Sveikos, skaitinėjau jau kelintą dieną jūsų temas ir nusprendžiau prisijungti, pamaniau, gal palengvės

Šiuo metu man tūrbūt yra toks gyvenimo tarpsnis, kad manau drąsiai galėčiau teigti, jog dar neesu tokio pergyvenusi... Skyrybos su ex visada būdavo neperdaug skausmingos, bet šįkart viskas kitaip. Na aš neištekėjusi, mes su draugu gyvenome 2,5 metų, turime 1m. dukrytę. Mes abu jauni, man 21, jis metai vyresnis. Labai paskubėjome gyvenime, bet laiko jau neatsuksi atgal. Nespėjome nei pažinti vienas kito, nei "apsišlifuoti". Vis pykdavomės, jam rūpėjo draugai, gyvename pas mamą, ji galim sakyti mus išlaikė, nes jis tai turėjo darbą, tai ne. Niekada per daug neplanavo į ateitį (bent su manimi apie tai nekalbėjo), o aš vis svajojau gyventi atskirai nuo mamos kaip šeima, nes aš esu žmogus, kuriam reikia turėti asmeninę erdvę, aš tiesiog negaliu gyvent, kai man komanduoja mama, kai viskas vyksta pagal ją, kai ji kišasi į mano vaiko auklėjimą, priežiūrą, kai to net neprašau.Mano mama yra labai gera, bet ypatingai įkyri, rūpestinga (gal ji nepasitiki manimi). Jam taip pat tas labai trukdė, bet sugebėdavo tik priekaištauti, o pastangų į šį reikalą nedėdavo. Geriau išlėks pas draugus, parūkys "žolės", nei spręs problemas, ieškos darbo, ar laiką leis su šeima. Po to man priekaištai, kad nebūna su manimi, nes aš susiraukus, nepatinkinta, amžinai bambu, bet kaip būti laimingai, jei nejaučiu pilnatvės ir nematau ateities... Mano žmogus yra labai problematiškas, preitais metais bandė žudytis vien dėl to, kad susipykom, gulėjo komoje, ir paskui man kartas nuo karto pykčių metu man tai prikišdavo. Na, o dabar mes išsiskyrę jau apie pusantro mėnesio, jis išsinuomavo butą su broliu, nors neturi darbą, spaudžia baisūs anstoliai. Aš jo maldavau grįžt, bet nepraejus net savaitei po skyrybų susirado kitą, ir pats nežinojo ko nori, dar norėjo man atleist, bet man sakė laukt, kol ji suklys, kad galėtų ją palikt

Paskui vėl persigalvodavo

Elgesys lyg būtų penkiolikmetis, neturintis įsipareigojimų, šeimos. Pradėjome draugiškai bendrauti, bet vėl susipykstame, nes jis pradeda skųstis, kad jis ją myli, o ji "stuma" su juo

Siųlė man taikytis, bet jau nesutikau, nes jis mane nužudė emociškai ir per mėnesį sugebėjo nuvilti taip, kaip dar per 2 , 5 metų nebuvo nuvylęs

Dabar ėmė ir vel pakėlė ranką prieš save, bet ačiū Dievui pasekmės nebuvo tokios baisios, kaip praeitais metais, tiesiog dabar pateko į psichiatrijos skyrių, kur pats susiprato, jog nori patekti ir gydytis, nes sakėsi, jog savęs jau pats bijo. Jam neišeina susirast darbo, legaliai ir +už minimumą dirbti jam nėra prasmės, nes viską nušvilpia anstoliai, gyvena kitame rajone, rečiau susitinka su draugais, gal pasijuto vienišas, gal nesisekė su ta mergina, dar aš nebesutikau grįžti... Linkiu jam pagyti ir eiti į priekį, tačiau man toks visko krūvis, tos skyrybos, likau su dukryte be jo, dar tas gyvenimas pas mamą, kitą savaitę egzaminų sesija, o aš net prie knygų prisiliest negaliu, dar tuo pačiu pasimečiau ar pasirinktos studijos yra tai ko tikrai noriu, nes kišu pinigėlius, kurių pas mane labai mažai... Merginos/moterys, kaip visa tai išgyventi. Taip pat nežinau ar eiti man aplankyti savo ex į ligoninę, ką daryti, jei paprašys grįžt. Gyvenimo su juo praktiškai nėra, o dar tas skausmas širdyje, kaip jis taip galėjo pasielg, įsimylėt kitą, išeit, neatsigręžt, pamiršti, kad yra dukra... Padėkit