Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(spigliuke @ 2011 10 07, 09:24)
Čia labai tiklūs žodžiai pasakyti.... Patarimai gal ir nepadės, bet pokalbiai ir kažkieno patirtis šioje srityje, kažkiek palengvina, kad aš ne viena. O skauda tai labai, nes negali mano širdis vis dar jo paleisti, kad ir kiek visko įvyko. Stengiuosi savo skausmą ir ašaras uždaryti ir karčiai nuryti, niekam jų neparodžius, bet..... namuose negaliu to paslepti.
Gyvenam nedideliame mieste, čia gandai visokiausi skalndo, tai sužinojus bent viena detalę apie jį, tas skausmas man sugrįžta kaip pirmąją dieną, lyg išgyvenčiau viską vėl. O jis tuo tarpu džiaugiasi gyvenimu, laiko glėbyje kitą.... O mane kankina tik klausimai į kuriuos jau niekas neatsakys....

viskas labai suprantama ir pažįstama..
rytoj pvz mūsų bendro draugo gimtadienis.. manęs niekas net nekvietė, nors poromis ne vienus metus bendravome.. jis jau eis su kita.. tik dvi savaites gyvename atskirai, o vedasi jau kitą...
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 07, 11:07)
viskas labai suprantama ir pažįstama..
rytoj pvz mūsų bendro draugo gimtadienis.. manęs niekas net nekvietė, nors poromis ne vienus metus bendravome.. jis jau eis su kita.. tik dvi savaites gyvename atskirai, o vedasi jau kitą...

Reiškia tokie tie bendri draugai... Suprantu, kad kankina neteisybės jausmas, bet suprask, ex'ui nerūpi tavo jausmai.

Tie klausimai tikrai skaudina, man irgi taip buvo, nes aš priežasties taip ir nesužinojau. Bet neleisk, kad jie tave kankintų.

Tiesiog bobų Lietuvoj daugiau nei diedų, tai tiems rojus. Minkšti pas jį kiaušiukai. Atsiprašau, kad taip tiesmukiškai, bet tai mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(spigliuke @ 2011 09 30, 15:43)
Man reikia patarimų, kaip greičiau pakeisti šitą kvailą būseną, negaliu savęs apkęsti, kad negaliu jo pamiršti ir pykti. nežinau kaip sau padėt, tupiu savo kiaute, o dar namiskiai nervina, sako, kas cia atsitiko, ne pasaulio pabaiga. bet man taip siuo metu yra.

Draugė psichologė pasakojo, kad savo sesei nutrūkus santykiams patarė pabandyti paleisti tą žmogų, padėkojant jam už viską, ką gero ir nuostabaus davė. Tiesiog kiekvieną vakarą prisėskite ir parašykite jam po trumpą padėkojimo laišką už kažką įsimintimo, gero, ką per jį patyrėte. Kai mintys išseks, susekite juos ir atiduokite jam, arba pasiūskite eleketroniniu laišku, skype žinute, jei bendraujate elektroninėmis priemonėmis.
Pavyzdys būtų maždaug toks: "Dėkoju tau už kiekvieną netikėtą telefono skambutį, kuriuo tu mane pradžiugindavai. Vien pamačius tavo vardą telefone, aš nusišypsodavau ir išgirdus tavo balsą trumpam atitrūkdavau nuo kasdieninių rūpesčių..."
Išgyvenkite dar kartą visą kas buvo geriausio ir gražiausio, dėkodama jam už tai. Išsakykite jam visus gerus jausmus, kuriuos su juo patyrėte ir, gal būt, taip jam ir neišsakėte. Sakė, kad sesei labai padėjo. Gal ir jums tiks.
Atsakyti
Na, mergaites, manau reikia ir man pasisakyti. Nezinau tik kaip cia trumpai nupasakoti. Turiu 2 m suneli, 7 m. pragyvenome santuokoje, o vasaros pradzioje jis isejo gyventi pa savo buvusia mokyklos laiku meile. Po to susipyko, grizo pas mane, tada vel susitikinejo su ja, guosdavosi man, vos su ja kazkas ne taip ir taip kokius 2-3 men. Dabar gyvena su ja, beveik susitvarkem skyrybas. Per ta laika buvau nezinau keliuose pasimatymuose, verkiau daug, skaudejo nerealiai. Po kiekvieno jo grizimo pas ja stoga raudavo nerealiai. Galvojau, kad tai niekada nesibaigs, bet... pries pora sav vel pasijutau zmogumi. Supratau, kad gerai vienai, geriau nei su tuo, kuris taves nebemyli. Nors as ji vis dar myliu, bet dejau visas pastangas, kad ji paleisciau. Ir, panasu, kad pavyko. Aisku, buna dar visokiu akimirku... Bet pastaruoju metu viskas labai neblogai.
Be kita ko, mes bendraujam, be jokiu problemu ar parkiu. Esu buvusi pas juos sveciuose su vaiku. Ten t.p. yra panasaus amziaus vaikas. MAn nebaisu ji susitikti, o susitinku ir prekybos centruose ir pas draugus. Be kita ko, dar busiu ir jo gimtadienyje, kuriame bus bendri draugai.
Zodziu, trumpai... Kadangi zmoniu uzmirsti nemoku, tai beliko man vienintele isietis pradeti i ji ziureti kitaip, kaip i drauga. Ta bandziau daryti nuo pat pradziu, kai islindo ylos is maiso. Nebuvau tikra, kad pavyyks, bet labai labai to norejau smile.gif Rezultatai yra... Netgi puikiai gaunasi linketi jam laimes su ja. Juo labaiu, kad ji man t.p. nelinki nieko blogo, o gyventi su juo as nebenoriu, tai kaip ir nematau priezasciu jausti kazka blogo jai smile.gif

