie 4 vnt.

Jau velu ir neverta - nei prigis, nei paaugs. Tik rizikuosite nusalimu ziema. Palikite sita reikala ankstyvam pavasariui...
Atsakyti
Greitai bus jau galima sodinti silauoges. Jeigu ka domina - prasau i AZ. Greitai turesiu 6 geras veisles puikiu sodinuku...
Atsakyti
Kiek turite šilauogių krūmų, kad sočiai pavalgytumėt? Pas mus jos auga 3 jau dvi vasaras, tai kol kas tik paragaujam. jei tie krūmai normaliai augs, ar jų užtektų. ar sodint daugiau?
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2013 03 08, 19:18)
Greitai bus jau galima sodinti silauoges. Jeigu ka domina - prasau i AZ. Greitai turesiu 6 geras veisles puikiu sodinuku...

Gal parašykite veisles, kurias pardavinėsite, nes manau daug kam įdomu. Paskui galima ir AZ tartis.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 08, 20:30)
Gal parašykite veisles, kurias pardavinėsite, nes manau daug kam įdomu. Paskui galima ir AZ tartis.

Mane irgi domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 08, 20:30)

Duke, Patriot, North Country, Toro, Bluecrop, Chandler.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRD: 08 kovo 2013 - 21:24
Noriu paklausti ne pirmus metus auginančių - kokio dydžio krūmai užauga?
Atsakyti
Šiandien buvom aplankyt savo sodelį. Viena šilauogė - ji buvo pirkta didesnė ,tai labai gerai peržiemojo, o kitos mažesnės atrodo varganiau. Bet lyg nenušalė nei viena, nedengiau.
Atsakyti
As visada dengiu blush2.gif , man saugiau atrodo buna joms.
Mergaites kuo jas pamatinti pavasari, gal kuri patars. pas mane auga jau du metai as ju niekuo netresiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 03 09, 20:53)
As visada dengiu blush2.gif , man saugiau atrodo buna joms.
Mergaites kuo jas pamatinti pavasari, gal kuri patars. pas mane auga jau du metai as ju niekuo netresiu. ax.gif

yra specialios trąšos šilauogėms.
Atsakyti
[quote=Asta ir G,2013 03 09, 21:53]

[/quote

Bet kaip sakė prof.Amšiejus, rodos, sodų laidoje, kad tai pati ekologiškiausia uoga ir jokių trąšų ypač pirmus 5 metus nereikia. Jai reikia saulės ,vandens ir jūsų šypsenų. biggrin.gif

Sakė labai nepatinka jai trąšos schmoll.gif . Tai aš netręšiau jos ir netręšiu schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Juračiuks,2013 03 10, 15:07]
[quote=Asta ir G,2013 03 09, 21:53]

[/quote
Bet kaip sakė prof.Amšiejus, rodos, sodų laidoje, kad tai pati ekologiškiausia uoga ir jokių trąšų ypač pirmus 5 metus nereikia. Jai reikia saulės ,vandens ir jūsų šypsenų. biggrin.gif
Sakė labai nepatinka jai trąšos schmoll.gif . Tai aš netręšiau jos ir netręšiu schmoll.gif
[/quote]

o kaip derlius?
Atsakyti