QUOTE(spigliuke @ 2011 10 07, 09:24)
Čia labai tiklūs žodžiai pasakyti.... Patarimai gal ir nepadės, bet pokalbiai ir kažkieno patirtis šioje srityje, kažkiek palengvina, kad aš ne viena. O skauda tai labai, nes negali mano širdis vis dar jo paleisti, kad ir kiek visko įvyko. Stengiuosi savo skausmą ir ašaras uždaryti ir karčiai nuryti, niekam jų neparodžius, bet..... namuose negaliu to paslepti.
Gyvenam nedideliame mieste, čia gandai visokiausi skalndo, tai sužinojus bent viena detalę apie jį, tas skausmas man sugrįžta kaip pirmąją dieną, lyg išgyvenčiau viską vėl. O jis tuo tarpu džiaugiasi gyvenimu, laiko glėbyje kitą.... O mane kankina tik klausimai į kuriuos jau niekas neatsakys....
Gyvenam nedideliame mieste, čia gandai visokiausi skalndo, tai sužinojus bent viena detalę apie jį, tas skausmas man sugrįžta kaip pirmąją dieną, lyg išgyvenčiau viską vėl. O jis tuo tarpu džiaugiasi gyvenimu, laiko glėbyje kitą.... O mane kankina tik klausimai į kuriuos jau niekas neatsakys....
viskas labai suprantama ir pažįstama..
rytoj pvz mūsų bendro draugo gimtadienis.. manęs niekas net nekvietė, nors poromis ne vienus metus bendravome.. jis jau eis su kita.. tik dvi savaites gyvename atskirai, o vedasi jau kitą...