Kaz kazka galeciau sudeti i lentyneles, man reikia viska pergyventi skersai ir isilgai. Buvo akimirku, kai maniau, kad tai jau virsys mano galimybiu ribas, buvo laikas, kad balansavau ant ribos ir vos tik bele koks menkniekis, atsidurdavau beveik uz jos... Tradiciniai patarimai "negalvok", "pamirsk", "uzsiimk veikla", "susirask hobi" negelbejo. Kas padejo, tai kalbetis. Daug su visais, cia sm'e, su draugais, su juo, su ja... Dar labai padejo pasimatymai su kitais vyrais. Padejo pasijusti geidziama, suprasti, kad as idomi ir patraukli... Dabar tai jau pati puikiai zinau, bet vienu metu nebebuvau tuo tikra.

Tikiuosi, kad kazkuriai mano istorija pagelbes. Jei ka, galite rasyti i az.
Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 07 spalio 2011 - 15:44
QUOTE(Luttuke @ 2011 10 07, 16:39)
Dar labai padejo pasimatymai su kitais vyrais. Padejo pasijusti geidziama, suprasti, kad as idomi ir patraukli...

Vat dėl kitų vyrų...Mane šiaip gyvenime vyrų dėmesys ir flirtas ,,tonizuodavo", pakeldavo nuotaiką. O dabar, keista, bet aš negaliu pagalvot apie jokį naują vyrą...Žinau, kad jei ieškočiau - surasčiau, bet labai bijau. Širdis išdavikiškai kužda: ,,tai vistiek bus NE TAS, kurio ranką tu nori laikyti, kurio švelnumo tu ilgiesi, kuriam tu nori šypsotis...." Matyt, reikia pirma pasveikti. Todėl ir neskubu su naujais santykiais. Stengiuos susitaikyti su tuo, kad dabar man reikia pabūti vienai, išsigydyti žaizdas, daugiau dėmesio skirti vaikams, namams, buičiai, darbui-kad ir kaip nuobodu tai būtų. Meilė yra dovana. Ką tik ją išgyvenau, kad ir su lydinčiu skausmu, ir nemanau, kad taip greit iš dangaus man nukris kita dovana. Ją turbūt reikia užsidirbti, jos išlaukti....
Atsakyti
Truputį praskaidrinsiu nuotaikas:
Moteriška logika:
Važiuoja mergina ekspreso autobusu. Reikia pinigus perduot už bilietą. Stovi kita mergina. Kaip į ją kreiptis? Galvoja: 'Tai autobusas- ekspresas. Ji neišlipo praeitoje stotelėje, reiškia ji važiuoja į mano rajoną. Važiuoja su buteliu vyno, reiškia pas vyrą. Butelis brangus, reiškia pas gražų vyrą. Mūsų rajone tik 2 gražūs vyrai - mano vyras ir mano meilužis. Pas mano meilužį ji negali važiuot, nes aš pas jį važiuoju, reiškia važiuoja pas mano vyrą. Pas vyrą 2 meilužės- Inga ir Aistė. Aistė Palangoj.
- Inga, perduok už bilietą prašau.
- O iš kur jūs žinote mano vardą?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 09 spalio 2011 - 16:28
man dabar padeda galvojimas, kad ne aš jį praradau, o jis asilas neteko manęs, nes kitos tokios mylinčios, rūpestingos, šeimyniškos ir geros neras.. aišku, galbūt jam reikia ne to... bet kažkaip giliai abejoju, kad po tiek laiko buvimo kartu reiktų kažko kito.. sunku kad jam dabar naujų santykių euforija,..na bet visiem taip būna ir viskas deja turi ypatybę baigtis...
