Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Sveikos 4u.gif suduzo svajones ir mano. Rimtai nusprendziau iseinu ir pradedu gyvenima is naujo, tik beda kad ne taip lengva rast kur gyvent, reikia eit nuomotis, o nuoma brangi, galvoju gal kuri mamyte is Kauno tokioj situacijoj ir iesko nuomotis, tai galetume kartu koki varianta sugalvoti. as pati turiu dukryte, butu smagu kartu gyventi ir draugauti. jei ka laukiu i az laiskuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 02, 22:05)
man reikia 8 metus "nubraukt"... išėjo gyvent vienas, bet dėl kolegės, mano draugės... palikęs daugybę kodėl.. jokių atsakymų, tik aš nebuvau laimingas...dar tik savaitė kaip gyvenu viena... o širdy taip tuščia ir nyku...

baisu.. bet jei taip pasakė, tai ir tegul būna laimingas su kita.. o jūs atsitiesit, pamažu, po vieną žingsniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 02, 22:05)
man reikia 8 metus "nubraukt"... išėjo gyvent vienas, bet dėl kolegės, mano draugės... palikęs daugybę kodėl.. jokių atsakymų, tik aš nebuvau laimingas...dar tik savaitė kaip gyvenu viena... o širdy taip tuščia ir nyku...

O kam braukt is gyvenimo tuos metus? Juk turbut buvo per visa ta laika ir nemazai gero? Suprantu, kad dabar labai skaudu, taciau su laiku viskas aprims. Priimkit tai kaip gyvenimo patirti ir eikit pirmyn. Ateity jusu laukia dar daug graziu akimirku, tik gal but, su kitu zmogum.

Tamsiausia naktis buna pries ausra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pita: 04 spalio 2011 - 00:23
QUOTE(pita @ 2011 10 04, 01:22)
O kam braukt is gyvenimo tuos metus? Juk turbut buvo per visa ta laika ir nemazai gero? Suprantu, kad dabar labai skaudu, taciau su laiku viskas aprims. Priimkit tai kaip gyvenimo patirti ir eikit pirmyn. Ateity jusu laukia dar daug graziu akimirku, tik gal but, su kitu zmogum.

Tamsiausia naktis buna pries ausra...

skaudu yra tai, kad tą žmogų vis dar myliu.. kol as vakarais kankinuos iš liūdesio ir vienatvės, jis glėbyje laiko kitą.. nebepažįstu to žmogaus sad.gif
vis dar viliuosi, kad grįš.. bet kiekvieną dieną ta viltis mažėja... jis mane išbraukė iš savo gyvenimo, nerūpi nei kaip, nei iš ko gyvenu... o aš taip negaliu... negaliu per vieną dieną visko pamiršt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 04 spalio 2011 - 07:17
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 04, 08:15)
skaudu yra tai, kad tą žmogų vis dar myliu.. kol as vakarais kankinuos iš liūdesio ir vienatvės, jis glėbyje laiko kitą.. nebepažįstu to žmogaus sad.gif
vis dar viliuosi, kad grįš.. bet kiekvieną dieną ta viltis mažėja... jis mane išbraukė iš savo gyvenimo, nerūpi nei kaip, nei iš ko gyvenu... o aš taip negaliu... negaliu per vieną dieną visko pamiršt sad.gif

o per dieną ir nereikia, nespauskit savęs, viskas savo laiku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 04, 08:15)
nerūpi nei kaip, nei iš ko gyvenu...

Jis jus išlaikė?
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 10 04, 13:35)
Jis jus išlaikė?

nea, tiesiog viskas buvo bendra, pajamos ir išlaidos buvo dalijamos kartu...
Atsakyti
na taip dabar turite suprasti, kad pradedate gyvenima is naujo. As tai vis suku galva kur iseit gyvent, pas tevus nenoriu, bet galvoju laikinai eit kol surasiu kazka geriau. Nes greit galiu nerast, o kankintis cia su juo neturiu nei noro nei jegu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spigliuke @ 2011 09 30, 15:43)
Man reikia patarimų, kaip greičiau pakeisti šitą kvailą būseną, negaliu savęs apkęsti, kad negaliu jo pamiršti ir pykti. nežinau kaip sau padėt, tupiu savo kiaute, o dar namiskiai nervina, sako, kas cia atsitiko, ne pasaulio pabaiga. bet man taip siuo metu yra.

