pabūsiu svečias ir nepykit prašaua.
teisiog labai labai reikia.išsiverkti,išsirėkti, numirti ir galų gale prisikelti..
Kažkada buvau labai laimingas vaikas. Iš tiesų beproto daug meilės turėjau..bet veiną dieną viskas dingo, mama užsisklendė savyje ir virtuvėje, o tėčio ištisai nebuvo namie.
augau labai didelė svajotoja, idealistė labai jautri ir trapi..ir nieko nebuvo šalia, visi kažkur su savo reikalais, o aš vis viena. Tada meilės pradėjau ieškot visur..
jūs turbūt net neįsivaizduojat kiek kartų aš buvau įsimylėjus, kiek kartu norėjau kad kas nors būtų šalia, saugotų mane. per tą didelį norą daug kartų ir slydau, puoliau...
vienintelį dalyką ką išmokau per gyvenimą - Lipdyt nusotabias kaukes. Žiūrėdamas į mane niekada nesuprasi, kad kiekvieną naktį verkiu,kalbuosi su Dievu ir prašau jo pagalbos. nebent žiūrėsi giliai į akis, bet deja to beveik neikas nedaro...
man taip reikėjo meilės, kad prieš tris metus sutikau/prisišaukiau vaikiną. atrodo tokį kokio visad norėjau - stiprų, mylintį..galų prisiekti ankščiau žiūrėdama tikrai mačiau jo akyse. iš meilės atsirado pilvukas.
pradžioj buvo šokas, bet galų gale susitaikiau...įstojau mokytis ir supratau, jog Dievas norėjo, kad visuomet turėčiau meilę šalia užtai ir atsiuntė mažą angelą..
pabėgau nuo tėvų - išvykau į kitą miestą.
ir jau du metai kaip esu VIENA. be tėvų, be draugų..su vyrų, kuris kažkada mylėjo, o dabar šaltas kaip ledas, su vaiku kuriam privalau parodyti, kad pasaulis beproto gražus, su rutina, kasdienybe, mokslais...
numirė mano svajonės, tikslai, kaip ir meilė vyro akyse..
aš kaip maža trapi gelytė, man reikia kad mane puoselėtų, tikėtų manimi, mylėtų, saugotų..
pykstu ant mamos, tėčio, kad jie leido man išvažiuot, kad nesulaikė..
noriu šnekėt, sakyt kaip jaučiuos, bet springstu kiekvieną kartą išsižiojus.
apgaudinėju save, kad viskas gerai..
ir kodėl man riekėjo gimti tokiai reiklei meilei?
kodėl negaliu nustot tikėti, svajoti ir susitaikyti su realybe?
kodėl negaliu būti laiminga, turėdama viską ko reikia?
kodėl vis noriu, svajoju ir verkiu?