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2011 10 09, 17:20)
man dabar padeda galvojimas, kad ne aš jį praradau, o jis asilas neteko manęs, nes kitos tokios mylinčios, rūpestingos, šeimyniškos ir geros neras.. aišku, galbūt jam reikia ne to... bet kažkaip giliai abejoju, kad po tiek laiko buvimo kartu reiktų kažko kito.. sunku kad jam dabar naujų santykių euforija,..na bet visiem taip būna ir viskas deja turi ypatybę baigtis...

Bus dar visokiu periodu, bangu... Bet kadanors praeis. PAti gal zinai kas gali padeti - to ir imkis 4u.gif
Atsakyti
Merginos nelabai pamenu ar sioje temoje (lyg) skaiciau toki pastraipa apie mergina ir vaikina kurie buvo isskirti lyg ju tevu, mergina vaikui parase laiska po kazkiek metu kad jai viskas gerai ir t.t., po dar kazkiek metu irgi ji pasieke jos laiskas...bet jame buvo parasyta kad ji sekancia diena po ju issiskyrimo nusizude, o laiskus perdave zmonems kurie juos jam siunte...Kazkaz tokio...Gal pamenat kur ta pastraipa galiu rasti? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 10 11, 22:27)
Merginos nelabai pamenu ar sioje temoje (lyg) skaiciau toki pastraipa apie mergina ir vaikina kurie buvo isskirti lyg ju tevu, mergina vaikui parase laiska po kazkiek metu kad jai viskas gerai ir t.t., po dar kazkiek metu irgi ji pasieke jos laiskas...bet jame buvo parasyta kad ji sekancia diena po ju issiskyrimo nusizude, o laiskus perdave zmonems kurie juos jam siunte...Kazkaz tokio...Gal pamenat kur ta pastraipa galiu rasti? 4u.gif  g.gif

Seila, kam tau reik tokio briedo? Na gal ir graudi istorija, bet labai jau...negatyvi.
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2011 10 02, 22:56)
Sveikos 4u.gif  suduzo svajones ir mano. Rimtai nusprendziau iseinu ir pradedu gyvenima is naujo, tik beda kad ne taip lengva rast kur gyvent, reikia eit nuomotis, o nuoma brangi, galvoju gal kuri mamyte is Kauno tokioj situacijoj ir iesko nuomotis, tai galetume kartu koki varianta sugalvoti. as pati turiu dukryte, butu smagu kartu gyventi ir draugauti. jei ka laukiu i az laiskuciu 4u.gif

Linkiu kuo daugiau istvermes ir sekmes busto paieskose!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nostra @ 2011 10 12, 08:17)
Seila, kam tau reik tokio briedo? Na gal ir graudi istorija, bet labai jau...negatyvi.

Ir as manau,kad visiskas briedas... ax.gif
Atsakyti
Noriu persiust vienam zmogui paskaityti...ir nepamenu kur skaiciau...cia tiesiiog siaip 4u.gif
Atsakyti