Ar tau tikrai padės patarimai,Spigliuke? ... Man atrodo, kad padės tik laikas. Kaip sakoma, duokite laikui laiko...Kai tavo pasaulis subyrėjęs į gabalus, kai kas rytą guliesi ir keliesi su tomis pačiomis mintimis, kai negali nei akimirkai, net miegodama atitrūkti nuo skausmo - ta būsena ir man pažįstama, tik man nepadėjo jokie patarimai....Nors daug kas juos dalino. Vieni sakė, išsibliauk ir pradėk naują gyvenimą, šypsokis, sportuok, užsiimk hobiu. Kiti siūlė tai priimti kaip pamoką, išsnalizuoti viską, kad nekartoti ateity klaidų, susitelkti į dabartį, nesigręžioti praeitin. Treti siūlė psichologą. Ketvirti - pamiršti save, nukreipiant dėmesį į vaikus ir artimųjų problemas.Daug tų patarimų....Ko tik nemėginau, ir pokalbius, ir knygas, ir psichologą....Bet kai skauda - ką bedarytum - niekaip nuo to nepabėgsi, neperšoksi....Turi diena dienon gyventi su tuo, ir tiesiog laukti, viltis, kad štai, dar viena diena praėjo, gal ryt bus geriau....Vistiek kažkada turi palengvėti....
Tiesiog, jei tai bent kiek paguos - tu ne viena, tai išgyvenanti. Kiekvienai skausmą sukėlė vis kita, subtili situacija, bet skausmas - toks pats. Ir tau, ir sau, ir kitoms linkiu tai ištverti, sulaukti dienos, kada....nebeužeisime į šį forumą, į šią temą, nes paprasčiausiai tai pamiršime.....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 02, 21:28)
kol nesusirado kur patogiau ir geriau naudojosi manim... del drauges tai šlykštu ir kalbėt...

Bet iš kitos pusės tai kitose temose dažnai skaitau, kaip tos pačios moterys irgi elgiasi taip pat - seniai žino, kad nebemyli, ir mintyse yra kaip išsiskyrusios, bet kol nesurado kito draugo, lieka gyventi su vyru, tipo baisu vienai, baisu pirmai santykius nutraukt, o kas mašinos remontais užsiims ir pan. Žmonės taip daro iš bailumo, deja. Aišku, mažai guodžia, bet taip vyksta gyvenime, deja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 10 05, 23:37)
Bet iš kitos pusės tai kitose temose dažnai skaitau, kaip tos pačios moterys irgi elgiasi taip pat - seniai žino, kad nebemyli, ir mintyse yra kaip išsiskyrusios, bet kol nesurado kito draugo, lieka gyventi su vyru, tipo baisu vienai, baisu pirmai santykius nutraukt, o kas mašinos remontais užsiims ir pan. Žmonės taip daro iš bailumo, deja. Aišku, mažai guodžia, bet taip vyksta gyvenime, deja  doh.gif

Na kodel, gal ne visos..kurios stiprios moraliskai ir finansiskai-jos keicia gyvenima ir nesuka galvos.
Nepamirskim,kad moterys buna aukomis-vienos smurto,kitos finansines aukos.
Ir reik jau visai nieko negalvot, kad pasiemus vaika-eit i gatve valkataut..

Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2011 10 05, 19:56)
Ar tau tikrai padės patarimai,Spigliuke? ... Man atrodo, kad padės tik laikas. Kaip sakoma, duokite laikui laiko...Kai tavo pasaulis subyrėjęs į gabalus, kai kas rytą guliesi ir keliesi su tomis pačiomis mintimis, kai negali nei akimirkai, net miegodama atitrūkti nuo skausmo - ta būsena ir man pažįstama, tik man nepadėjo jokie patarimai....Nors daug kas juos dalino. Vieni sakė, išsibliauk ir pradėk naują gyvenimą, šypsokis, sportuok, užsiimk hobiu. Kiti siūlė tai priimti kaip pamoką, išsnalizuoti viską, kad nekartoti ateity klaidų, susitelkti į dabartį, nesigręžioti praeitin. Treti siūlė psichologą. Ketvirti  - pamiršti save, nukreipiant dėmesį į vaikus ir artimųjų problemas.Daug tų patarimų....Ko tik nemėginau, ir pokalbius, ir knygas, ir psichologą....Bet kai skauda - ką bedarytum - niekaip nuo to nepabėgsi, neperšoksi....Turi diena dienon gyventi su tuo, ir tiesiog laukti, viltis, kad štai, dar viena diena praėjo, gal ryt bus geriau....Vistiek kažkada turi palengvėti....
Tiesiog, jei tai bent kiek paguos - tu ne viena, tai išgyvenanti. Kiekvienai skausmą sukėlė vis kita, subtili situacija, bet skausmas - toks pats. Ir tau, ir sau, ir kitoms linkiu tai ištverti, sulaukti dienos, kada....nebeužeisime į šį forumą, į šią temą, nes paprasčiausiai tai pamiršime.....smile.gif

Čia labai tiklūs žodžiai pasakyti.... Patarimai gal ir nepadės, bet pokalbiai ir kažkieno patirtis šioje srityje, kažkiek palengvina, kad aš ne viena. O skauda tai labai, nes negali mano širdis vis dar jo paleisti, kad ir kiek visko įvyko. Stengiuosi savo skausmą ir ašaras uždaryti ir karčiai nuryti, niekam jų neparodžius, bet..... namuose negaliu to paslepti.
Gyvenam nedideliame mieste, čia gandai visokiausi skalndo, tai sužinojus bent viena detalę apie jį, tas skausmas man sugrįžta kaip pirmąją dieną, lyg išgyvenčiau viską vėl. O jis tuo tarpu džiaugiasi gyvenimu, laiko glėbyje kitą.... O mane kankina tik klausimai į kuriuos jau niekas neatsakys....
Atsakyti