Aha, tai jau susiradau kad juodųjų ricinų al. SAP - 179-186, ricinų - 175-187. Pataisykite, jei klystu, bet manau, kad SAP iš esmės vienodas, galiu skaičiuotis su soapcalc'u naudodama Castor oil, nes Black Castor oil ten nėra

as radau toki puslapi http://www.gracefruit.com/
tai sakiau, kai pagaliau baigsiu savas kokoso ir palmiu alieju atsargas is cia siusiu. jei daugiau perki, tai kainos zymiai mezesnes nei lt, jau nekalbant apie kokybe.bet atsiuntimas kainuoja16£(jei siuntinys iki 25kg) - ar cia brangu skaitosi, ar normali kaina?
tai sakiau, kai pagaliau baigsiu savas kokoso ir palmiu alieju atsargas is cia siusiu. jei daugiau perki, tai kainos zymiai mezesnes nei lt, jau nekalbant apie kokybe.bet atsiuntimas kainuoja16£(jei siuntinys iki 25kg) - ar cia brangu skaitosi, ar normali kaina?

QUOTE(AnaSong @ 2011 09 04, 10:37)
as radau toki puslapi http://www.gracefruit.com/

Kiek as zinau, gracefruit neprekiauja palmiu aliejumi, bet siaip turi daug visokiu gerybiu ir nebrangiai. Siaip as perku pagrinde is www.soaposh.co.uk, ten nedidelis pasirinkimas,bet kainos geros.(man rodos jie siuncia i uzsieni) Tp kartais perku is www.soapkitchen.co.uk - brangiau, bet labai didelis pasirinkimas visokiu gerybiu, tik nezinau, ar jie siuncia i Lt.
Mergaites,norejau paklaust.Kas blogo tame,jei pradeciau naudot Kastilijos muila tik po kokiu 2 men.brandinimo?Na isskirus tai,kad jis gali "Snargliotis"?
Kazkaip isdalinau visas atsargas svelnesniu muiliuku.Liko tik sveiciamieji.O man veidui reikia.Tai galvoju,gal paimt sio maza gabaleli,kol kitas svelnesnis brandinas.
Kazkaip isdalinau visas atsargas svelnesniu muiliuku.Liko tik sveiciamieji.O man veidui reikia.Tai galvoju,gal paimt sio maza gabaleli,kol kitas svelnesnis brandinas.
QUOTE(pokatak @ 2011 09 04, 19:15)
Mergaites,norejau paklaust.Kas blogo tame,jei pradeciau naudot Kastilijos muila tik po kokiu 2 men.brandinimo?Na isskirus tai,kad jis gali "Snargliotis"?
Nemanau, kad bus kas nors blogai

Aciu Vaiva1987

Labai aprimus tema 
O as turiu klausimeli, sampunui plaukams kokie aliejai labaiusia tiktu ?
o jei biciu vaska deti ar jis nesivelia ant plauku paskui ?
Ir kuo skiriasi sampunai plaukams nuo paprasto muilo ?

QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 06, 11:37)
Labai aprimus tema 

Paprasto muilo ph per didelis plaukams, nors MB mano kietu muilu plaunasi galvą- ir laimingas

Šiaip plaukams nr1- ricinų aliejus, dar avokadų, alyvuogių. Reikėtų pasirinkti pagal plaukų tipą, tik sviestai ir kietieji aliejai netinka skystam gaminiui su šarmu, tik iki 3 proc. Nors aš sekantį skystą muilą virsiu su daugiau sviesto- žiūrėsiu kas gausis

[quote=Vaiva1987,2011 09 06, 15:32]
[quote=vėtrė 9,2011 09 06, 10:37]
Labai aprimus tema
turbut dauguma muilo vireju pagavo ikvepimas
,tai ir raganauja prie nauju receptu 
[/quote]

turbut
lauksim naujienu
[quote=vėtrė 9,2011 09 06, 10:37]
Labai aprimus tema

turbut dauguma muilo vireju pagavo ikvepimas

[/quote]